Grand Prix® van Turkije - Istanboel

Grand Prix® van Turkije - Istanboel

Tickets GP van Turkije

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant

Grand Prix® van Turkije - Istanboel

Het prachtige Istanbul Park keerde in 2020 na jaren van afwezigheid weer terug op de F1-kalender. Fans van over de gehele wereld kijken rijkhalzend uit naar de race op dit uitdagende circuit. Niet voor niets noemde Bernie Eccelstone het circuit ‘’The best race track in the World’’. Het veregende GP-weekend stelde zeker niet teleur. In de race waarin Lewis Hamilton zich tot zevenvoudig wereldkampioen kroonde, was er genoeg spektakel op de baan. Zo spinde topcoureurs als Bottas (5x), Verstappen (2x) en Albon (1x) geregeld in de rondte.

De terugkeer van Istanbul Park
Op 15 november 2020 keerde de Formule 1 terug naar de stad waar tussen 2005 en 2011 de Grand Prix van Turkije werd verreden.

Ondanks de korte geschiedenis van het circuit te Istanbul binnen de Formule 1 hebben veel fans het circuit omarmd. Het uitdagende karakter van het circuit zorgt tussen 2005 en 2011 altijd voor genoeg spektakel. De crash tussen Red Bull-teamgenoten Vettel en Webber zullen veel F1-fans nog als de dag van gisteren kunnen herinneren. Ook de gevechten tussen grootheden Schumacher en Alonso en tussen teamgenoten Button en Hamilton zorgden ervoor dat de fans op het puntje van hun stoel zaten. Krijgen we dit jaar een titanenstrijd te zien tussen Hamilton en Verstappen?

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.