Formule 1 Grand Prix aanbod

Over ons

Race Experience: uw ticket voor de ultieme Formule 1-beleving

“The hottest property in Formula 1” Martin Brundle over Max Verstappen in 2015.

Vroeg in de twintig en nu al is ‘onze’ Max Verstappen een gevestigde coureur in het moderne Formule 1. Wereldwijd zitten mensen op het puntje van hun stoel als de zoon van voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen racet. Max belichaamt in zijn eentje de wederopstanding van de snelste raceklasse ter wereld. Landen die zelf geen actieve coureur hebben, zoals Argentinië en Japan, dragen onze internationale held op handen.

Race Experience brengt u naar de Formula 1-beleving, dicht bij Max en de race tracks. Dat doen we door het aanbieden van reispakketten voor de échte raceliefhebber. De reizen – bestaande uit een combinatie van retour bus- of vliegreis, verblijf en entreebewijs voor het Grand Prix evenement – stellen wij samen vanuit onze eigen passie. Hadden we al gezegd dat we de grootste fans zijn van Max Verstappen?

Garanties

Als kleinschalig reisbureau beloven wij: de prijs zoals die er staat, is de prijs die u betaalt voor het arrangement. Geen verborgen verzend- of boekingskosten. Voor aanvullende wensen, zoals upgrade van hotel of entreebewijs, worden de kosten vooraf duidelijk gecommuniceerd. Dankzij onze servicegerichte houding zoeken we elk reisdetail zorgvuldig voor u uit en zijn wij het aanspreekpunt voor al uw vragen met betrekking tot de geboekte reis.

Race Experience is lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Als reiziger bent u op deze manier goed beschermd en kunt u vertrouwd op reis!

De voordelen

Uw voordelen op een rijtje:

  • Tijdbesparend
  • Zorgeloos op reis
  • Géén verborgen kosten
  • Uitstekende nazorg en klantenservice
  • Eén aanspreekpunt voor al uw wensen
  • Mogelijkheid om reis- en annuleringsverzekeringen af te sluiten

Onze ambitie: dat u, als mede-racefanaat, Race Experience ziet als dé Nederlandse reisspecialist voor Formule 1-reizen.

Copyright © 2020 Race Experience
Hulp nodig? Bel gemakkelijk met ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.