Over ons
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Over ons

Race Experience: het begin van een onvergetelijke Formule 1-ervaring!

“The hottest property in Formula 1” Martin Brundle over Max Verstappen in 2015.

In de twintig en nu al is ‘onze’ Max Verstappen een gevestigde coureur in de moderne Formule 1. Wereldwijd zitten mensen op het puntje van hun stoel als de zoon van voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen racet. Max belichaamt in zijn eentje de wederopstanding van de snelste raceklasse ter wereld. Landen die zelf geen actieve coureur hebben, zoals Argentinië en Brazilië, dragen onze internationale held op handen.

Race Experience brengt u dichter bij Max en de Formule 1 dan ooit tevoren! Ongeacht welke race u bijwoont, bieden wij u de beste tickets, eersteklas hotels, de soepelste transfers en ongekende toegang tot het circuit. Haal het meeste uit een Grand Prix-weekend en boek vandaag nog uw ticket naar een unieke Formule 1-beleving. 

Garanties

Race Experience is lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), het Garantieregeling STO Garant (STO) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Als reiziger bent u dus goed beschermd en kunt u vertrouwd op reis!

Als kleinschalig reisbureau beloven wij ook: de prijs zoals die er staat, is de prijs die u betaalt voor het arrangement. Geen verborgen verzend- of boekingskosten dus. Heeft u extra wensen, zoals de upgrade van het hotel of de entree? Dan worden de kosten vooraf duidelijk gecommuniceerd. De reisprofessionals van Race Experience zijn deskundig, servicegericht en transparant. Ze zoeken elk reisdetail nauwkeurig voor u uit. En natuurlijk staat het team paraat voor al uw vragen over een gewenste of reeds geboekte race experience.

De voordelen

Dit zijn uw voordelen op een rij:

  • Consumentenbescherming: lid van de ANVR, STO Garant en Calamiteitenfonds
  • Tijdbesparend – één aanspreekpunt voor al uw wensen
  • Uitstekende nazorg en klantenservice met persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Verkoop van officiële F1-tickets en Hospitality-pakketten
  • Maatwerk en business incentives mogelijk
  • Privétransfers mogelijk
  • Géén verborgen verzend- of servicekosten

Onze missie

Onze missie is: Elke klant een onvergetelijke Formule 1-ervaring bezorgen. 

Visie

Race Experience ambieert de eerste keus te zijn voor eigenzinnige raceliefhebbers en bedrijven. Dat doen we door exclusieve belevingen te verzorgen naar F1-bestemmingen met de best mogelijke service.

Kernwaarden

Servicegericht, Transparant en Deskundig.

Merkbelofte

Race Experience brengt u dichter bij Max en de Formule 1 dan ooit tevoren. Race Experience biedt u de beste tickets, eersteklas hotels, de soepelste transfers en ongekende toegang tot het circuit. Ongeacht welke race u bijwoont! Haal het meeste uit uw Grand Prix-weekend en boek vandaag nog uw compleet verzorgde reis naar de Formule 1. 

✓ Deskundig advies  ✓ Premium service  ✓ Hospitality pakketten ✓ Business incentives

Nieuws