Over ons

Race Experience: het begin van een onvergetelijke Formule 1-ervaring!

“The hottest property in Formula 1” Martin Brundle over Max Verstappen in 2015.

Vroeg in de twintig en nu al is ‘onze’ Max Verstappen een gevestigde coureur in het moderne Formule 1. Wereldwijd zitten mensen op het puntje van hun stoel als de zoon van voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen racet. Max belichaamt in zijn eentje de wederopstanding van de snelste raceklasse ter wereld. Landen die zelf geen actieve coureur hebben, zoals Argentinië en Brazilië, dragen onze internationale held op handen.

Race Experience brengt u dichter bij Max en de Formule 1 dan ooit tevoren. Ongeacht welke race u bijwoont, Race Experience biedt u de beste tickets, eersteklas hotels, de soepelste transfers en ongekende toegang op het circuit. Haal het meeste uit een Grand Prix-weekend en boek vandaag nog uw ticket naar een unieke Formule 1-beleving. 

Garanties

Race Experience is lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), het Garantieregeling STO Garant (STO) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Als reiziger bent u op deze manier goed beschermd en kunt u vertrouwd op reis!

Als kleinschalig reisbureau beloven wij ook: de prijs zoals die er staat, is de prijs die u betaalt voor het arrangement. Geen verborgen verzend- of boekingskosten. Voor aanvullende wensen, zoals upgrade van hotel of entree, worden de kosten vooraf duidelijk gecommuniceerd. De reisprofessionals van Race Experience zijn deskundig, servicegericht en transparant: elk reisdetail wordt op deze manier zorgvuldig voor u uitgezocht. Uiteraard staan zij paraat voor al uw vragen over een gewenste of reeds geboekte race experience.

De voordelen

Uw voordelen op een rijtje:

  • Consumentenbescherming: lid van de ANVR, STO en Calamiteitenfonds;
  • Tijdbesparend – één aanspreekpunt voor al uw wensen;
  • Uitstekende nazorg en klantenservice met persoonlijk en deskundig advies;
  • Servicegericht en transparant;
  • Veilig en goed voorbereid op reis;
  • Verkoop van officiële F1-tickets en Hospitality pakketten;
  • Maatwerk en business incentives mogelijk;
  • Privétransfers mogelijk;
  • Géén verborgen verzend- of servicekosten.

Onze missie

Elke klant een onvergetelijke Formule 1-ervaring bezorgen. 

Visie

Race Experience ambieert de eerste keus te zijn voor eigenzinnige raceliefhebbers en bedrijven door exclusieve belevingen te verzorgen naar F1-bestemmingen met de best mogelijke service.

Kernwaarden

Servicegericht, Persoonlijk Contact, Transparant, Deskundig, Exclusief aanbod, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Gastvrij, Toonaangevend en Passievol.

Merkbelofte

Race Experience brengt u dichter bij Max en de Formule 1 dan ooit tevoren. Ongeacht welke race u bijwoont, Race Experience biedt u de beste tickets, eersteklas hotels, de soepelste transfers en ongekende toegang op het circuit. Haal het meeste uit een Grand Prix-weekend en boek vandaag nog uw compleet verzorgde reis naar de Formule 1. 

✓ Deskundig advies  ✓ Premium service  ✓ Hospitality pakketten ✓ Business incentives

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.