Formule 1 Grand Prix aanbod
Formule 1 Tickets – Wereldkampioenschap 2020

Formule 1 Tickets – Wereldkampioenschap 2020

Bestel eenvoudig uw Formule 1-tickets naar elke Formule 1 Grand Prix

  • Géén service- of verzendkosten
  • Veilig, gemakkelijk en vertrouwd boeken
  • Uitstekende nazorg en klantenservice
  • Officiële Formule 1 Tickets
  • Gedetailleerd ticketadvies per Grand Prix

SPECIAL NOTE: Om u als (potentiële) Formule 1-reiziger zo goed mogelijk te informeren, hebben we de feiten en onzekerheden omtrent de uitbraak van COVID-19 verzameld. Uiteraard geven we ook weblinks naar de bronnen, zodat u na het lezen van dit artikel de actuele situatie op de voet kunt volgen. We belichten in dit artikel verder de mogelijke gevolgen voor uw pakketreis bij Race Experience. Wilt u meer weten over onze preventieve maatregelen? Lees dan hier verder!

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets en -experiences voor alle grand prixs op de F1-kalender. Klik hieronder op de Grand Prix van uw keuze om het actuele aanbod te bekijken. Race Experience streeft ernaar om een uitgebreid aanbod van entreekaarten en exclusieve hospitality pakketten aan te bieden voor alle Formule 1-races van het Wereldkampioenschap. Bestelt u uw Formule 1-kaarten bij Race Experience, dan zijn de service- en verzendkosten inbegrepen bij de getoonde prijs. U wordt tijdens het uitchecken niet geconfronteerd met extra kosten. Bovendien ontvangt u een draagriem (lanyard), ticket pouch en oordoppen cadeau.

Speciale cadeauwensen?

Wenst u entreekaarten voor iemand anders vast te leggen? Geen enkel probleem, maak gebruik van het alternatieve verzendadres om iemand te verrassen. Liever een voucher? Neem dan contact met ons op via de bekende kanalen, zodat wij dit direct voor u kunnen regelen.

Keuzestress?

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Op elke individuele Grand Prix-ticketpagina brengen we deskundig advies uit en raden we verschillende kaarten aan voor elk budget. Op elke individuele pagina bieden we ook een circuitafbeelding aan met daarop de locatie van alle tribunes, TV-schermen en staanplaatsenzones. In het algemeen geldt: wees er snel bij, populaire Formule 1-tickets verkopen snel uit!

Staanplaatsengidsen

Kiest u voor staanplaatsen en wilt u weten waar u het beste rondom een circuit kunt gaan staan? Raadpleeg dan onze staanplaatsengidsen op deze pagina. We ambiëren voor alle populaire circuits staanplaatsengidsen te schrijven en online te publiceren.

Max Verstappen-tribunekaarten

Bent u op zoek naar Max Verstappen-tribunekaarten? Helaas mag niemand anders dan Verstappen Travel deze kaarten aanbieden. Indien u op een MV-tribune wenst plaats te nemen, verwijzen we u graag naar deze pagina van Verstappen Travel voor de aanschaf van uw entreetickets. Vindt u hier niet wat u zoekt, dan helpen we u graag weer verder.

Bestel uw Formule 1-tickets online met een brede selectie, veilige betaling & premium klantenservice. Heeft u vragen? Bel gemakkelijk met onze reisprofessionals op 050 – 205 7801. Zij staan u deskundig te woord over alle keuzemogelijkheden.

Copyright © 2020 Race Experience
Andere wensen? Bel ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.