Formule 1 Grand Prix® van Engeland - Silverstone 2024 tickets
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Formule 1 Grand Prix® van Engeland - Silverstone 2024 tickets

Filter

Categorie

Duur

Faciliteiten

Sorteren op

Bekijk tickets
Geen tickets gevonden

{{ category.name }}

Faciliteiten Prijs Aantal
{{ ticket.name }}
{{ ticket.duration }}
1 VIP KIDS
Uitverkocht
Grand Prix® van Engeland - Silverstone 2024
Groot-Brittannië

Silverstone Circuit

Official reseller

Formule 1 Tickets voor de F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone 2024

Op deze pagina bestelt u eenvoudig uw officiële entreetickets voor de Grand Prix van Engeland – Silverstone 2024.

F1 Silverstone is een van de meest historische en best bezochte races op de racekalender. De GP is dan ook altijd volledig uitverkocht.

Ticket Tips

Handig om te weten voor u de tickets voordat u F1 Silverstone tickets aanschaft:

 • Koopt u tickets voor dezelfde tribune en voor dezelfde dagen in één bestelling? Dan zit u gegarandeerd bij elkaar.

 • De tickets voor deze GP zijn inclusief refund garantie. U ontvangt u geld retour bij een afgelasting van het evenement (met fans).

 • Zondag-tickets zijn beschikbaar voor alle tribunes.

 • Over kindertickets:

  • Kindertickets zijn bedoeld voor kinderen jonger dan 15 jaar.

  • Ze zijn verkrijgbaar voor General Admision/ Algemene Toegang (staanplaatsen) en enkele goedkope tribunes.

  • Een kinderticket kan alleen in combinatie met een normaal ticket gekocht worden.

  • Kinderen onder de 10 jaar krijgen gratis toegang tot de Algemene Toegangszones. Kinderen van 11 tot 15 jaar krijgen 50% korting.

 • Gedurende de eerste twee dagen van het evenement zijn enkele tribunetickets ‘vrij’. Dat betekent dat u alle tribunes kunt bekijken (met uitzondering van Club Silverstone). Houd er rekening mee dat de meest populaire tribunes vollopen, vooral op zaterdag. Op zondag moet u op uw toegewezen stoel zitten. Wanneer u staanplaatsen boekt, kunt u op vrijdag op een tribune naar keus plaatsnemen.

 • Parkeertickets zijn onderverdeeld in on-site parking en Park & Ride tickets. Bij laatstgenoemde dient u rekening te houden met eventuele vertragingen. Dit komt vanwege de grote belangstelling voor de shuttle service.

Gratis circuitgids en bestemmingengids

Race Experience helpt u graag in de voorbereidingen naar het F1 Silverstone weekend. Dat doen we onder andere door een gratis te downloaden Circuitgids Engeland. Hier ziet u een plattegrond, inclusief de tribunes en faciliteiten rondom het circuit.

Verder attenderen we u graag op de nabijgelegen stad Leicester. Dit is een stad waar u verschillende activiteiten kunt doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het Nationaal Space Center? Of een diner in een traditionele, Engelse pub? In onze gratis Bestemmingengids Leicester zetten we de beste tips voor u op een rij.

Welke tribuneplekken bieden het meeste waarde voor uw geld?

Hieronder ziet u per tribune of het de ticketprijs waard is.

National Pit Straight

De National Pit Straight tribune ligt aan de oude Start-Finish, voor de Copse Corner D. Deze tribune is overdekt en beschermt je tegen de regen die nogal eens in Engeland valt. Daarnaast is de tribune wat verhoogt. Hierdoor heb je een panoramisch zicht, van Luffield tot de Copse Corner. Verder kijk je uit op het paddock van de support classes zoals de Formule 2 en Formule 3. Alles bij elkaar een comfortabele plek om van het racespektakel te genieten.

Club Corner tribune

De Club Corner tribune bevindt zich op de laatste bocht van Silverstone. De bocht leidt naar de International Pits Straight. Het is een solide en populaire keuze voor Silverstone. Er zijn vier secties in deze grote tribune – de beste tickets zijn in sectie 2, het dichtst bij de pitsboxen. Geweldige zitplaatsen voor het beste uitzicht op de podiumvieringen na de race.

Abbey tribune

De Abbey tribune bevindt zich aan het einde van de International Pits Straight. Dit is direct naast de openingsbocht Abbey. Vanaf deze tribune krijgt u een ver zicht op de laatste bocht Club. Ook ziet u de pitstops en start / finish van de race, Abbey en Farm. Kortom, een goede keuze.

View tribune

De View tribune geeft een geweldig zicht over de eerste bochten. U heeft een geweldig zicht op de start van de races en op de uitgang van de pitstraat. Dit is een uitstekende tribune op het circuit van Silverstone.

Farm curve

Farm curve is gelegen tussen de tribunes the View en Village. Deze tribune is gelegen bij bocht 2. Vanaf hier heeft u een fantastisch zicht op bocht 3 en 4. Dit is een van de betere tribunes op het circuit van Silverstone.

Village tribunes

De duurdere en overdekte Village 1/2 tribunes bieden een close-upbeeld van moeilijke en langzame bochten. De Village en Loopbochten. Vanaf deze tribune wandelt u zo naar het Village-podium. Hier worden tijdens het Grand Prix-weekend elke avond concerten gegeven.

De goedkopere Village A is ook een uitstekende keuze. Zicht op een groot tv-scherm is aanwezig.

Luffield

De tribune Luffield  is gelegen bij bocht 7. U heeft een fantastisch zicht over deze lange doordraaiende bocht. Deze tribunes zijn aan de duurdere kant. Maar is het zeker waar voor u geld.

Woodcote

Woodcote is gelegen bij bocht 8. Door de relatief hoog gelegen tribune heeft u zicht op bocht 6 en 7. Dit zijn de bochten vlak na het rechte stuk van ‘Hangar Straight’. Oftewel, de eerste drs-zone op het circuit van Silverstone. Dit is een van de goedkopere tribunes op het circuit van Groot-Brittannië.

Copse tribun

De Copse tribune is gelegen bij bocht 9. Dit is een van de allersnelste bochten op het circuit van Silverstone. Dit is de bekende bocht waar Lewis Hamilton crashte met Max Verstappen in 2021. U heeft een geweldig zicht over deze snelle bocht, omdat u recht op de apex van de bocht zit.

Chapel

Chapel is de laatste tribune in de bochten combinatie ‘Maggotts and Becketts’. Deze hele snelle bochten zijn zeer bekend op het circuit van Silverstone. De Chapel tribune is gelegen bij bocht 14, u ziet hier de auto’s aankomen vanaf bocht 12 en 13.

De tribune Vale is gelegen bij bocht 16. U heeft een fantastisch zicht over de bochtencombinatie 16, 17 en 18. Verder heeft u een goed zicht over de ingang van de pitstraat zodat u live alle strategieën kunt volgen. De tribune is een van de goedkoopste op het circuit van Silverstone.

Stowe

Een andere mooie tribune vindt u bij Stowe. Stowe is een van de snelste bochten op het circuit van Silverstone. De coureurs komen met meer dan 300 km / u vanaf de Hangar Straight aangereden. Daarna trotseren ze de Stowe in de 4de of 5de versnelling.

Er zijn maar liefst drie tribunes met zicht op deze spectaculaire bocht:

 • Stowe A

 • Stowe B

 • Stowe C

Door de vrij grote uitloopstroken nabij Stowe, liggen de tribunes redelijk ver van de baan. Dit is wat ons betreft zeker geen probleem. U geniet hierdoor namelijk juist van een geweldig panoramisch zicht op de baan.

Wij raden tribune Stowe A en Stowe B aan. Vanaf hier ziet u hoe de coureurs via Hangar Straight en Stowe hun weg vervolgen richting Vale. Ook heeft u uitzicht op de laatste bochtencombinatie van het circuit. Stowe behoort tot de goedkopere tribunes op Silverstone, maar dan mét het uitzicht van een premium tribune.

Becketts

Tribune Becketts is een overdekte tribune. Deze tribune ligt tegenover de unieke bochtencombinatie Maggots en Becketts. Vanaf deze plek ziet u hoe de bolides door Maggots en Becketts scheuren. En hoe de coureurs vervolgens hun weg vervolgen naar Hanger Straight.

De Becketts bochtencombinatie is niet de beste plek voor inhaalacties. Wel behoort het tot de meest spectaculaire secties op de kalender. Ook heeft u vanaf deze premium tribune zicht op bochten 4 en 5 aan het begin van het circuit. Hier heeft Max eerder al eens laten zien dat inhalen geen probleem is. Charles Leclerc heeft dit in 2019 met eigen ogen ondervonden.

Op een budget naar de Britse Grand Prix

Wilt u besparen op uw Grand Prix reis naar Silverstone? Kies dan voor General Admission / Algemene Toelatingstickets.

Het aanbod van de Algemene toelatingszones op Silverstone is behoorlijk groot. Het kan de relatief hoge ticketprijs enigszins rechtvaardigen. De toelatingsgebieden bestrijken bijna de hele omtrek van het circuit. Ze bieden dan ook uitstekende uitkijkpunten in enkele van de beste bochten. In veel gevallen bevinden de gebieden zich direct voor de tribunes.

De organisatoren hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de staanplaatservaring. Dit door de capaciteit te vergroten, kijkheuvels te bouwen en omheiningen te verplaatsen. Alles om fans dichter bij de actie te krijgen.

Enkele van de beste uitkijkgebieden van de Algemene toelatingszones op Silverstone zijn:

 • De International Pits Straight (met uitzicht op de start / finishlijn)

 • Stowe,

 • Luffield

 • Becketts

 • Vale

 • Copse Corner

Het is belangrijk om uw favoriete plek zo vroeg mogelijk te bezetten. En dan vooral op zaterdag en zondag, omdat de populaire gebieden snel vol lopen.

Goed om te weten

Heeft u hulp nodig met het bestellen? Bel gemakkelijk met de reisprofessionals van Race Experience op 050 – 205 78 01. Wij staan voor u klaar (tijdens kantooruren) om u van dienst te zijn. 

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Lees meer Lees minder

Programma

Grand Prix van Groot-Brittannië – Silverstone
05 – 07 juli 2024
   
Sessie Dag Tijdstip (NL tijd)
Training 1 Vrijdag 13:30 – 14:30
Training 2 Vrijdag 17:00 – 18:00
Training 3 Zaterdag 12:30 – 13:30
Kwalificatie Zaterdag 16:00 – 17:00
Race Zondag 16:00 – 18:00
Ideal logo Paypal Logo Mastercard Logo Visa Logo
ANVR Calamiteitenfonds
© Copyright Race Experience 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen

Race Experience BV werkt direct met Lokale partners/promotors en is geautoriseerd wederverkoper voor event tickets. Daarom zijn we op geen elke manier verbonden met bedrijven die verbonden zijn aan de Formule 1. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX en alle gerelateerde merken en/of trademarks van Formula One Licensing.

Winkelmand (0)

Geen producten in de winkelwagen.

Andere wensen? Vraag het ons!

Product
{{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.