Grand Prix® van Japan – F1 Suzuka 2023

Grand Prix® van Japan – F1 Suzuka 2023

Formule 1 Japan - FORMULA 1 LENOVO JAPANESE GRAND PRIX 2023

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
22 - 24 sept. 2023

Tickets Grand Prix van Japan – Suzuka 2023

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Japan – Suzuka.
Vanaf:  940 Bekijk tickets
20 - 25 September 2023
Premium Race Experience - Geniet van een 4-sterrenverblijf in Kyoto - Transfer inbegrepen

Grand Prix Japan 2023 – Hotel & Transfers – Circuit Suzuka

Boek uw hotel & transferpakket voor de F1 Japanese GP - Circuit Suzuka 2023.Race Experience biedt een 4-sterrenhotel in Kyoto met comfortabele transfers inbegrepen in uw pakket. Ontbijt en Toeristenbelasting zijn inbegrepen tijdens uw verblijf. Entreeticket(s) zijn optioneel en eenvoudig te reserveren. F1® Experience Ticket-pakketten beschikbaar tegen gereduceerde tarieven.
Vanaf:  575 Bekijk dit aanbod
19-26 september 2023
Premium Race Experience – Unieke VIP-activiteiten - Vlucht, Hotel, Ticket en Transfers inbegrepen - Nu met vroegboekkorting!

Premium Achtdaagse vliegreis – Formule 1 Japan – F1® Experience Ticket – Suzuka 2023

Premium arrangement met VIP activiteiten op donderdag en een luxe verblijf in de culturele hoofdstad van Japan, Kyoto. De achtdaagse Premium Vliegreis naar de Grand prix van Japan - Suzuka is inclusief reis, verblijf, entreeticket en alle transfers. Profiteer nu van € 200 vroegboekkorting per persoon Voor groepen neem contact op met onze reisspecialisten
Vanaf:  2.999   Bekijk dit aanbod
21 - 24 september 2023
The classic Race Experience – Met VIP-activiteiten op donderdag

F1 Japan 2023 – Starter ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Starter pakket voor de F1 in Japan 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Stand C), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer exclusieve F1 Experiences.   
Vanaf:  940   Bekijk dit aanbod
21 - 24 september 2023
Premium Race Experience – VIP ticketpakket

Grand Prix van Japan 2023 – Trophy ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Trophy pakket voor de Grand Prix van Japan 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Stand B2), exclusieve Pit Lane Walk, F1® Experiences Receptie, een begeleide tour over het circuit en meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  1.840   Bekijk dit aanbod
21 - 24 september 2023
Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

Formule 1 Japan 2023 – Hero ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de Formule 1 GP van Japan 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Main Grandstand V2), F1® Experiences Receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.     
Vanaf:  2.040   Bekijk dit aanbod
22 - 24 september 2023
Premium Race Experience – Geniet van VIP hospitality in de Champions Club

Formule 1 Japan 2023 – F1® Experiences Champions Club

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club Suzuka tickets voor de Formule 1 in Japan 2023. Dit VIP-pakket is inclusief Champions Club Suite (3-daags), Champions Club Hospitality, een rondleiding door de F1 Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer bijzondere F1 Experiences. 
Vanaf:  3.320   Bekijk dit aanbod
22 - 24 september 2023
Ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

F1 Japan 2023 – Paddock Club ™ – F1® Experiences

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in Japan 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit van Suzuka én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.  
Vanaf:  6.500 Bekijk dit aanbod
22 - 24 september 2023
Ultimate Race Experience – De ultieme VIP-beleving in de wereld van F1!

Grand Prix van Japan 2023 – Legend ticketpakket F1® Experiences

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de Grand Prix van Japan 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club op Suzuka geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Bijzonder en exclusief in elk opzicht!
Vanaf:  10.420 Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van Japan – F1 Suzuka 2023

F1 Japan: tickets naar de grand prix in 2023

De F1 van Japan – Suzuka wordt sinds 1987 gereden op het Circuit Suzuka. Het circuit is aangelegd door Honda als testbaan in 1962 en is ontworpen door de Nederlander John Hugenholtz. Sindsdien heeft het circuit meerdere veranderingen meegemaakt ten behoeve van de veiligheid. Het circuit maakt deel uit van Motopia, een groot amusementspark met zwembaden, golfbanen, hotels en een themapark.
De Formule 1-coureurs zijn gek op deze baan en de geweldige atmosfeer rondom de Grand Prix van Japan – Suzuka. De Japanse Formule 1-fans behoren dan ook tot de meest fanatieke supporters ter wereld.
Het Circuit Suzuka ligt 50 kilometer ten zuidwesten van Nagoya. Het is het enige circuit op de Formule 1-kalender met een 8-vormige lay-out. Het circuit is 5.807 meter lang en telt 18 bochten. De uitdagingen van sommige van deze bochten, zoals de beroemde 130R en de snelle S-bochten, bieden de Formule 1- coureurs voldoende vertier tijdens de Grand Prix van Japan – Suzuka.

Max Verstappen in Japan

Het is tevens de baan waarop onze Max Verstappen, net 17 jaren oud, zijn debuut maakt in een Formule 1-wagen. Van Toro Rosso krijgt Max in 2014 de kans te wennen aan het rijden in een Formule 1- bolide. De eerste vrije training is dan voor Max en deze eindigt hij knap op een 12e plaats – slechts 0.3 seconden achter de andere Toro Rosso rijder. Het talent druipt er letterlijk van af.

Grand Prix van Japan – Suzuka en de resultaten van Max

De Grand Prix van Japan – Suzuka en het uitdagende circuit liggen Max Verstappen wel. In 2015 eindigt Max in de punten met zijn Toro Rosso. Zowel in 2016 als 2017 weet Max zijn Red Bull naar P2 te sturen in de Grand Prix. Vooral de wijze waarop hij dit in 2017 doet, spreekt tot de verbeelding. Lewis Hamilton, in de Mercedes, geeft leiding aan de Grand Prix, maar kan geen moment verslappen met Max in zijn spiegels. Helaas komt de Renault motor van Max vermogen tekort om een aanval op de leiding te doen, maar de voorbode van toekomstige gevechten tussen deze twee zeer getalenteerde pure racers is er één om je vingers bij af te likken.
In 2022 weet Max, na twee jaar afwezigheid van de Grand Prix van Japan i.v.m. het coronavirus, te winnen op het Suzuka International Racing Course. Mede door zijn winst en de tijdstraf van Leclerc, weet Max hier voor het tweede jaar op rij kampioen te worden!

Grand Prix Japan in 2018

In 2018 beleeft Ferrari een pijnlijk weekend in Japan waar het tijdens de kwalificatie al misgaat. Tijdens de race komen beide coureurs ook nog eens met Verstappen in aanraking. Wonder boven wonder kan de Limburger zijn weg vervolgen en gehavend zijn 3e Japanse podium in successie bereiken.

Grand Prix Japan in 2019

Het Grand Prix-weekend van Japan 2019 staat in eerste instantie in het teken van typhoon Hagibis. Hierdoor wordt het gehele zaterdagprogramma op het Circuit Suzuak geschrapt. Kwalificatie vindt vier uur voor aanvang van de race plaats. Max kwalificeert zich in eerste instantie op P5, maar kent een bijzonder goede start en rijdt praktisch op P3 als Leclerc in bocht 2 in de zijkant van Max’ RB15 onderstuurt. De lompe actie van de Monegask komt Verstappen duurt te staan aangezien hij eerst terugvalt en daarna de race moet staken. Honda’s hoop op een podiumfinish in de eerste thuis Grand Prix met Red Bull Racing komt daarmee ten einde.Door toedoen van COVID is deze race in 2020 niet verreden.

Grand Prix Japan in 2022

Het is een belangrijke race – Max kan hier voor de tweede keer kampioen worden. De regen valt met bakken uit de hemel tijdens de Grand Prix van Japan in 2022. De eerste ronde wordt gereden maar gelijk zijn er meerdere uitvallers en is het code rood. Twee uur later wordt de race dan toch eindelijk hervat. Max staat op pole en weet snel weg te rijden bij Leclerc. Uiteindelijk weet Verstappen de race met gemak te winnen. Tijdens de interviews na de race wordt bekend gemaakt dat Leclerc een tijdstraf heeft gekregen en van de tweede naar de derde plek gaat, waardoor de Nederlander toch kampioen is geworden. Niemand snapt er iets van, omdat er wordt gedacht dat slechts een deel van de punten wordt gegeven – de race is immers niet volledig uitgereden. Uiteindelijk maakt de FIA toch bekend dat de volle punten worden gegeven, wat betekent dat de Nederlander hier zijn tweede wereldtitel heeft binnen gehaald!
Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.