Grand Prix® van België - Spa-Francorchamps 2023

Grand Prix® van België - Spa-Francorchamps 2023

Formule 1 België - FORMULA 1 BELGIAN GRAND PRIX 2023

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
28 - 30 juli 2023

Tickets Grand Prix van België - Spa-Francorchamps 2023

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix van België - Spa-Francorchamps.
Vanaf:  29 Bekijk tickets
Seizoen 2023
Ultieme race-ervaring – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Alfa Romeo F1 Team Stake Paddock Suite!

Alfa Romeo F1® Team Stake Paddock Club 3-Days

Bestel hier uw Alfa Romeo Team Stake Paddock Club™ tickets voor een GP naar keuze tijdens het Formule 1-seizoen 2023. Terwijl u geniet van een prachtig F1-weekend komt u dichter bij de Alfa Romeo F1 Team Stake dan ooit tevoren. Geniet gedurende drie dagen van de actie op de baan vanaf uw bijzondere plekken die zich boven de pitboxen van de teams bevinden en laat je verwennen met heerlijke gerechten, drankjes en unieke VIP-activiteiten. Selecteer uw bestemming en zie wat is inbegrepen. Neem voor vragen contact op met onze reisspecialisten.
Vanaf:  8.980 Bekijk dit aanbod
Seizoen 2023
Ultieme race-ervaring – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de BWT Alpine F1 Team Paddock Club™

Alpine F1® Team Paddock Club 3-Days

Bestel hier uw BWT AlpineF1 Team Paddock Club™ tickets voor een GP naar keuze tijdens het Formule 1-seizoen 2023. Terwijl u geniet van een prachtig F1-weekend komt u dichter bij de BWT Alpine F1 Team dan ooit tevoren. Geniet gedurende drie dagen van de actie op de baan vanaf uw bijzondere plekken die zich boven de pitboxen van de teams bevinden en laat je verwennen met heerlijke gerechten, drankjes en unieke VIP-activiteiten. Selecteer uw bestemming en zie wat is inbegrepen. Neem voor vragen contact op met onze reisspecialisten.
Vanaf:  8.000 Bekijk dit aanbod
28 - 30 juli 2023
Ultimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

F1 België 2023 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de F1 in België 2023. Kom dichterbij het team van Max dan ooit te voren en beleef een uniek F1-weekend. heerlijke gerechten, dranken én unieke VIP-activiteiten op Spa-Francorchamps wachten op u.  
Vanaf:  8.240 Bekijk dit aanbod
28 - 30 juli 2023
Ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

F1 België 2023 – Paddock Club ™ – F1® Experiences

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in Spa 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van unieke activiteiten.
Vanaf:  6.320 Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van België - Spa-Francorchamps 2023

F1-tickets en reisdiensten Spa Francorchamps – Formule 1 GP van Belgie 2023

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan Spa F1-tickets voor de Formule 1 GP van België 2023 op het circuit van Spa-Francorchamps. Naast reguliere Formule 1-tickets en F1-kaarten voor Spa bieden we ook meerdere F1 Experiences pakketten aan. Inclusief tickets voor de GP van België.

Daarnaast bieden we verschillende accommodatieopties voor de F1 in Spa, variërend van camping tot een luxe hotel. Ongeacht uw keuze, Race Experience biedt u de beste Spa F1-tickets, de mooie campingplaatsen en eersteklas hotels. Zo krijgt u het meeste waar voor uw geld tijdens uw Formule 1-avontuur bij de F1 GP van Belgie in Spa 2023!

Formule 1 tickets Spa – GP van België 2023

Bovenaan de pagina vindt u het aanbod aan F1-tickets voor de Formule 1 GP van België 2023 in Spa. Via de bovenste producttegel navigeert u naar de pagina met het actuele aanbod aan Spa F1-tickets. Naast de mogelijkheid om kaarten voor de F1 in Spa te boeken, vindt u hier aanvullende informatie. Onder andere over de verschillende soorten Formule 1-tickets en tribunes op het circuit van Spa-Francorchamps. Tevens vindt u meer informatie over Spa F1-tickets voor kinderen, TV-schermen, uitzicht en andere tips voor het aanschaffen van uw tickets voor de F1 GP van België. Lijkt het u leuk om tijdens Grand Prix van België te beschikken over exclusievere F1-tickets en een kijkje te nemen achter de schermen het circuit van Spa-Francorchamps? Bekijk dan ons aanbod aan F1 Experiences pakketten met unieke Formule 1-tickets voor de GP van België 2023 in Spa.

F1 GP van België – Een korte terugblik

De Grand Prix van België – Spa-Francorchamps staat al op de kalender als het eerste officiële Formule 1-kampioenschap (1950) van start gaat. Daarna is de baan uit veiligheidsoverwegingen meerdere keren gepasseerd. Inmiddels is dit historische circuit niet weg te denken uit het huidige kampioenschap. Ondanks de vele aanpassingen, is het Circuit de Spa-Francorchamps nog steeds een authentiek circuit. Eén van deze aanpassingen is de aanleg van de beroemde busstop-chicane.

Het circuit bevat 19 bochten en meet 7.004 meter lang. Het is daarmee de langste ronde van de huidige Formule 1-kalender. De baan volgt daarbij de natuurlijke glooiingen van het landschap in de Ardennen. Het circuit is ontzettend populair bij de coureurs, onder andere vanwege de uitdagingen die sommige bochten bieden. Een goed voorbeeld is zonder meer Eau Rouge.

Een Limburger in Spa

Max Verstappen bewaart gemengde herinneringen aan deze mooie en ook snelle baan. In zijn enige Formule 3-seizoen schrijft de Limburger alle drie de races in België (gehouden in één weekend) op zijn naam.

2016, 2017 en 2018

In de Formule 1 behaalt de Nederlander in 2016 op dit circuit zijn eerste kwalificatie op de voorste startrij ooit. Alleen de latere wereldkampioen Nico Rosberg (Mercedes) blijkt een fractie sneller op de zaterdag. Een botsing met de Ferrari’s in de eerste bocht, zorgt vervolgens voor een teleurstellende race. Een elfde plek is het magere resultaat in deze editie van de Grand Prix van België – Spa-Francorchamps. In 2017 is een DNF het gevolg van gremlins in de Renault-motor. In 2018 bereikt de Nederlander voor de eerste keer het podium in de Formule 1. Zijn beste resultaat in de F1 tot nu toe!

2019

In 2019 is het aandeel van Verstappen gelimiteerd tot de eerste bocht. Een samenkomst met de Alfa Romeo (Raikkonen) betekent het einde van de Grand Prix voor de Limburger. In 2020 weet Verstappen P3 te bemachtigen achter de superieure Mercedessen van Hamilton en Bottas.

2021

In 2021 zien we een historisch korte GP waarbij Max Verstappen werd uitgeroepen tot winnaar van een Belgische Grand Prix. De Belgische GP duurde minder dan drie ronden achter de safetycar!

F1-winst op Spa is een primeur voor de Limburger. Omdat hevige regenval een competitieve race op het Circuit de Spa-Francorchamps verhinderde, kreeg Verstappen de overwinning dankzij de eerder behaalde pole position in kwalificatie. George Russel eindigde op deze manier op een sensationele 2e plaats. Daarmee pakte hij zijn eerste podium in de F1. In een Williams, nota bene. Hamilton completeerde het trio op het rostrum.

2022

In 2022 geeft Max een ware masterclass af. Startend van plek 14 rijdt de Nederlander binnen 12 rondes vooraan. De zege wordt daarna op dominante wijze binnengehaald.

Tenslotte willen wij onze Max wederom een grand slam toewensen voor 2023. Dus pole, winst en natuurlijk de snelste rondetijd van de race!

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.