Garantieregeling

Red Bull race engineer Gianpiero Lambiase: “OK Max, so we just gonna want to cover Bottas’ laptimes at this stage” Max: “All right son, I’ll take it easy” Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Mexico 2017.

Race Experience is lid van de volgende brancheorganisaties: Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), STO Garant en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze lidmaatschappen zeggen veel over de ambitie van Race Experience om als betrouwbare reisonderneming uw premium partner te zijn in het verzorgen van uw droomreis naar de Formule 1.

ANVR

De Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) is de brancheorganisatie voor touroperators en reisagenten. De ANVR heeft de volgende voordelen voor u als reiziger geïdentificeerd:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Uw geld in goede handen
  • Veilig en verantwoord reizen
  • Kwaliteit voorop
  • Zekerheid bij klachten

ANVR-leden die vakantiereizen organiseren, hebben allemaal een goede aansprakelijkheidsverzekering. De ANVR stelt de voorwaarden vast en ziet hier streng op toe. Wilt u meer weten over uw voordelen bij het boeken van een reis bij een ANVR aangesloten reisvereniging, lees hier verder.

GGTO

Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek, maar ook tijdens de reis. Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De aangesloten touroperators werken zelfstandig en zijn gespecialiseerde direct-sellers. Zij verkopen hun reizen rechtstreeks aan hun klanten, zonder tussenkomst van derden. Daarnaast zijn zij gevestigd in Nederland en richten zij zich voornamelijk op de Nederlandse markt. Wilt u meer weten over de Stichting GGTO volgt u dan deze link.

Details over hetgeen vergoed wordt, kunt u vinden in de Garantieregeling (versie 4-0, pdf).

Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Stel: u bent zorgeloos op vakantie, maar tijdens uw reis doet zich op uw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Grote kans dat uw reisprogramma wordt aangepast. Of dat u naar een ander hotel wordt gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en vertrekt u eerder naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat? Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis wordt afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Niet aangevangen reizen?
Het Calamiteitenfonds doet geen uitkering voor reizen die nog niet aangevangen zijn. Meer over de Stichting Calamiteitenfonds leest u hier.

Touringcar

Sommige Formule 1-bestemmingen zijn prima te bereiken met een touringcar. Indien deze optie u wordt aangeboden, is dit altijd in samenwerking met een touringcarbedrijf in het bezit van het keurmerk afgegeven door de ISO. Dit houdt in dat het touringcarbedrijf zich strikt houdt aan de wet en regelgeving die van toepassing is op vervoer van personen over de weg. Race Experience heeft uw veiligheid en comfort hoog in het vaandel staan.

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.