Grand Prix® van Spanje - Barcelona 2021

Grand Prix® van Spanje - Barcelona 2021

F1 GP van Spanje - Barcelona 2021

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
07 - 09 mei 2021

Tickets Grand Prix van Spanje - Barcelona 2021

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Spanje - Barcelona.
Vanaf:  0 Bekijk tickets
6 - 9 mei 2021
Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

GP Spanje 2021 – Premier ticketpakket F1® Experiences

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met tickets voor GP van Spanje 2021. Dit pakket is inclusief een Paddock Club pas (vrijdag), een ticket voor de Grandstand L (za-zo), Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  1.919   Bekijk dit aanbod
7 - 9 mei 2021
Ultimate Race Experience – De ultieme VIP-beleving in de wereld van F1!

Formule 1 Barcelona 2021 – Legend ticketpakket (Paddock Club) F1® Experiences

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de F1 in Barcelona 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de mooiste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!
Vanaf:  5.699 Bekijk dit aanbod
7 - 9 mei 2021
Ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Formule 1 Spanje 2021 – Paddock Club ™ – F1® Experiences

Bestel hier uw Paddock Club ™ tickets voor de Formule 1 in Spanje 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.  
Vanaf:  4.089 Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van Spanje - Barcelona 2021

F1-tickets en F1-reizen naar de F1 GP van Spanje – Barcelona 2021

Op deze pagina presenteren wij ons aanbod aan F1-tickets en F1-reizen naar de GP van Spanje in Barcelona. Ongeacht uw keuze, Race Experience biedt u de beste F1 Barcelona tickets, eersteklas hotels en verzorgt de soepelste transfers. Zo krijgt u het meeste waar voor uw geld tijdens uw F1-reis naar Spanje in 2021!

F1 GP Barcelona tickets 2021

Hierboven vindt u het aanbod aan F1 GP Barcelona tickets. Wanneer u op de bovenste producttegel klikt komt u op de pagina met F1 GP Barcelona tickets voor het 2021 seizoen. Naast het huidige aanbod aan tickets voor de F1 GP in Barcelona vindt u hier aanvullende informatie over de verschillende soorten F1-tickets en tribunes. Ook vindt u meer informatie over leeftijden, TV-schermen, uitzicht en andere handige tips voor het aanschaffen van uw F1 Barcelona tickets. Lijkt het u leuk om tijdens de F1 GP in Spanje te beschikken over exclusievere tickets, of deel te nemen aan VIP-activiteiten op het circuit? Bekijk dan ons aanbod aan F1 Experience pakketten met unieke tickets voor de F1 GP in Barcelona 2021! De F1 Experiences pakketten staan garant voor een bijzondere ervaring tijdens uw F1-reis naar Spanje!

F1-reizen Spanje 2021

Naast F1 Experiences en F1-tickets voor de GP in Barcelona, kunt u ook in 2021 bij Race Experience terecht voor een compleet verzorgde F1-reis naar Spanje. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw arrangement of Formule 1-reis naar Barcelona? Geen enkel probleem! Onze reisprofessionals zijn servicegericht, deskundig en transparant: elk pakketdetail wordt zorgvuldig voor u uitgezocht.

Vanwege ons lidmaatschap bij de ANVR, STO en het Calamiteitenfonds bent u goed beschermd bij het boeken van uw F1-reis naar Spanje. Mocht de Formule 1 GP van Spanje in Barcelona 2021 (bijvoorbeeld vanwege het coronavirus) niet doorgaan of zonder publiek verreden worden, dan zullen wij de F1-reis naar Spanje kosteloos voor u annuleren. Ook indien het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken op oranje of rood komt te staan voor Spanje in de periode dat uw F1-reis plaatsvindt, zullen wij overgaan tot kosteloos annuleren van uw pakketreis. In beide gevallen betekent dit dat u uw reissom retour ontvangt óf in kunt zetten als tegoed bij een nieuw arrangement of een van de andere Formule 1-reizen op onze website. Zo kunt u in tijden van onzekerheid uw F1-reizen naar Spanje en andere bestemmingen zorgeloos boeken bij Race Experience!

F1 GP van Spanje – Barcelona: Een korte terugblik

De F1 GP van Spanje – Barcelona wordt sinds 1991 gehouden op het Circuit de Barcelona-Catalunya en is sindsdien een goede test gebleken voor mens en machine. Het circuit is 4.655 meter lang en bevat 16 bochten. Het Circuit de Barcelona-Catalunya bezit een lange rechte stuk, een mix van hoge en lage snelheidsbochten en een ruw wegdek. De baan is daarmee erg zwaar voor de banden. De continue veranderende windrichting vergt daarbij de maximale concentratie van de coureurs.

F1-debuut Max bij RBR tijdens de F1 GP van Spanje – Barcelona eindigt met winst!

De F1 GP van Spanje – Barcelona is in 2016 het toneel van de eerste Formule 1-overwinning ooit van een Nederlandse coureur. Max Verstappen is dan pas 18 jaar en 228 dagen en vestigt daarmee het record van jongste Grand Prix-winnaar in de Formule 1. Dat de overwinning indirect een cadeautje is van Mercedes zijn we in Nederland allang vergeten – Nico wie?! Het is tevens de eerste race die Max rijdt in de RB12 van Red Bull Racing. Max is – na een ijzersterke seizoensopening – gepromoveerd naar de grote broer van Toro Rosso. Daniil Kvyat bewandelt dan de omgekeerde weg.

Resultaten Max Formule 1 Grand Prix van Spanje – Barcelona 2017 – 2019

Door een botsing met Kimi Räikkönen het jaar erop, die op zijn beurt gelanceerd wordt door Valtteri Bottas, kan Max zijn huzarenstukje niet herhalen. De botsing vindt nota bene plaats in de eerste bocht van deze editie van de Grand Prix van Spanje – Barcelona. In 2018 keert Max met zijn RB14 terug op het podium. Ondanks een gehavende voorvleugel weet hij de Ferrari van Vettel achter zich te houden om op P3 binnen te komen. In 2019 evenaart Max zijn resultaat uit het vorige jaar, ditmaal met de Honda aangedreven RB15.

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.