Grand Prix® van Nederland – Zandvoort 2022

Grand Prix® van Nederland – Zandvoort 2022

Formule 1 Nederland

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
3 - 4 september 2022
Classic Race Experience – Met VIP-activiteiten op donderdag

F1 Zandvoort 2022 – Racer ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Races tickets voor de F1 Dutch GP – Zandvoort 2022, inclusief toegang tot de Hairpin Grandstand 1 & 2 en een exclusieve Track Walk over Circuit Zandvoort op zaterdagavond.  
Vanaf:  765   Bekijk dit aanbod
1 - 4 september 2022
Classic Race Experience – Met VIP-activiteiten op donderdag

F1 Zandvoort 2022 – Starter ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Starter tickets voor de F1 Dutch GP – Zandvoort 2022, inclusief toegang tot de Hairpin Grandstand 1 & 2, een exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide ronde over het circuit en nóg meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  955   Bekijk dit aanbod
1 - 4 september 2022
Premium Race Experience – VIP ticketpakket

F1 Zandvoort 2022 – Trophy ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Trophy tickets voor de F1 Dutch GP – Zandvoort 2022, inclusief driedaagse toegang tot de Arena Grandstand, F1® Experiences receptie in aanwezigheid van een F1-coureur, F1 Insider Access en nog veel meer unieke F1 Experiences.  
Vanaf:  1.435 Bekijk dit aanbod
1 - 4 september 2022
Premium Race Experience – Unieke VIP-activiteiten

F1 Zandvoort 2022 – Hero ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de F1 in Zandvoort 2022, inclusief driedaagse toegang tot de Pit Grandstand, receptie met een F1- coureur, F1 Live on the Grid, Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences. 
Vanaf:  1.769 Bekijk dit aanbod
02 - 04 september 2022
Premium Race Experience – Beleef het F1-weekend in stijl!

Tickets F1 Zandvoort 2022 – F1® Experiences Champions Club

Bestel hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de F1 Dutch GP - Zandvoort 2022. Dit VIP-pakket is inclusief toegang tot de Champions Club op zaterdag en zondag, premium hospitality, F1 Driver Appearance, een rondleiding over het circuit en nóg meer unieke F1 Experiences. 
Vanaf:  3.059 Bekijk dit aanbod
2 - 4 september 2022
Ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Kaarten F1 Zandvoort 2022 – Paddock Club ™ – F1® Experiences

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in Zandvoort 2022. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en unieke activiteiten!
Vanaf:  4.640 Bekijk dit aanbod
2 - 4 september 2022
Ultimate Race Experience – De ultieme VIP-beleving in de wereld van F1!

F1 Zandvoort 2022 – Legend ticketpakket (Paddock Club ™) F1® Experiences

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de 2022 Dutch GP in Zandvoort. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock.  
Vanaf:  6.559 Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van Nederland – Zandvoort 2022

In 1952 maakt de Grand Prix van Nederland – Zandvoort voor het eerst deel uit van het officiële Wereldkampioenschap Formule 1. Vrijwel jaarlijks tot halverwege de jaren 80 zou de Grand Prix van Nederland deel uitmaken van de Formule 1. De Grand Prix van Nederland – Zandvoort stond bekend als een wedstrijd waarin een beroep werd gedaan op de vaardigheden van de coureurs. Met name de Tarzanbocht aan het einde van het rechte stuk bood een goede mogelijkheid voor inhaalmanoeuvres.

Tussen 1986 en 2020 was de Grand Prix van Nederland niet opgenomen in het wereldkampioenschap Formule 1. Vanaf het seizoen 2021, na een afwezigheid van 35 jaar, keert de race terug op de kalender onder de naam Heineken Dutch Grand Prix. De laatste bocht van het circuit zal worden gewijzigd om het inhalen te bevorderen. Het Circuit Park Zandvoort meet 4.307 meter lang en telt 13 bochten. Het Circuit Park Zandvoort bevindt zich midden in de duinen en kent relatief korte rechte stukken. Men is dan ook bang voor een tweede Monaco, waar inhalen schier onmogelijk is, op de F1-kalender.

Max Verstappen en het succes van een vergeten sport in Nederland

Dankzij het ongekende succes en mateloze populariteit van Max Verstappen, zowel binnen als buiten de baan, duurt het niet lang voordat een herintrede van de Grand Prix van Nederland – Zandvoort denkbaar wordt. De Limburger trekt jaarlijks honderdduizenden fans naar Grand Prixs over de hele wereld en daar werd in Nederland jaloers naar gekeken.

Ondertussen is Liberty Media, de huidige eigenaren van de Formule 1, op zoek naar nieuwe Grand Prix’. Enerzijds om de F1-kalender uit te breiden en anderzijds om het Formule 1-wereldkampioenschap nieuw elan te geven. Het is niet gek dat de directeuren van Liberty Media zaken willen doen met het Circuit van Zandvoort. Verstappen staat garant voor een ongekend aantal bezoekers – tot nu toe allen over de grens. Binnen 14 dagen na aankondiging van de ticketverkoop ontvangt de promoter een miljoen aanmeldingen. Drie keer zoveel als de voorraad. De verwachting is dat heel Zandvoort oranje kleurt.

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.