Grand Prix® van Miami 2023

Grand Prix® van Miami 2023

Formule 1 Miami - FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX 2023

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant

Grand Prix® van Miami 2023

F1-tickets en reizen naar de Grand Prix van Miami 2023

Op deze pagina treft u straks ons aanbod voor F1-tickets voor de Formule 1 GP van Miami 2023 op de Miami International Autodrome. Naast reguliere Formule 1-tickets en F1-kaarten voor Miami bieden we meerdere F1 Experiences pakketten aan. Deze pakketten zijn inclusief tickets voor de GP van Miami. Ongeacht uw keuze, Race Experience biedt u de beste F1-tickets, de uitgebreidste service en deskundig advies op maat. Op deze manier krijgt u het meeste waar voor uw geld tijdens uw Formule 1-avontuur naar de F1 Miami GP van 2023!

F1 welcomes you to Miami!

Het Miami International Autodrome, dat zijn F1-debuut maakte in mei 2022, is een tijdelijk circuit, maar ontworpen om een ​​permanent uitstraling te hebben. De baan bevindt zich in het Hard Rock Stadium-complex in Miami Gardens, de thuisbasis van de beroemde Miami Dolphins-franchise van de NFL. sfeer op het stratencircuit, niet anders dan in Melbourne’s Albert Park.

De eerste Grand Prix van Miami vindt plaats in 2022. Verstappen laat meteen zien wie de baas is in Miami. De GP in Florida voegt zich bij zijn Texaanse tegenhanger in Austin en wordt daarmee de tweede Amerikaanse Grand Prix op de F1-kalender.

Hoe ziet de baan eruit?

Het stratencircuit is spectaculair. Met het Hard Rock Stadium als epicentrum, zal de 5,41 km lange baan. Maar liefst negentien bochten, drie rechte stukken, potentieel voor drie DRS-zones en een geschatte topsnelheid van 320 km/u bevatten. Er zijn ook hoogteverschillen, de belangrijkste tussen bochten 13 en 16, waarbij de baan over een afrit gaat en onder verschillende viaducten over oneffen terrein. De bocht 14-15 chicane heeft een opwaartse benadering, met een kam in het midden, en valt dan naar beneden bij het verlaten.

Waarom de F1 te Miami niet gemist mag worden…

Het Hard Rock Stadium weet hoe een show moet worden neergezet. Het heeft reeds zes Super Bowls, twee Baseball World Series en talloze rockconcerten georganiseerd. Het stadion in het hart van een F1-circuit is ook nog eens een meesterzet van de organisatoren. De baan is ontworpen om wiel-aan-wiel racen aan te moedigen en tegelijkertijd aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen. F1-toeschouwers zijn daarmee de échte winnaars in Miami.

Dan is er Miami zelf: beroemd om zijn zandstranden, art-decosfeer, levendig multiculturalisme en rijk sporterfgoed. Miami Florida is een onmisbare bestemming voor diegenen die de Sunshine State bezoeken.

Waar kan ik het beste plaatsnemen?

Bij het bekijken van een sportevenement in een speciaal gebouwd stadion, is het moeilijk om fout te gaan. U zou zelfs over het bovendek van het Hard Rock Stadium kunnen lopen en elke hoek van de baan kunnen zien – vrij uniek. Wat betreft de beste inhaalplekken: een zitplaats in de buurt van bocht 1, 11 of 17 zou u midden in de baanactie moeten plaatsen.

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.