Grand Prix® van Brazilië – São Paulo 2024
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Grand Prix® van Brazilië – São Paulo 2024

FORMULA 1 ROLEX GRANDE PRÊMIO DE SÃO PAULO 2024
Grand Prix® van Brazilië – São Paulo 2024
Brazilië

Interlagos Circuit

Official reseller

Het circuit

Aftellen tot de start van de Grand Prix®

Programma

Grand Prix van Brazilië – São Paulo
01 – 03 november 2024
     
Sessie Dag Tijdstip (NL tijd)
Vrije training 1 Vrijdag 15:30 – 16:30
Kwalificatie Vrijdag 19:00 – 20:00
Sprinkwalificatie Zaterdag 15:30 – 16:30
Sprintrace Zaterdag 19:30 – 21:30
Race Zondag 18:00 – 20:00

Informatie aanvragen

F1 Brazilië GP Tickets & Grand Prix Reizen naar São Paulo 2024

De Brazilië F1 Race komt er weer aan! Koopt u dit jaar een F1 Brazilië tickets, of misschien wel één van de luxe Formule 1-pakketten? Race Experience biedt u een onvergetelijke F1-ervaring in Brazilië aan. Van de beste zitplaatsen tot de mooiste hotels en de soepelste transfers.

F1 Brazilië tickets

Via de pagina F1-tickets voor de Formule 1 Grand Prix van Brazilië 2024 ziet u alle tickets voor de race. Op deze pagina leest u bovendien uitgebreide informatie over dit F1-spektakel. Van de verschillende tickets en pakketten tot de beste plaatsen aan het Braziliaanse circuit. Van goede uitzichten, tot faciliteiten als tv-schermen en andere handige tips.

VIP F1-reis naar de Grand Prix in São Paulo

Stelt u zich eens voor dat u uitstekende Brazilië F1-tickets heeft voor de Grand Prix in São Paulo Of dat u deelneemt aan de VIP-activiteiten op het circuit. Wilt u het meeste halen uit uw F1-reis naar Brazilië? Kijk dan eens naar ons aanbod F1 Experiences pakketten voor de F1 in Brazilië! Deze F1 Experiences pakketten beloven een ongeëvenaarde ervaring.

Gratis Circuitgids voor de Grand Prix van Brazilië

Download nu onze gratis Brazilië F1 Circuit Gids voor uw F1-bezoek aan São Paulo. Ontvang gedetailleerde informatie over:

  • Het Autódromo José Carlos Pace circuit
  • De meest geschikte plekken om de race te aanschouwen
  • Nuttige tips over de faciliteiten rondom het circuit

Met deze gids staat Race Experience klaar om er weer een onvergetelijke F1-ervaring van te maken! Het belooft weer een geweldige race te worden.

F1 Brazilië: bestemmingsgids São Paulo

Download nu onze gratis São Paulo bestemmingengids. Want deze reis naar de Formule 1-reis is een mooie gelegenheid om deze Braziliaanse stad te ontdekken. In de gids ziet u onder andere welke plekken het bezoeken waard zijn. En welke restaurants u absoluut niet mag missen.

F1-reis naar Brazilië in 2024

Natuurlijk staan wij ook in 2024 klaar om een volledig verzorgde F1-reis naar Brazilië te regelen. Heeft u specifieke wensen over uw arrangement of Formule 1-reis naar dit land? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze reisexperts bij Race Experience zijn toegewijd, deskundig en transparant. Elk aspect van uw reis wordt zorgvuldig voor u samengesteld.