Grand Prix® van Nederland – Zandvoort 2024
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Grand Prix® van Nederland – Zandvoort 2024

FORMULA 1 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2024
Grand Prix® van Nederland – Zandvoort 2024
Nederland

Circuit Zandvoort

Het circuit

Aftellen tot de start van de Grand Prix®

F1 Zandvoort Tijden

Grand Prix van Nederland – Zandvoort 2024
23 – 25 augustus
     
Sessie Dag Tijdstip (NL tijd)
Vrije training 1 Vrijdag 12:30 – 13:30
Vrije training 2 Vrijdag 16:00 – 17:00
Vrije training 3 Zaterdag 11:30 – 12:30
Kwalificatie Zaterdag 15:00 – 16:00
Race Zondag 15:00 – 17:00

Informatie aanvragen

F1 Zandvoort GP Tickets en Grand Prix VIP Experiences 2024

Bent u klaar voor de ultieme race-ervaring? Bestel dan onze exclusieve F1 Zandvoort tickets voor de Grand Prix van Nederland 2024! Stap in de wereld van de Formule 1 met ons aanbod aan GP Zandvoort tickets voor Grand Prix Formule 1 van Nederland 2024. Race Experience biedt de beste F1 Zandvoort GP kaarten, tophotels en ontspannen transfers. Mis deze kans niet om het maximale uit uw Formule 1 Grand Prix Zandvoort race experience te halen!

F1 Nederland Tickets voor de Grand Prix van Zandvoort 2024

Grijp de felbegeerde Formule 1 Zandvoort tickets via de exclusieve pagina F1 Zandvoort Tickets. Ontdek een scala aan tickets voor de F1 Zandvoort. Bekijk onze handige tips om te weten wat de beste F1 tickets en tribunes zijn. Mis de kans niet om achter de schermen te gluren op het adembenemende Circuit Zandvoort! Reserveer snel uw speciale F1 Experiences tickets voor de GP in Zandvoort.

Wilt u na uw bezoek aan de Grand Prix van Nederland overnachten in een hotel? En lijkt het u fijn als u een transfer van en naar het circuit krijgt? Bij Race Experience is dat mogelijk. Kijk voor alle informatie op de pagina F1-reizen Formule 1 Zandvoort Grand Prix. Hier bieden we een mooi 4-sterrenhotel in Amsterdam-Zuid tijdens het F1-weekend.

F1 Zandvoort Tickets Circuit Gids

Ontdek onze handige en gratis Circuit Gids. Daarin staan handige tips voor de aanschaf van uw F1 Zandvoort Tickets 2024. De voordelen:

  • De gids bevat uitgebreide informatie over het Circuit Zandvoort. Zo weet u precies wat u kunt verwachten tijdens de Formule 1 GP van Zandvoort 2024.

  • Lees hoe u het circuit het beste kunt bereiken. Ook ziet u een handige plattegrond waarop ook de eet- en drinkgelegenheden staan.

  • Bekijk de beschikbare faciliteiten op het circuit.

  • Ontdek welke essentiële items u nodig heeft voor een comfortabele race-ervaring.

  • Krijg een overzicht van toegangscriteria en de regels op het circuit.

Download nu gratis de F1 Zandvoort Circuit Gids! Dan bereidt u zich optimaal voor op een onvergetelijk weekend vol raceplezier.

Amsterdam bestemmingengids

Een bezoek aan het racecircuit in Zandvoort is perfect te combineren met een bezoek aan Amsterdam. Met de sprinter staat u met een half uur op Amsterdam Centraal. In onze gratis bestemmingengids Amsterdam vindt u aanbevelingen voor bezienswaardigheden en restaurants.

Formule 1 Zandvoort maakt een comeback

Tot halverwege de jaren 80 was de Grand Prix van Nederland een feit! Deze race in Zandvoort stond bekend als een technische race. Coureurs moesten vele vaardigheden laten zien. Inhalen deden ze in de Tarzanbocht, aan het einde van een recht stuk. Die inhaalacties hebben al voor veel kijkplezier gezorgd.

Tussen 1986 en 2020 was Zandvoort geen onderdeel van het wereldkampioenschap Formule 1. Vanaf het seizoen 2021, na een afwezigheid van 35 jaar, keert de race terug op de kalender. Deze keer onder de naam Heineken Dutch Grand Prix.

Hedendaags circuit

De laatste bocht van het circuit zal worden gewijzigd om het inhalen te bevorderen. Het Circuit Park Zandvoort meet 4307 meter lang en telt 13 bochten. Het Circuit Park Zandvoort staat midden in de duinen en heeft veel korte, rechte stukken. Zandvoort is eigenlijk een soort Monaco op de F1-kalender. Inhalen is schier onmogelijk, maar de sfeer is er geweldig!

Zandvoort circuit bekijken

Mis deze kans niet om het maximale uit uw Formule 1 Grand Prix Zandvoort race experience te halen! Bekijk het circuit met eigen ogen tijdens de Nederlandse F1 race in 2024.

Ideal logo Paypal Logo Mastercard Logo Visa Logo
ANVR STO Calamiteitenfonds
© Copyright Race Experience 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen

Race Experience BV werkt direct met Lokale partners/promotors en is geautoriseerd wederverkoper voor event tickets. Daarom zijn we op geen elke manier verbonden met bedrijven die verbonden zijn aan de Formule 1. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX en alle gerelateerde merken en/of trademarks van Formula One Licensing.