Grand Prix® van Hongarije - Boedapest 2024
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Grand Prix® van Hongarije - Boedapest 2024

FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2024
Grand Prix® van Hongarije - Boedapest 2024
Hongarije

Hungaroring

Aftellen tot de start van de Grand Prix®

Het circuit

Programma

Grand Prix van Hongarije – Boedapest
19 – 21 juli 2024
     
Sessie Dag Tijdstip (NL tijd)
Vrije training 1 Vrijdag 13:30 – 14:30
Vrije training 2 Vrijdag 17:00 – 18:00
Vrije training 3 Zaterdag 12:30 – 13:30
Kwalificatie Zaterdag 16:00 – 17:00
Race Zondag 15:00 – 17:00

Informatie aanvragen

Grand Prix® van Hongarije - Boedapest 2024

GP van Hongarije 2024: F1 tickets & reizen

Op deze pagina presenteren wij ons aanbod aan F1-tickets en F1-reizen naar de Formule 1 GP van Hongarije in Boedapest. Kiest u voor losse Hungaroring tickets, een VIP-pakket of een compleet verzorgde F1-reis naar Hongarije? Race Experience biedt hoe dan ook de beste F1-tickets, eersteklas hotels en de soepelste transfers. Zo krijgt u ook in 2023 het meeste waar voor uw geld tijdens uw F1-reis naar Hongarije.

F1 GP Hongarije tickets – Hungaroring Boedapest 2023

Bovenaan de pagina vindt u het aanbod aan F1 GP Hongarije tickets. Als u op de bovenste producttegel klikt, dan komt u op de pagina met F1 GP Hongarije tickets voor het 2023 seizoen. Naast het actuele aanbod aan tickets voor de Formule 1 in Hongarije leest u hier meer over de verschillende soorten F1-tickets en tribunes op de Hungaroring in Boedapest. Ook vindt u aanvullende informatie over tv-schermen, uitzicht, F1-tickets voor kinderen en andere handige tips voor het aanschaffen van uw Hungaroring tickets. Lijkt het u leuk om tijdens de F1 GP in Hongarije te beschikken over exclusieve Hungaroring tickets, of deel te nemen aan VIP-activiteiten op het circuit? Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod aan F1 Experiences pakketten met tickets voor de F1 GP in Hongarije 2023! De F1 Experiences pakketten staan garant voor een unieke ervaring tijdens uw F1-reis naar Hongarije!

F1-reis GP van Hongarije 2023

Uiteraard kunt u ook in 2023 weer bij ons terecht voor een compleet verzorgde F1-reis naar Hongarije. Heeft u specifieke wensen over uw arrangement of Formule 1-reis naar Boedapest, Hongarije? Neem dan contact met ons op. De reisprofessionals van Race Experience zijn servicegericht, deskundig en transparant: elk reisdetail wordt zorgvuldig voor u uitgezocht.

Vanwege ons lidmaatschap bij de ANVR, STO en het Calamiteitenfonds bent u goed beschermd bij het boeken van uw F1-reis naar Hongarije. Mocht de Formule 1 in Hongarije niet doorgaan of zonder publiek verreden worden, dan zullen wij de F1-reis naar Hongarije kosteloos voor u annuleren. Ook indien het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken op oranje of rood komt te staan voor Hongarije in de periode dat uw F1-reis plaatsvindt, zullen wij overgaan tot kosteloos annuleren van uw pakketreis. Dat betekent dat u in beide gevallen uw reissom retour ontvangt óf in kunt zetten als tegoed bij een nieuw arrangement of een van de andere Formule 1-reizen op onze website. Zo kunt u in onzekere tijden toch uw F1-reis naar Hongarije en andere bestemmingen zorgeloos boeken bij Race Experience!

F1 GP Hongarije- Hungaroring: Een korte terugblik

De Grand Prix van Hongarije – Boedapest maakt sinds 1986 deel uit van de Formule 1-kalender. De race wordt gehouden op de Hungaroring te Mogyorad nabij Boedapest. De 4.381 meter lange Hungaroring is bovendien gelegen in een vallei. Het biedt daarmee een geweldig uitzicht over een groot deel van de baan. Het circuit is erg smal en telt daarbij 14 uitdagende bochten. Daarnaast is het na Monaco de langzaamste baan van het Formule 1-kampioenschap. De Grand Prix van Hongarije – Boedapest is vooral een test voor het chassis. De Hungaroring kende een bijzonder record: het was sinds 2004 niet meer voorgekomen dat de winnaar van deze race ook het Formule 1-kampioenschap wint. Lewis Hamilton is in 2018 de eerste coureur die deze merkwaardige vloek doorbreekt!

Max Verstappen in Hongarije 2015-2022

Max komt bij zijn debuut in de 2015 editie van de Grand Prix van Hongarije dicht bij een podiumsensatie. De Limburger stuurt zijn Toro Rosso knap naar een vierde plek. Ondanks een drive through penalty en een hectische slotfase rijdt de Nederlander naar zijn beste eindresultaat in de periode 2015-2018. Zijn stuurmanskunst levert hem wereldwijd lof op en doet zijn ster verder rijzen.

Grand Prix van Hongarije 2019

Een van de mooiste on-track gevechten van het 2019-seizoen ontpopt zich tijdens de Grand Prix van Hongarije. Max Verstappen moet na een bloedstollende strijd met Lewis Hamilton zijn meerdere erkennen in de Brit en het team van Mercedes. De Nederlander weet zijn eerste poleposition ooit in de Formule 1 daardoor