Grand Prix® van Nederland – Zandvoort 2021

Grand Prix® van Nederland – Zandvoort 2021

Formule 1 Nederland

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
03 - 05 sept. 2021

Tickets Grand Prix van Nederland - Zandvoort 2021

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Nederland - Zandvoort.
Vanaf:  500 Bekijk tickets
2 - 5 september 2021
Premium Race Experience – Dichter bij F1 dan ooit tevoren!

F1 Zandvoort 2021 – Premier ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Premier tickets voor de F1 Dutch GP – Zandvoort 2021, inclusief toegang tot de Paddock op vrijdag, een 2-daagse entreeticket (Main Grandstand), receptie met een F1- coureur, F1 insider acces, Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences. 
Vanaf:  2.229 Bekijk dit aanbod
Diverse data
Ultimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring als gast bij het team van Haas F1

Haas Team Hospitality – Diverse VIP-pakketten voor het seizoen 2021

Bestel hier uw Haas F1 Hospitality tickets voor een GP naar keuze tijdens het Formule 1-seizoen 2021. Terwijl u geniet van een prachtig F1-weekend komt u dichterbij het team van Haas F1 dan ooit te voren. Laat u verwennen met heerlijke gerechten, dranken én unieke VIP-activiteiten.  
Vanaf:  3.745 Bekijk dit aanbod
3 - 5 september 2021
Ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Kaarten F1 Zandvoort 2021 – Paddock Club ™ – F1® Experiences

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in Zandvoort 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde toegang tot de pitsstraat en paddock.  
Vanaf:  4.099 Bekijk dit aanbod
3 - 5 september 2021
Ultimate Race Experience – De ultieme VIP-beleving in de wereld van F1!

F1 Zandvoort 2021 – Legend ticketpakket (Paddock Club ™) F1® Experiences

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de 2021 Dutch GP in Zandvoort. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock.  
Vanaf:  5.599 Bekijk dit aanbod
Seizoen 2021
Ultimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring als gast bij het team van McLaren

McLaren Team Hospitality 2021 – Paddock Club™ en Legend Pakketten

Bestel hier uw McLaren F1 Hospitality tickets voor een GP naar keuze tijdens het Formule 1-seizoen 2021. Terwijl u geniet van een prachtig F1-weekend komt u dichterbij het team van Daniel Ricciardo en Lando Norris dan ooit te voren. Laat u verwennen met heerlijke gerechten, dranken én unieke VIP-activiteiten.  
Vanaf:  5.475 Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van Nederland – Zandvoort 2021

In 1952 maakt de Grand Prix van Nederland – Zandvoort voor het eerst deel uit van het officiële Wereldkampioenschap Formule 1. Vrijwel jaarlijks tot halverwege de jaren 80 zou de Grand Prix van Nederland deel uitmaken van de Formule 1. De Grand Prix van Nederland – Zandvoort stond bekend als een wedstrijd waarin een beroep werd gedaan op de vaardigheden van de coureurs. Met name de Tarzanbocht aan het einde van het rechte stuk bood een goede mogelijkheid voor inhaalmanoeuvres.

Tussen 1986 en 2020 was de Grand Prix van Nederland niet opgenomen in het wereldkampioenschap Formule 1. Vanaf het seizoen 2021, na een afwezigheid van 36 jaar, keert de race terug op de kalender onder de naam Heineken Dutch Grand Prix. De laatste bocht van het circuit zal worden gewijzigd om het inhalen te bevorderen. Het Circuit Park Zandvoort meet 4.307 meter lang en telt 13 bochten. Het Circuit Park Zandvoort bevindt zich midden in de duinen en kent relatief korte rechte stukken. Men is dan ook bang voor een tweede Monaco, waar inhalen schier onmogelijk is, op de F1-kalender.

Max Verstappen en het succes van een vergeten sport in Nederland

Dankzij het ongekende succes en mateloze populariteit van Max Verstappen, zowel binnen als buiten de baan, duurt het niet lang voordat een herintrede van de Grand Prix van Nederland – Zandvoort denkbaar wordt. De Limburger trekt jaarlijks honderdduizenden fans naar Grand Prixs over de hele wereld en daar werd in Nederland jaloers naar gekeken.

Ondertussen is Liberty Media, de huidige eigenaren van de Formule 1, op zoek naar nieuwe Grand Prix’. Enerzijds om de F1-kalender uit te breiden en anderzijds om het Formule 1-wereldkampioenschap nieuw elan te geven. Het is niet gek dat de directeuren van Liberty Media zaken willen doen met het Circuit van Zandvoort. Verstappen staat garant voor een ongekend aantal bezoekers – tot nu toe allen over de grens. Binnen 14 dagen na aankondiging van de ticketverkoop ontvangt de promoter een miljoen aanmeldingen. Drie keer zoveel als de voorraad. De verwachting is dat heel Zandvoort oranje kleurt.

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.