Formule 1 Grand Prix aanbod
Race Experience

Race Experience

Brengt u dichter bij de Formule 1!

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant

Formule 1-reizen in 2021

 

Race Experience brengt u dichter bij Max en de Formule 1 dan ooit tevoren. Ongeacht welke race u bijwoont, Race Experience biedt u de beste tickets, eersteklas hotels, slimme (privé) transfers en ongekende toegang op het circuit. Haal het meeste uit een Grand Prix-weekend en boek vandaag nog uw ticket naar een unieke Formule 1-beleving.

Garanties 

Als kleinschalig reisbureau beloven wij: de prijs zoals die er staat, is de prijs die u betaalt voor het arrangement. Geen verborgen verzend- of boekingskosten. Voor aanvullende wensen, zoals upgrade van hotel of entree, worden de kosten vooraf duidelijk gecommuniceerd. De reisprofessionals van Race Experience zijn deskundig, servicegericht en transparant: elk reisdetail wordt op deze manier zorgvuldig voor u uitgezocht. Uiteraard staan zij paraat voor al uw vragen over een gewenste of reeds geboekte race experience.

“Uw boeking valt onder de garantieregeling van de ANVR, het GGTO en het Calamiteitenfonds.

Race Experience is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Als reiziger bent u op deze manier goed beschermd en kunt u vertrouwd op reis!

Kwaliteit boven kwantiteit

Het samenstellen van Formule 1-reizen is een mooie uitdaging en eentje die ons op het lijf geschreven is. Kiezen we voor een goedkoper hotel en ongunstige vluchttijden om te concurreren op prijs of selecteren we de mooiste hotels en directe comfortabele vluchten? In het laatste geval concurreren we vooral op prijs-kwaliteit en dan zijn de reisprofessionals van Race Experience helemaal in hun element.

Daarbij wil Race Experience toonaangevend zijn op de Formule 1-reismarkt en doen we alleen zaken met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en hotels met minimaal een 4-sterren rating. In een zeer extreem geval (als alle 4-sterren hotels vergeven zijn bijvoorbeeld) willen we nog weleens een hotel van een 3-sterren niveau selecteren. Alle hotels worden daarbij gescreend op klantwaarderingen om ervoor te zorgen dat we u de best mogelijke race ervaring bezorgen.

We besteden ook veel aandacht aan de locatie van de door ons geselecteerde hotels. Een goede ligging ten opzichte van de gouden driehoek (luchthaven, hotel en circuit) is noodzaak. Dit is belangrijk om de transfertijden gedurende een raceweekend te minimaliseren: uw tijd is waardevol en dat waarderen wij. Verder kijken we ook naar de (OV-) mogelijkheden om het stadscentrum goed te bereiken.

‘I didn’t see that coming’ Max Verstappen na zijn onverwachte winst tijdens de 70th Anniversary Grand Prix op Silverstone (2020).

Groepsreizen in het post-COVID tijdperk

Reizen zonder additionele gezondheidszorgen, zoals we dat in het verleden gewend waren, zal wellicht nooit meer terugkeren. Race Experience neemt daarom aanvullende maatregelen zolang COVID (of een andere besmettelijke ziekte) een bedreiging vormt voor uw en onze gezondheid. Onze voornaamste prioriteit is om er alles aan te doen om u veilig op reis te laten gaan. Uitgangspunt voor onze groepsreizen zijn de richtlijnen die gesteld worden door het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). Wij volgen de dagelijkse nieuwsberichten op de voet en indien nodig wordt hierop geacteerd.

Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die Race Experience neemt om uw pakketreis nog veiliger uit te voeren.

Heeft u vragen, twijfels, suggesties, aanvullingen of andere opmerkingen, laat het ons weten via ons contactformulier! We stellen uw feedback zeer op prijs.

Professionele reisbegeleiding

Vanaf het 2020 Formule 1-seizoen leidden we onze reisleiders op met hulp van een extern opleidingsbureau. Onze reisleiders worden allemaal opgeleid in ‘gastvrijheid’ en ‘animatie’. Gastvrijheid in de breedste zin van het woord, maar specifiek doelen we op klantvriendelijkheid en een servicegerichte houding. Met animatie bedoelen we het vermaken van onze gasten op locatie. In 2019 hebben we dit proef gedraaid op de busreis naar de Grand Prix van Oostenrijk en bijna alle deelnemers waren lyrisch over de reisleiding. Een greep van de activiteiten tijdens de busreis van en naar Nederland: de-F1-quiz-die-niets-met-F1-te-maken-heeft, de-F1-bingo en de-leer-je-reisleiders-kennen-quiz. Hilarische taferelen en het ijs was snel gebroken met als gevolg dat we een bus vol tevreden Formule 1-fans hebben.

En daar gaat het ons om: u zien genieten op een van onze fantastische Formule 1-reizen!

Parkeeradvies bij een Formule 1-vliegreis

Wanneer u met het vliegtuig op reis gaat en nog op zoek bent naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek, dan is het raadzaam om online de parkeermogelijkheden vooraf te vergelijken. Wilt u bijvoorbeeld bij Schiphol parkeren of bij een andere luchthaven, bekijk dan eens het online vergelijkings- en boekingsplatform Vliegen en Parkeren.”

Copyright © 2020 Race Experience
Andere wensen? Bel ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.