Formule 1 Grand Prix aanbod
Race Experience

Race Experience

Brengt u dichter bij de Formule 1!

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant

SPECIAL NOTE: Om u als (potentiële) Formule 1-reiziger zo goed mogelijk te informeren, hebben we de feiten en onzekerheden omtrent de uitbraak van COVID-19 verzameld. Uiteraard geven we ook weblinks naar de bronnen, zodat u na het lezen van dit artikel de actuele situatie op de voet kunt volgen. We belichten in dit artikel verder de mogelijke gevolgen voor uw pakketreis bij Race Experience. Wilt u meer weten over onze preventieve maatregelen? Lees dan hier verder!

Formule 1-reizen in 2020

De Formule 1-reizen van Race Experience brengen u naar de Formule 1-beleving, dicht bij Max, Red Bull Racing en natuurlijk het racen. Onze Formule 1-reizen zijn samengesteld door echte raceliefhebbers / reisprofessionals. De reispakketten – bestaande uit een combinatie van retour bus- of vliegreis, verblijf, transfers en entreebewijs voor het Grand Prix-weekend – stellen wij samen vanuit onze eigen passie. Natuurlijk zijn ook wij fan van Max Verstappen!

‘If you don’t believe you can do it, it’s better to stay home’ Max Verstappen tijdens het openingsweekend in Melbourne (2019).

Garanties 

Als reisorganisatie beloven wij: de prijs zoals die er staat, is de prijs die u betaalt voor het arrangement. Geen verborgen verzend- of boekingskosten. Voor aanvullende wensen, zoals upgrade van hotel of entreebewijs, worden de kosten vooraf duidelijk gecommuniceerd. Dankzij onze servicegerichte houding zoeken we elk reisdetail zorgvuldig voor u uit en zijn wij het aanspreekpunt voor al uw vragen met betrekking tot de geboekte reis.

“Uw boeking valt onder de garantieregeling van de ANVR, het GGTO en het Calamiteitenfonds.

Race Experience is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Als reiziger bent u op deze manier goed beschermd en kunt u vertrouwd op reis!

Kwaliteit boven kwantiteit

Het samenstellen van Formule 1-reizen is een mooie uitdaging en eentje die ons op het lijf geschreven is. Kiezen we voor een goedkoper hotel en ongunstige vluchttijden om te concurreren op prijs of selecteren we de mooiste hotels en directe comfortabele vluchten? In het laatste geval concurreren we vooral op prijs-kwaliteit en dan zijn de reisprofessionals van Race Experience helemaal in hun element.

Daarbij wil Race Experience toonaangevend zijn op de Formule 1-reismarkt en doen we alleen zaken met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en hotels met minimaal een 4-sterren rating. In een zeer extreem geval (als alle 4-sterren hotels vergeven zijn bijvoorbeeld) willen we nog weleens een hotel van een 3-sterren niveau selecteren. Alle hotels worden daarbij gescreend op klantwaarderingen om ervoor te zorgen dat we u de best mogelijke race ervaring bezorgen.

We besteden ook veel aandacht aan de locatie van de door ons geselecteerde hotels. Een goede ligging ten opzichte van de gouden driehoek (luchthaven, hotel en circuit) is noodzaak. Dit is belangrijk om de transfertijden gedurende een raceweekend te minimaliseren: uw tijd is waardevol en dat waarderen wij. Verder kijken we ook naar de (OV-) mogelijkheden om het stadscentrum goed te bereiken.

Professionele reisbegeleiding

Vanaf het 2020 Formule 1-seizoen leiden we onze reisleiders op met hulp van een extern opleidingsbureau. Onze reisleiders worden allemaal opgeleid in ‘gastvrijheid’ en ‘animatie’. Gastvrijheid in de breedste zin van het woord, maar specifiek doelen we op klantvriendelijkheid en een servicegerichte houding. Met animatie bedoelen we het vermaken van onze gasten op locatie. In 2019 hebben we dit proef gedraaid op de busreis naar de Grand Prix van Oostenrijk en bijna alle deelnemers waren lyrisch over de reisleiding. Een greep van de activiteiten tijdens de busreis van en naar Nederland: de-F1-quiz-die-niets-met-F1-te-maken-heeft, de-F1-bingo en de-leer-je-reisleiders-kennen-quiz. Hilarische taferelen en het ijs was snel gebroken met als gevolg dat we een bus vol tevreden Formule 1-fans hebben.

En daar gaat het ons om: u zien genieten op een van onze fantastische Formule 1-reizen!

Copyright © 2020 Race Experience
Andere wensen? Bel ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.