Grand Prix® van Monaco - Monte Carlo 2023

Grand Prix® van Monaco - Monte Carlo 2023

Formule 1 Monaco

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
26 - 28 mei 2023

Tickets Grand Prix van Monaco - Monte Carlo 2023

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Monaco - Monte Carlo.
Vanaf:  1.060 Bekijk tickets
26 - 28 mei 2023
Premium Race Experience – Geniet van VIP Terrace hospitality

Grand Prix van Monaco 2023 – Grandstand T | Miramar Terrace

Bestel hier uw Grandstand T | Miramar Terrace ticket. Genieten van de meest klassieke race van de race kalender volledig verzorgd in Monaco style. Verzeker u nu van de beste beleving en geniet van deskundige gastvrijheid, eersteklas uitzicht met open bar en gastronomische gerechten geserveerd tijdens uw raceweekend.
Vanaf:  2.820 Bekijk dit aanbod
27 - 28 mei 2023
Premium Race Experience – Geniet van VIP Terrace hospitality

Grand Prix van Monaco 2023 – Miramar Terrace 2-Days

Bestel hier uw Miramar Terrace ticket. Genieten van de meest klassieke race van de race kalender volledig verzorgd in Monaco style. Verzeker u nu van de beste beleving en geniet van deskundige gastvrijheid, eersteklas uitzicht met open bar en gastronomische gerechten geserveerd tijdens uw raceweekend.
Vanaf:  4.440 Bekijk dit aanbod
27 - 28 mei 2023
Premium Race Experience – Geniet van VIP Terrace hospitality

Heracles Roof C 2-Days

Bestel hier uw Heracles Roof C ticket. Genieten van de meest klassieke race van de race kalender volledig verzorgd in Monaco style. Verzeker u nu van de beste beleving en geniet van deskundige gastvrijheid, eersteklas uitzicht met open bar en gastronomische gerechten geserveerd tijdens uw raceweekend.
Vanaf:  4.840 Bekijk dit aanbod
27 - 28 mei 2023
Premium Race Experience – Beleef het F1-weekend in stijl!

Grand Prix Monaco 2023 – Champions Club | Ermanno Penthouse 2-Days

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de Formule 1 in Monaco 2023. Champions Club | Ermanno Penthouse zijn inclusief plaatsen met een fantastisch uitzicht, premium hospitality en diverse VIP-activiteiten.
Vanaf:  6.060 Bekijk dit aanbod
26 - 28 mei 2023
Premium Yacht Race Experience - Beleef de GP van Monaco als een filmster!

Formule 1 Monaco 2023 – Grandstand K | Friday Yacht Access

Hieronder schaft u VIP-kaarten aan om de F1 GP van Monaco 2023 te beleven vanaf een luxe jacht. Beschikbaar tijdens het GP-weekend van vrijdag 26 mei t/m zondag 28 mei 2023.  
Vanaf:  2.720   Bekijk dit aanbod
25 - 28 mei 2023
Premium Yacht Race Experience - Beleef de GP van Monaco als een filmster!

Formule 1 Monaco 2023 – Grandstand L | Thursday Yacht Access

Hieronder schaft u VIP-kaarten aan om de F1 GP van Monaco 2023 te beleven vanaf een luxe jacht. Beschikbaar tijdens het GP-weekend van donderdag 25 mei t/m zondag 28 mei 2023.  
Vanaf:  2.220   Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van Monaco - Monte Carlo 2023

Formule 1 Monaco 2023: F1-tickets, F1-reizen en VIP-pakketten

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan F1-tickets, F1 Experiences en Formule 1-reisdiensten voor de GP van Monaco 2023. Bij Race Experience profiteert u van de mooiste F1 Monaco tickets, eersteklas hotels en de soepelste transfers. Zodoende krijgt u ook in 2023 het meeste waar voor uw geld tijdens uw Formule 1-avontuur tijdens de GP van Monaco!

F1-tickets Formule 1 GP Monaco 2023

Hierboven vindt u het aanbod aan F1-tickets voor de Formule 1 in Monaco. Wanneer u op de bovenste producttegel klikt, komt u op de pagina met F1 Monaco tickets voor het 2023-seizoen. Naast het huidige aanbod aan tickets voor de F1 in Monaco vindt u hier aanvullende informatie over de verschillende soorten tickets en tribunes. Ook vindt u meer informatie over leeftijden, TV-schermen, uitzicht en andere handige tips voor het aanschaffen van uw F1-tickets voor de Formule 1 in Monaco. Lijkt het u leuk om tijdens de F1 in Monaco te beschikken over exclusievere tickets, of deel te nemen aan VIP-activiteiten op het circuit in Monte-Carlo? Bekijk dan ons aanbod aan officiële F1 Experiences pakketten met bijzondere tickets voor de Formule 1 in Monaco 2023!

De GP van Monaco: een korte terugblik

De Grand Prix van Monaco – Monte Carlo wordt verreden op het Circuit de Monaco. Het is een van de kortste banen van het Formule 1-kampioenschap, maar wel een met een lange geschiedenis. De GP van Monaco staat voor het eerst in 1950 op de kalender en maakt sinds 1955 onafgebroken deel uit van het kampioenschap.

Het stratencircuit staat bekend om de zero marge voor fouten, het vele schakelen (meer dan 60 keer in het 3.337 meter tellende rondje) en het lef dat nodig is om op de limiet te rijden. Max Verstappen ondervindt dit aan den lijve tijdens de Formule 1 in Monaco 2016 als hij 3 keer crasht in evenveel dagen.

Vraag alle Formule 1-coureurs welke Grand Prix zij het liefst willen winnen en het antwoord is vrijwel unaniem: de GP van Monaco! De charme, het prestige en de glamour vormen een onweerstaanbare combinatie voor vele coureurs.

Monaco heeft een uitdagend circuit… ook voor Max

In 2017 rijdt Max voor het eerst in zijn carrière de GP van Monaco uit met P5 als eindresultaat. Een ongelukkige bandenstrategie, waarbij zijn team de undercut probeert op Valtteri Bottas, levert hem deze vijfde plek op. Zijn teamgenoot Daniel Ricciardo daarentegen rijdt wel langer door op zijn eerste setje banden. Hij presteert het om hiermee zowel Max als Valtteri voorbij te gaan. Max is op zijn zachts gezegd niet tevreden over de gekozen strategie. Herinnert u zich de radioboodschap van Max als hij zijn onvrede uit tijdens deze editie van de F1 in Monaco?

In 2018 editie van de Formule 1 in Monaco maakt Max een stuurfoutje in de laatste vrije training met grote gevolgen. Het chassis is dusdanig beschadigd dat de monteurs de auto niet op tijd klaar hebben voor de start van de kwalificatie. Max start de race van achteren en na een imposante inhaalrace eindigt hij op P9 in de punten. Tijdens de 2019 editie van de F1 Monaco rijdt Max een goede kwalificatie, maar mist zijn RB15 de broodnodige neerwaartse druk om het de Mercedes lastig te maken. Verstappen vertrekt tijdens de GP van Monaco van P3. Max zou op P2 eindigen ware het niet dat hij een 5s penalty overhoudt aan een botsing met Bottas in de pitsstraat. Hierdoor wordt P2 uiteindelijk omgezet in P4.

In 2021 weet Max na een uitvalbeurt van pole-sitter Charles Leclerc de Race soeverein te winnen. In 2022 gaat Sergio Perez, teamgenoot van Max Verstappen, ervandoor met de winst.

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.