Grand Prix® van Hongarije - Boedapest 2024
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Grand Prix® van Hongarije - Boedapest 2024

FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2024
Grand Prix® van Hongarije - Boedapest 2024
Hongarije

Hungaroring

Official reseller

Het circuit

Aftellen tot de start van de Grand Prix®

F1 Hongarije Tijden

Grand Prix van Hongarije – Boedapest
19 – 21 juli 2024
     
Sessie Dag Tijdstip (NL tijd)
Vrije training 1 Vrijdag 13:30 – 14:30
Vrije training 2 Vrijdag 17:00 – 18:00
Vrije training 3 Zaterdag 12:30 – 13:30
Kwalificatie Zaterdag 16:00 – 17:00
Race Zondag 15:00 – 17:00

Informatie aanvragen

F1 Hongarije GP Tickets en Grand Prix Reizen 2024

Hier vindt u diverse F1-tickets en F1-reizen naar de Formule 1 GP van Hongarije in Boedapest. Gaat u voor losse F1 tickets, een vip-arrangement, of een volledig verzorgde F1-reis? Wat u ook kiest, Race Experience zorgt voor een onvergetelijk F1-weekend in Hongarije. Bij ons krijgt u de beste tickets, eersteklas accommodaties en naadloze transfers. Ook in 2024 geven wij u echt waar voor uw geld tijdens uw F1-reis naar de GP van Hongarije.

F1 GP Hongarije tickets – Hungaroring Boedapest 2024

Via de pagina F1-tickets voor de Formule 1 Grand Prix van Hongarije 2024 ziet u alle tickets voor de race. Met slechts één klik op de link wordt u meegenomen naar de pagina met F1 GP Hongarije tickets voor het seizoen 2024. Ook leest u uitgebreide informatie over de diverse F1-ticketsoorten en tribunes. Zo leert u de Hungaroring alvast kennen en weet u zeker dat u de juiste tickets aanschaft. Ook ontdekt u hoe het zit met de tv-schermen, uitzichten en kortingen voor kinderen. En zo zijn er nog veel meer handige tips voor de aanschaf van uw F1 Hongarije tickets.

Stelt u zich eens voor dat u exclusieve Hungaroring F1-tickets heeft voor de F1 GP in Hongarije. Of dat u deelneemt aan de VIP-activiteiten op het circuit. Wilt u het meeste halen uit uw F1-reis naar Hongarije? Kijk dan eens naar ons aanbod F1 Experiences pakketten voor de F1 GP in Hongarije 2024! Deze F1 Experiences pakketten beloven een ongeëvenaarde ervaring.

Formule 1 GP Hongarije: Circuit Gids Hungaroring

Download nu onze gratis F1 Hungaroring Circuit Gids voor uw F1-bezoek aan Hongarije! Ontvang gedetailleerde informatie over:

  • Het circuit

  • De meest strategische kijkplekken

  • Nuttige tips met onze praktische Hungaroring Circuit Gids.

Race Experience staat klaar om uw F1-beleving op de Hungaroring onvergetelijk te maken! 2024 belooft weer een geweldige race te worden.

F1 Hongarije: bestemmingsgids Boedapest

Download nu onze gratis Boedapest bestemmingengids. Want naast de race-actie, is het een mooie kans om de stad te ontdekken. Er zijn vele activiteiten en goede restaurants, maar dan moet u wel weten waar u moet zijn! Daarom heeft Race Experience een bestemmingengids voor u gemaakt.

F1-reis GP van Hongarije 2024

Natuurlijk staan wij ook in 2024 klaar om een volledig verzorgde F1-reis naar Hongarije te regelen. Heeft u specifieke wensen over uw arrangement of Formule 1-reis naar Hongarije? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze reisexperts bij Race Experience zijn toegewijd, deskundig en transparant. Elk aspect van uw reis wordt zorgvuldig voor u samengesteld.

Garanties voor uw F1-reis

Race Experiene is lid van de ANVR, STO en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u goed beschermd bij het boeken van uw F1-reis naar Hongarije. Zo kunt u in onzekere tijden uw F1-reizen naar Hongarije. Ook andere F1-bestemmingen kunt u zorgeloos boeken bij Race Experience!

Voor meer informatie over de garanties: Garantieregeling Race Experience.

F1 GP Hongarije- Hungaroring: een korte terugblik

De Grand Prix van Hongarije – Boedapest maakt sinds 1986 deel uit van de Formule 1-kalender. De race wordt gehouden op de Hungaroring te Mogyorad nabij Boedapest. De 4381 meter lange Hungaroring is bovendien gelegen in een vallei. Het biedt daarmee een geweldig uitzicht over een groot deel van de baan. Het circuit is erg smal en telt daarbij 14 uitdagende bochten. Daarnaast is het na Monaco de langzaamste baan van het Formule 1-kampioenschap. De Grand Prix van Hongarije – Boedapest is vooral een test voor het chassis. Het motorvermogen speelt zodoende een kleinere rol op dit mooie circuit.