Algemene voorwaarden

Alle bestellingen

U kunt hier een kopie van de ANVR-reizigersvoorwaarden downloaden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij Race Experience. Download hier de ‘Alles wat je moet weten als je op reis gaat!’-brochure van de ANVR.

Entreetickets

Indien u entreetickets afneemt, gelden de volgende aanvullende aankoopvoorwaarden van het circuit (voorwaarden in het Engels):

Abu Dhabi

Australië

Azerbeidzjan

Bahrein

België 

Brazilië

Canada

China

Frankrijk

Groot-Brittannië

Hongarije

Italië

Japan

Mexico

Monaco

Nederland

Oostenrijk

Portugal

Rusland

Singapore

Spanje

VS

F1 Experiences

Hier vindt u een voorbeeld van de 2021 voorwaarden van F1 Experiences. Voor extra gemoedsrust in onzekere tijden, bevatten alle 2021 officiële ticketpakketten van F1 Experiences een 100% transfergarantie. Mocht uw aankoop worden beïnvloed door een Force Majeure (gedefinieerd als omstandigheden die redelijkerwijs buiten de controle van F1 Experiences vallen), dan geeft F1 Experiences u 100% krediet voor de volgende editie van dezelfde race of een ander F1 Experiences-evenement in hetzelfde seizoen.

F1 Paddock Club / Team Hospitality

Hier vindt u de voorwaarden van de Paddock Club (vanaf artikel 13). Voor de Paddock Club en Team Hospitality ticketpakketten geldt tot en met de Hongaarse Grand Prix van 2021 een Paddock Club Book with Confidence Policy 2021. Klik op de link hiervoor om de voorwaarden te openen. Samengevat biedt de Paddock Club u de volgende garanties:

  • U kunt tot 42 dagen, voor de vrijdag van het F1 Paddock Club-evenement dat u heeft geboekt, annuleren en u ontvangt een volledige terugbetaling van het ticketbedrag;
  • Als u of uw reisplannen wordt beïnvloed door COVID, zal de organiserende partij u een kredietnota / tegoedbon sturen voor de waarde van uw Paddock Club-ticket. De waardebon kan worden ingewisseld voor een ander evenement tijdens het kampioenschap van 2021 of kampioenschap 2022;
  • Als het door uw geboekte evenement wordt afgelast of achter gesloten deuren wordt gehouden, kunt u ervoor kiezen tussen een volledige terugbetaling of een vervangend ticket van gelijkwaardige financiële waarde, die toegang geeft tot de F1 Paddock Club op een alternatieve race van het kampioenschap 2021 of 2022.

Lees hier het volledige Paddock Club COVID19 Addendum. Als gevolg van de pandemie die begin 2021 nog mondiaal huishoudt, is de capaciteit van de Paddock Club met 50% gereduceerd voor dit raceseizoen. Op locatie betekent dit een kleinere groep VIPs waardoor COVID-voorzorgsmaatregelen makkelijker kunnen worden nageleefd. Dit betekent helaas ook dat het aantal plekken in de Paddock Club / Team Hospitality nog schaarser is geworden. Deze premium tickets waren al beperkt, omdat bestellingen uit 2020 bijna allemaal zijn doorgezet naar 2021.

Wilt u meer weten over uw garanties in tijden van COVID? Lees dan hier verder!

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Race Experience B.V. [hierna: Race Experience] gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Race Experience op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking
Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Race Experience, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Race Experience. Mocht Race Experience voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Copyright © 2022 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.