Grand Prix® van België - Spa-Francorchamps 2021

Grand Prix® van België - Spa-Francorchamps 2021

Formule 1 België

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
27 - 29 aug. 2021

Tickets Grand Prix van België - Spa-Francorchamps 2021

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix van België - Spa-Francorchamps.
Vanaf:  20 Bekijk tickets
27 - 29 augustus 2021
Ultimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

F1 België 2021 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de F1 in België 2021. Kom dichterbij het team van Max dan ooit te voren en beleef een uniek F1-weekend. heerlijke gerechten, dranken én unieke VIP-activiteiten op Spa-Francorchamps wachten op u.  
Vanaf:  1.250 Bekijk dit aanbod
26 - 29 augustus 2021
Premium Race Experience – Unieke VIP-activiteiten

GP België – F1 Spa 2021 – Hero ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de F1 in Spa-Francorchamps - GP van België 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Gold 2 tribune), Paddock Club receptie met een F1- coureur, F1 insider acces en nóg meer unieke F1 Experiences.     
Vanaf:  1.379   Bekijk dit aanbod
27 - 29 augustus 2021
Premium Race Experience – Beleef het F1-weekend in stijl!

GP België – F1 Spa 2021 – Champions Club F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club kaarten voor de F1 in Spa - GP België 2021. Champions Club VIP-pakketten (2 of 3-daags) zijn inclusief plaatsen met een fantastisch uitzicht, premium hospitality, meet-and-greets, een rondleiding achter de schermen en nóg meer unieke F1 Experiences. 
Vanaf:  2.199 Bekijk dit aanbod
27 - 29 augustus 2021
Ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

GP België – F1 Spa 2021 – Paddock Club ™ – F1® Experiences

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in Spa 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.  
Vanaf:  4.275 Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van België - Spa-Francorchamps 2021

F1-tickets en reisdiensten Spa Francorchamps – Formule 1 GP van Belgie 2021

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan Spa F1-tickets voor de Formule 1 GP van België 2021 op het circuit van Spa-Francorchamps. Naast reguliere Formule 1-tickets en F1-kaarten voor Spa bieden we ook meerdere F1 Experiences pakketten aan inclusief tickets voor de GP van België. Tevens bieden we verschillende accommodatieopties voor de F1 in Spa, variërend van camping tot een luxe hotel. Ongeacht uw keuze, Race Experience biedt u de beste Spa F1-tickets, de mooie campingplaatsen en eersteklas hotels. Zo krijgt u het meeste waar voor uw geld tijdens uw Formule 1-avontuur bij de F1 GP van Belgie in Spa 2021!

Formule 1 tickets Spa – GP van België 2021

Bovenaan de pagina vindt u het aanbod aan F1-tickets voor de Formule 1 GP van België 2021 in Spa. Via de bovenste producttegel navigeert u naar de pagina met het actuele aanbod aan Spa F1-tickets. Naast de mogelijkheid om kaarten voor de F1 in Spa te boeken, vindt u hier aanvullende informatie over de verschillende soorten Formule 1-tickets en tribunes op het circuit van Spa-Francorchamps. Tevens vindt u meer informatie over Spa F1-tickets voor kinderen, TV-schermen, uitzicht en andere tips voor het aanschaffen van uw tickets voor de F1 GP van België. Lijkt het u leuk om tijdens Grand Prix van België te beschikken over exclusievere F1-tickets en een kijkje te nemen achter de schermen het circuit van Spa-Francorchamps? Bekijk dan ons aanbod aan F1 Experiences pakketten met unieke Formule 1-tickets voor de GP van België 2021 in Spa.

F1 GP van België – Een korte terugblik

De Grand Prix van België – Spa-Francorchamps staat al op de kalender als het eerste officiële Formule 1-kampioenschap (1950) van start gaat. Daarna is de baan uit veiligheidsoverwegingen meerdere keren gepasseerd. Inmiddels is dit historische circuit niet weg te denken uit het huidige kampioenschap. Ondanks de vele aanpassingen is het Circuit de Spa-Francorchamps nog steeds een authentiek circuit. Eén van deze aanpassingen is de aanleg van de beroemde busstop-chicane.

Het circuit bevat 19 bochten en meet 7.004 meter lang. Het is daarmee de langste ronde van de huidige Formule 1-kalender. De baan volgt daarbij de natuurlijke glooiingen van het landschap in de Ardennen. Het circuit is ontzettend populair bij de coureurs, mede dankzij de uitdagingen die sommige bochten bieden. Een goed voorbeeld is zonder meer Eau Rouge.

Een Limburger in Spa

Max Verstappen bewaart gemengde herinneringen aan deze mooie en ook snelle baan. In zijn enige Formule 3-seizoen schrijft de Limburger alle drie de races in België (gehouden in één weekend) op zijn naam. In de Formule 1 behaalt de Nederlander in 2016 op dit circuit zijn eerste kwalificatie op de voorste startrij ooit. Alleen de latere wereldkampioen Nico Rosberg (Mercedes) blijkt een fractie sneller op de zaterdag. Een botsing met de Ferrari’s in de eerste bocht zorgt vervolgens voor een teleurstellende race. Een elfde plek is het magere resultaat in deze editie van de Grand Prix van België – Spa-Francorchamps. In 2017 is een DNF het gevolg van gremlins in de Renault motor. In 2018 bereikt de Nederlander voor de eerste keer het podium in de Formule 1. Zijn beste resultaat in de F1 tot nu toe!

In 2019 is het aandeel van Verstappen gelimiteerd tot de eerste bocht. Een samenkomst met de Alfa Romeo (Raikkonen) betekent het einde van de Grand Prix voor de Limburger. In 2020 weet Verstappen P3 te bemachtigen achter de superieure Mercedessen van Hamilton en Bottas.

Tenslotte willen wij onze Max een grand slam toewensen voor 2021: pole, winst en de snelste rondetijd van de race!

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.