Ons aanbod

“Simply, simply…lovely”

Max Verstappen over de boordradio nadat hij zowel Sebastian Vettel als Lewis Hamilton te slim af is bij de start van de Grand Prix van Mexico 2017. Max zou later de race op zeer dominante wijze naar zich toetrekken.

Formule 1-arrangementen

Uitsluitend de beste Formule 1-arrangementen!

De Formule 1-arrangementen zijn van tevoren zorgvuldig samengesteld en per Grand Prix onderverdeeld. Meestal bevatten de reisarrangementen een combinatie van de volgende elementen: retour bus- of vliegreis, verblijf, meerdaags entreebewijs voor het Grand Prix evenement en lokale transfers. Alle beschikbare reispakketten boekt u direct via onze beveiligde webshop.

Specifieke wensen voor een samengesteld arrangement op maat? Neem contact op met de reisprofessionals van Race Experience. Zij gaan graag voor u na wat de mogelijkheden zijn.

Liever alleen het entreebewijs bestellen – dus zonder reis en verblijf? Wij kunnen alle soorten kaarten voor u bestellen, mits het niet uitverkocht is! Lees hier meer over de mogelijkheden.

Touringcar

Sommige Formule 1-bestemmingen zijn prima te bereiken met een touringcar. Indien deze optie u wordt aangeboden, is dit altijd in samenwerking met een touringcarbedrijf in het bezit van het keurmerk afgegeven door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit houdt in dat het touringcarbedrijf zich strikt houdt aan de wet en regelgeving die van toepassing is op vervoer van personen over de weg. Race Experience heeft uw veiligheid en comfort hoog in het vaandel staan.

Wat zit niet standaard in onze reispakketten?

  • Uw uitgaven van persoonlijke aard tijdens de reis
  • Eventuele verzekeringen
  • Kosten voor de juiste reisdocumenten of visum
  • Lokale toeslagen van toeristische aard: in sommige landen wordt toerisme belast (bijvoorbeeld bij uw hotel) en luchthavens kunnen vragen om een verplichte bijdrage.
Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.