Grand Prix® van Abu Dhabi – Yas Marina 2024
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Grand Prix® van Abu Dhabi – Yas Marina 2024

FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2024
Grand Prix® van Abu Dhabi – Yas Marina 2024
Abu Dhabi

Yas Marina Circuit

Het circuit

Aftellen tot de start van de Grand Prix®

F1 Abu Dhabi Tijden

Grand Prix van Abu Dhabi 2024
06 – 08 december 2024
     
Sessie Dag Tijdstip (NL tijd)
Vrije training 1 Vrijdag 10:30 – 11:30
Vrije training 2 Vrijdag 14:00 – 15:00
Vrije training 3 Zaterdag 11:30 – 12:30
Kwalificatie Zaterdag 15:00 – 16:00
Race Zondag 14:00 – 16:00

Informatie aanvragen

F1 Abu Dhabi GP Tickets & Grand Prix reizen 2024

Bekijk op deze pagina ons aanbod aan F1-tickets en Formule 1-reizen voor de GP van Abu Dhabi 2024. Bij Race Experience profiteert u van beste F1-tickets en de beste hotels in Abu Dhabi of Dubai. Daarnaast zorgen we voor zeer comfortabele transfers. Op deze wijze ontvangt u het meeste waar voor uw geld tijdens uw Formule 1-reis naar Abu Dhabi GP van 2024!

Formule 1 Tickets Abu Dhabi GP 2024

Hierboven vindt u het aanbod aan F1-tickets voor de Formule 1 GP van Abu Dhabi 2024. De Formule 1 Abu Dhabi Ticketpagina is Ticketpagina. Op deze pagina vindt u het actuele aanbod aan F1 GP Abu Dhabi tickets. Hier boekt u veilig en eenvoudig uw officiële tickets naar de Grand Prix.

Daarnaast leest u extra informatie over de verschillende soorten F1-tickets en tribunes. Ook staan er tips over de locatie van de tv-schermen, het uitzicht en meer. Zo bereidt u zich optimaal voor op uw bezoek aan de F1 in Abu Dhabi 2024!

Formule 1-reizen Abu Dhabi 2024

Ook in 2024 kunt u weer bij ons terecht voor compleet verzorgde Formule 1-reizen naar Abu Dhabi. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw Formule 1-reis naar Abu Dhabi? Geen enkel probleem! De reisprofessionals van Race Experience zijn deskundig, servicegericht en transparant. Dus elk reisdetail wordt zorgvuldig voor u uitgezocht.

Garantievoorwaarden voor F1-reizen

Race Experience is lid bij de ANVR, STO en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u goed beschermd bij het boeken van uw F1-reis naar Abu Dhabi. Zo kunt u in onzekere tijden uw F1-reizen naar onze F1-bestemmingen zorgeloos boeken!

Lees meer over de garanties die we u bieden op Garantieregeling Race Experience.

F1 VIP Hospitaliy – Abu Dhabi 2024

Lijkt het u gaaf om tijdens de Formule 1-seizoensafsluiting exclusieve VIP-tickets te hebben? En om een kijkje te nemen achter de schermen op het Yas Marina circuit in Abu Dhabi? Bekijk dan eens ons aanbod aan Abu Dhabi F1 VIP Experiences. Met de officiële F1 Experiences ticketpakketten voor de F1 Grand Prix in Abu Dhabi komt u dichter bij de Formule 1 dan ooit tevoren!

Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi – Yas Marina Circuit Gids

Ontdek alle ins en outs van het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi met onze uitgebreide Formule 1 Circuit Gids:

  • Lees hoe u het circuit het beste kunt bereiken.

  • Check de openingstijden en verken de diverse horecagelegenheden ter plaatse.

  • Krijg inzicht in de beschikbare faciliteiten.

  • Ontdek welke essentiële items u meeneemt voor een comfortabele en plezierige race-ervaring.

  • Lees over de relevante toegangscriteria. Bijvoorbeeld wat u wel of niet mee mag nemen op het circuit.

Download nu onze gratis F1 Yas Marina Circuit Gids, de perfecte voorbereiding voor uw F1-trip!

F1 Reisgids: verblijf in Dubai

Dompel uzelf onder in onze uitgebreide F1 reisgids voor een verblijf in Dubai tijdens het F1-weekend.

U vindt hier waardevolle informatie over reizen en aanbevolen restaurants. Bereid u voor een smaakvolle culinaire ervaring en culturele hoogtepunten. Deze weerspiegelen de rijke geschiedenis van deze prachtige stad weerspiegelen. Onze ontdekkingsreis voor een onvergetelijk verblijf in Dubai heeft alles wat u zoekt.

F1 GP Abu Dhabi – Kort Overzicht

Sinds 2009 maakt de Grand Prix van Abu Dhabi – Yas Marina deel uit van het Formule 1-kampioenschap. Deze race vindt plaats op het Yas Marina Circuit, gelegen op Yas Marina Island nabij Abu Dhabi. Op dit kunstmatige eiland is nog veel meer te bewonderen dan het Yas Marina Circuit. Namelijk het Ferrari-pretpark, Yas Water World-pretpark, een luxe jachthaven, golfbanen, restaurants en stranden. Interessant feit: deze race is als enige vernoemd naar de stad in plaats van het land.

Yas Marina: Waar Racen een Magische Reis van Dag tot Nacht Wordt!

De Grand Prix van Abu Dhabi – Yas Marina is een schemerrace. Het begint bij daglicht en eindigend in het donker. Het Yas Marina Circuit heeft lange rechte, stukken en een langzame, technische laatste sector. Het circuit, ontworpen door Hermann Tilke, is 5.554 meter lang. Het heeft 21 bochten en de coureurs rijden tegen de klok in. Dit is vergelijkbaar met circuits in Austin, Singapore en Interlagos. Een uniek kenmerk is het Yas Viceroy Abu Dhabi Hotel. Daar rijden de coureurs onderdoor tussen bocht 18 en 19. Ook opvallend is de smalle tunnel. Deze gaat van de pitstraat onder het circuit langs. Bij bocht twee sluit deze weer aan op de baan.