Formule 1 Grand Prix® van Nederland – Zandvoort 2024 tickets
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Formule 1 Grand Prix® van Nederland – Zandvoort 2024 tickets

Conform de regels van het Zandvoort-circuit mogen tribunetickets niet als enkel product door externe partijen in Nederland worden verkocht. U kunt tribune tickets boeken in combinatie met het arrangement Hotelovernachtingen Novotel Amsterdam.

Wij bieden losse tickets aan op onze internationale website. Bezoek Raceexperiences.com voor boekingen.

Filter

Categorie

Duur

Faciliteiten

Sorteren op

Bekijk tickets
Geen tickets gevonden

{{ category.name }}

Faciliteiten Prijs Aantal
{{ ticket.name }}
{{ ticket.duration }}
1 VIP KIDS
Uitverkocht
Grand Prix® van Nederland – Zandvoort 2024
Nederland

Circuit Zandvoort

Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Nederland – Zandvoort 2024

Voor meer informatie over de Paddock Club-passen: Paddock Club pagina voor Nederland.

Voor meer informatie over de VIP-arrangementen: VIP Experiences pagina voor Nederland.

Op deze pagina boekt u eenvoudig uw officiële entreetickets voor de Grand Prix van Nederland – GP Zandvoort 2024. Momenteel zijn slechts er maar een beperkt aantal tickets en ticketcategorieën beschikbaar.

Op dit moment zijn er 3 ticketcategorieën beschikbaar op Zandvoort, namelijk Brons, Zilver en Goud. Dit zijn allen tribuneplekken. Race Experience biedt dus geen staanplaatsen aan.

Ticket Tips

Handig om te weten voordat u GP Zandvoort tickets boekt:

  • Bestelt u meerdere tickets voor dezelfde tribune en dezelfde dagen in één bestelling? Dan zorgen we dat u bij elkaar zit.
  • Het circuit biedt geen kindertickets aan voor deze GP.
  • Alle tribunes beschikken over genummerde zitplaatsen en bieden zicht op een videoscherm.
  • Tribunes zijn niet toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit.
  • Boekt u een weekendticket? Dan heeft u maar liefst 3 dagen toegang tot het circuit: vrijdag tot en met zondag.

Ben Pon

Deze tribune bevindt zich op het rechte stuk van het circuit van Zandvoort. Dit is de eerste tribune op het rechte stuk. U heeft hier heel goed uitzicht op de ingang van de pitstraat en de pitstraat zelf.

Main Grandstand

De Main Grandstand heeft een overdekte tribune. Hier heeft u een geweldig uitzicht op het rechte stuk van Zandvoort. Zo ziet u vanaf deze tribune de start van dichtbij en volgt u live de strategieën in de pitstraat.

Pit Grandstand

Deze tribune heeft een perfect uitzicht op de pitstraat. Hierdoor volgt u alle strategieën van de topteams live vanaf de tribune. U heeft verder ook een fantastisch uitzicht op de start van de races.

Tarzan In

De Tarzan In tribune is gelegen bij bocht 1 van het circuit van Zandvoort. U heeft een geweldig zicht op bocht 1 waar u waarschijnlijk veel inhaalacties gaat zien. Dit is namelijk het inhaalpunt van het circuit van Zandvoort.

Eastside 1

Deze tribune zit midden op het rechte stuk van het circuit van Zandvoort. U heeft hierdoor zicht op de auto’s die uit bocht 10 komen en u ziet ze aan remmen voor bocht 11. Wellicht ziet u hier nog een inhaalactie richting bocht 11.

Eastside 2A/2B

Deze tribune zit tussen Eastside 1 en 3 in. Deze tribune heeft redelijk veel zicht op bocht 11, het aanrempunt van het rechte stuk. U kunt hier dan ook getuige zijn van een gedurfde inhaalactie op het circuit van Zandvoort.

Eastside 3

De mooiste plekken binnen ons GP Zandvoort-aanbod bevinden zich bij het ingaan van de chicane. Dit is sector 3 van het circuit. Vanaf deze tribune heeft u een geweldig zicht op deze krappe en lastige bocht. Het lijkt dus op voorhand een goede plek om in te halen, doordat er een voor de remzone een recht stuk bevindt. Dus wie weet elke actie u te zien krijgt!

Eastside 4

De Eastside 4 tribune ligt tegenover de tribune Arena 3. Deze tribune biedt een goed uitzicht aan over de auto’s die vanaf het Arena gedeelte aankomen rijden. Deze tribune is een van de goedkopere opties op het circuit van Zandvoort

Silver 1/2 – Arena in 1

Dit zijn erg mooie plekken en bieden een vergelijkbaar zicht op de chicane als Eastside 3. Het zicht reikt echter naar beide kanten minder ver. Het is wat ons betreft wel de beste zilveren tribune op Zandvoort.

Arena 1

Deze tribune is een van de beste plekken van het circuit van Zandvoort. De prijs is aan de hogere kant, maar u krijgt met deze plekken zeker waard voor uw geld. Met uitzicht op de remzone van bocht 11, heeft u een geweldig uitzicht. Deze tribune bevindt zich op de apex van bocht 12, u heeft dus uitzicht over de hele arena.

Bronze 2/3 – Arena Out

Deze tribune is gelegen voor de laatste bocht, beter bekend als de kombocht. U zie