Grand Prix® van Italië - Monza 2021

Grand Prix® van Italië - Monza 2021

Formule 1 Italië

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
10 - 12 sept. 2021

Tickets Grand Prix van Italië - Monza 2021

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Italië - Monza.
Vanaf:  0 Bekijk tickets
10 - 12 september 2021
Ultimate Race Experience – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Red Bull Racing Paddock Suite!

F1 Italië 2021 – Red Bull Racing Paddock Club ™ Hospitality

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ tickets voor de F1 in Italië 2021. Op het iconische Monza komt u dichterbij het team van Red Bull Racing dan ooit te. Laat u verwennen met heerlijke gerechten, dranken én unieke VIP-activiteiten.  
Vanaf:  1.250 Bekijk dit aanbod
9 t/m 12 september 2021
Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

GP van Italië 2021 – Formule 1 Monza – Hero ticketpakket F1® Experiences

Boek hier uw F1® Experiences Hero F1-tickets voor de GP van Italië 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Centrale Grandstand), Paddock Club receptie met een F1-coureur, F1 Live on the Grid en nóg meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  1.749   Bekijk dit aanbod
10 t/m 12 september 2021
Ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Grand Prix van Italië 2021 – Formule 1 Paddock Club ™ Monza – F1® Experiences

Bestel hier uw Paddock Club ™ Monza kaarten voor de Formule 1 in Italië. Als VIP-gast in de Paddock Club van Monza geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit én unieke VIP-activiteiten.
Vanaf:  4.199 Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van Italië - Monza 2021

F1 Monza tickets & reizen

Op deze pagina vindt u het aanbod aan Monza F1-tickets en Formule 1-reizen naar de Grand Prix van Italie 2021. Ongeacht uw keuze, bij Race Experience profiteert u van beste F1-tickets, eersteklas hotels en de soepelste transfers. Zo streven we ernaar dat u het meeste waar voor u geld krijgt tijdens uw F1-reis naar Monza.

Monza F1 tickets

Via de bovenste producttegel hierboven komt u op de pagina met het huidige aanbod aan Monza F1 tickets. Ook vindt u hier meer informatie over de verschillende soorten Monza F1-tickets en diverse tribunes op het circuit. Tevens vindt u hier aanvullende informatie over TV-schermen, uitzichten, kindertickets en andere handige tips voor het aanschaffen van uw tickets voor de Formule 1 in Monza. Zou u graag willen beschikken over exclusieve Monza F1-tickets? Of lijkt het u leuk om deel te nemen aan verschillende VIP-activiteiten op het circuit? Bekijk dan eens het aanbod aan F1 Experiences pakketten met Monza F1 tickets. De F1 Experiences pakketten staan garant voor een bijzondere ervaring tijdens uw F1-reis naar Monza tijdens de GP van Italië 2021!

F1-reis Monza 2021

Naast losse F1 Monza tickets, hebben we ook voor dit jaar een compleet verzorgde F1-reis naar Monza ontwikkeld. Heeft u liever een op maat gemaakte F1-reis naar Monza? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op de mogelijkheden te bespreken. De reisprofessionals van Race Experience zijn servicegericht, deskundig en transparant: elk reisonderdeel wordt met zorg voor u uitgezocht.

Vanwege ons lidmaatschap bij de ANVR, GGTO en het Calamiteitenfonds bent u uitstekend beschermd bij het boeken van uw F1-reis naar Monza. Mocht de Grand Prix van Italië (bijvoorbeeld vanwege het coronavirus) niet doorgaan of zonder publiek verreden worden, dan zullen wij de F1-reis naar Monza kosteloos voor u annuleren. Ook indien het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken op oranje of rood komt te staan voor Italië in de periode dat uw pakketreis plaatsvindt, dan zullen wij overgaan tot kosteloos annuleren van uw F1-reis. Dat betekent dat u in beide gevallen uw reissom retour ontvangt óf in kunt zetten als tegoed bij een nieuw arrangement of een van de andere Formule 1-reizen op onze website. Zo kunt u in onzekere tijden toch uw F1-reis naar Monza en andere bestemmingen zorgeloos boeken bij Race Experience!

F1 GP Monza: Een korte terugblik

De Grand Prix van Italië – Monza is er vanaf de start van het officiële Formule 1-kampioenschap in 1950 bij. Op een uitstapje naar Imola na (1980) is de Grand Prix van Italië onafgebroken gehouden op het Autodromo Nazionale di Monza. Het is hiermee recordhouder van de meest georganiseerde Formule 1-Grand Prix’.
Het circuit is 5.793 meter lang en gelegen in Monza. Monza ligt ongeveer 20 kilometer ten noorden van Milaan. De baan telt officieel 11 knikken, maar in feite zijn er maar 4 echte bochten. De overige bochtnummers duiden maar liefst drie chicanes aan. Allen bedoeld om de snelheid uit het circuit te halen en daarmee de gevaarlijke slipstreamgevechten uit het verleden te verbannen. Ondanks deze maatregelen is Monza nog steeds het uithangbord voor hogesnelheidscircuits. Ter illustratie: bijna 80% van een rondje op dit circuit is vol gas in een moderne Formule 1-wagen.
 
Vanwege het ultrasnelle karakter van het Autodromo Nazionale di Monza zijn de Formule 1-bolides altijd afgesteld op minimale drag. Hiermee is het makkelijker om hoge topsnelheden te bereiken. Keerzijde is dat de neerwaartse druk ook minimaal is. Met als gevolg dat de Formule 1-wagens glippen en glijden. Het ronderecord staat op naam van Rubens Barichello en stamt uit 2004 met een tijd van 1:21.046. De gemiddelde snelheid van dit rondje lag op 257.320 km/u. De internationale bijnaam van het circuit “Tempel of Speed” wordt hier recht gedaan.

Max komt steeds vermogen tekort

Max Verstappen heeft zijn ster tot op heden niet kunnen laten schijnen op de historische Grand Prix van Italië – Monza. Mede dankzij de Renault motoren is het lastig gebleken om hier goed te kunnen presteren. De Franse krachtbron komt vermogen tekort om het de concurrentie lastig te maken. Max’ beste resultaat in de Grand Prix van Italië – Monza stamt uit 2018. De Limburger stuurt zijn RB14 naar een fraaie derde plek om deze vervolgens af te staan vanwege een eerder opgelopen 5s penalty. P3 wordt dan omgezet in P5 bij de finishlijn.
In 2019 kiest Max dit circuit uit om penalties voor zijn alweer 4e Honda motor van dat seizoen te nemen. Pech bij de racestart zorgt voor meer narigheid waardoor P8 het maximaal haalbare is.
In 2020 zou Max op Italiaanse jachtvelden weinig succes beleven. Drie races in het land van pizza, pasta en espresso leveren maar liefst drie van de in totaal vijf DNF’s op gedurende het 2020-seizoen. De andere twee DNF’s vinden plaats tijdens de seizoensopener op de Red Bull Ring en de een na laatste race van het seizoen: de Grand Prix van Shakir. De Shakir GP werd overigens winnend afgesloten door de nieuwe teamgenoot van Max Verstappen in 2021: Sergio Perez.
Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.