Formule 1 Grand Prix® van Singapore – Marina Bay 2024 tickets
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Formule 1 Grand Prix® van Singapore – Marina Bay 2024 tickets

Filter

Categorie

Duur

Faciliteiten

Sorteren op

Bekijk tickets
Geen tickets gevonden

{{ category.name }}

Faciliteiten Prijs Aantal
{{ ticket.name }}
{{ ticket.duration }}
1 VIP KIDS
Uitverkocht
Grand Prix® van Singapore – Marina Bay 2024
Singapore

Marina Bay Street Circuit

Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Singapore – Marina Bay 2024

Op deze pagina kunt u veilig en eenvoudig uw officiële entreetickets voor de Grand Prix van Singapore – Marina Bay 2024 bestellen.

Singapore is een van de mooiste en langste circuits van de F1-kalender. Het is tevens een zware beproeving voor de coureurs, die in warme en vochtige omstandigheden het hoofd koel proberen te houden. Het kleinste foutje kan de grootste gevolgen hebben.

Welke tribune (of staanplaats) u ook kiest, u krijgt niet heel veel meer te zien dan het gedeelte van de baan recht voor u. Dat is helaas de aard van een stratencircuit. Daarentegen maakt de spanning van kunstmatig belichte F1-actie tegen de betoverende achtergrond van de skyline van Singapore bij nacht dit helemaal goed. Voeg hier de levendige sfeer langs het circuit en dagelijkse concerten van een aantal grote namen aan toe, en u heeft het recept voor een unieke race experience. De Grand Prix van Singapore is een immens populair sportevenement en trekt in september zowel de lokale bevolking als een groot aantal toeristen naar Marina Bay.

Ticket Tips

Handig om te weten:

  • U zit gegarandeerd bij elkaar als u tickets voor dezelfde tribune, voor dezelfde dagen besteld in één bestelling;
  • Zones: het Marina Bay-circuit is opgedeeld in vier zones die uw entree en bewegingsvrijheid rond het circuit regelen. De duurdere tribunetickets (en Premier Walkabout-tickets) bieden toegang tot alle vier zones, terwijl andere tickets uw toegang beperken tot slechts één of maximaal twee zones. Singapore staat bekend om de concerten die elke avond plaatsvinden op twee hoofdpodia in Zone 1 en Zone 4 (Padang Stage). Let op: als u graag een van de acts van dit jaar wilt zien, zorg er dan voor dat uw entreeticket toegang geeft tot de zone waar het concert plaatsvindt.
  • Dagtickets: alleen beschikbaar voor sommige ticketcategorieën, waaronder Walkabout (Staanplaats). De verkoop voor 2024 is nog niet van start gegaan voor deze categorie.
  • TV-scherm: Alle tribunes van de Singapore Grand Prix hebben ten minste één groot tv-scherm waarop u de actie op het circuit kunt volgen.

Zone 1 tribunes

De Pit-tribune strekt zich uit over de lengte van het rechte stuk bij start-finish en bestaat uit secties AA en AB (bij de laatste bocht 23) en secties A1-A22. Secties A3 en A4 hebben het beste zicht op de podiumvieringen, A15 staat direct aan de startlijn en de hoger genummerde secties zijn dichter bij bocht 1. Race Experience plaats u altijd zo hoog mogelijk als beschikbaar is op de tribune. Deze stoelen zijn het beste voor actie in de pits en het begin / einde van de race. Wilt u meer F1-actie op het circuit zien, dan raden we aan verder te lezen. De Pit-tribune geeft toegang tot zones 1-4.

De tribune bij Turn 1 (bocht 1) is opgedeeld in secties A2-A9. De laag genummerde secties, A2-A5, bevinden zich voor de bocht, zodat u vooral naar de achterkant van de auto’s kijkt. Race Experience zal u bij A6-A9 (en zo hoog mogelijk) proberen te plaatsen, dicht bij de baan en in het midden van bocht 1, waar u de auto’s ook bochten 2 en 3 kunt zien ingaan. Secties A8-A9 zijn iets verder van de baan gelegen waardoor goed panoramisch zicht mogelijk is op het rechte stuk bij start-finish, de pit-uitgang en de openingsbochten. Toegang tot zones 1-4.

De Turn 2 Grandstand is opgedeeld in secties A1-A6 en kijkt recht de pitsstraat in. De tribune is haaks op het rechte stuk bij start-finish georiënteerd. Fans die hier zitten hebben uitzicht op de drie openingsbochten van het Marina Bay-circuit en de uitgang van de pitsstraat. Het A1-gedeelte geeft lijnrecht zicht naar beneden (geweldig voor de start), terwijl het A6-gedeelte dichter bij bocht 3 staat. Ook hier geldt: toegang tot zones 1-4.

 

Zone 4 tribunes

De Connaught Grandstand is een fatsoenlijke medium geprijsde keuze voor on-track actie. De tribune bevindt zich aan de binnenkant van bocht 14, waar zich de afgelopen jaren verschillende incidenten hebben voorgedaan. Er zijn acht secties in Connaught, A1-A8. De laag genummerde secties A1-A3 (met slechts zeven rijen) kunnen het beste worden vermeden omdat ze zich vóór de bocht bevinden. Race Experience houdt hier automatisch rekening mee. De betere keuzes zijn A4-A8. Race Experience probeert u hier op de hoogste (nog beschikbare) rij te plaatsen. Vanuit hier krijgt u ook uitzicht aan de achterkant van de tribune op bocht 8. Alleen toegang tot Zone 4.

De Stamford Grandstand heeft zeven secties, A1-A7, gelegen tussen bocht 7 (secties met lager nummer) en bocht 8 (secties met hoger nummer). Bocht 7 (Memorial) is een langzame bocht die inhaalkansen biedt. Met dit entreeticket heeft u alleen toegang tot Zone 4.

Esplanade Waterfront Grandstand bevindt zich aan de buitenkant van het circuit tussen de langzame bochten 16 en 17. Er zijn drie secties, A1-A3. De beste optie hier is A3 (ook het hoogste deel van de tribune) waar u ook de auto’s bocht 18 kunt zien naderen. Deze tribune ligt ook dicht bij het Esplanade Outdoor Theatre met entertainment en eet- en drinkgelegenheden. Er zijn betere tribunes te vinden in deze prijscategorie. We raden deze tribune dan ook niet aan. Alleen toegang tot Zone 4.

Padang Grandstand bevindt zich aan de binnenkant van het circuit tussen bochten 9 en 10. Secties zijn genummerd A1-A10 en B1-B11. Als u deze tribune overweegt, zijn de beste secties het dichtst bij de bochten te vinden. De laag genummerde A secties voor bocht 9 en hoog genummerde B secties voor bocht 10 zijn onze keus en worden waar mogelijk en beschikbaar voor u gereserveerd. Padang is geen geweldige keuze voor actie op het circuit, maar wel de moeite waard gezien de nabijheid van het Padang-podium waar de grootste concerten plaatsvinden in het weekend. Alleen toegang tot Zone 4.

Grand Prix Walkabout-tickets voor Singapore (Staanplaatsen)

Walkabout-tickets in Marina Bay zijn het equivalent van algemene toegangskaarten voor andere races; u krijgt geen gereserveerde zitplaats en u mag zich vrij bewegen in een bepaald gebied. Wel zijn er verhoogde uitkijkplatforms rondom het