Formule 1 Grand Prix® van Saoedi-Arabië - Djedda 2025 tickets
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Formule 1 Grand Prix® van Saoedi-Arabië - Djedda 2025 tickets

Filter

Categorie

Duur

Faciliteiten

Sorteren op

Bekijk tickets
Geen tickets gevonden

{{ category.name }}

Faciliteiten Prijs Aantal
{{ ticket.name }}
{{ ticket.duration }}
1 VIP KIDS
Uitverkocht
Grand Prix® van Saoedi-Arabië - Djedda 2025
Saoedi-Arabië

Jeddah Corniche Street Circuit

Selecteer hier uw gewenste entreetickets voor de Grand Prix van Saoedi Arabië  – Djedda 2025

Meer informatie over de Paddock Club passen leest u op onze Paddock Club pagina voor Saoedi-Arabië.

Meer informatie over de VIP arrangementen leest u op onze VIP Experiences pagina voor Saoedi-Arabië.

Op deze pagina kunt u gemakkelijk uw officiële entreetickets voor de F1 GP van Saoedi-Arabië – Djedda 2025 bestellen.

Ticket tips

  • U zit gegarandeerd bij elkaar als u tickets voor dezelfde tribune, voor dezelfde dagen bestelt in één order.

Wat is onze ticketkeuze op het circuit van Jeddah?

Main Grandstand A: Deze tribune is gelegen op het rechte stuk van het circuit van Jeddah. Vanaf deze tribune heeft u een uitstekend uitzicht op de start van de race. Dit is de duurste tribune op het circuit van Saudi Arabië.

Main Grandstand B: Deze tribune is gelegen naast de Main Grandstand. Vanaf deze tribune heeft u een fantastisch overzicht over de eerste 2 bochten. Hier worden de meeste inhaalacties geplaatst op het circuit van Jeddah. Verder heeft deze tribune een geweldig uitzicht op het podium na de races. Deze tribune is aan de dure kant, maar het zeker waard voor uw geld.

Grandstand Central A: Deze tribune geeft u een fantastisch zicht over bocht 4 en 5. U heeft ook een zicht op bocht 20 vanaf deze tribune, u krijgt de auto’s twee keer in een ronde te zien. De Central Grandstands zijn de goedkoopste tribunes op het circuit van Saudi Arabië.

Grandstand Central B: Deze tribune geeft u een fantastisch zicht over bocht 5, 6 en 7. U heeft ook nog zicht op bocht 19 en 20 vanaf deze tribune, u krijgt de auto’s twee keer in een ronde te zien. De Central Grandstands zijn de goedkoopste tribunes op het circuit van Saudi Arabië.

Grandstand Central C: Deze tribune is gelegen bij bocht 8 en 9. U heeft hier dan ook geweldig zicht op twee van de snelste bochten van het circuit van Jeddah. Verder heeft u zicht over bocht 17 en 18 aan de andere kant van het circuit. Dus u krijgt de auto’s 2 keer in een ronde te zien. De Central Grandstands zijn de goedkoopste tribunes op het circuit van Saudi Arabië.

Grandstand Central D: Deze tribune is gelegen bij bocht 9 en 10. U heeft hier een geweldig zicht op deze twee bochten. U heeft zelfs zicht over bocht 10, 16, 17 en 18 vanaf deze tribune. Vanaf deze tribune ziet u de auto’s het vaakst voorbij komen op het circuit van Jeddah. De Central Grandstands zijn de goedkoopste op het circuit van Saudi Arabië.

General Admission: De General Admission zijn de goedkoopste tickets om het raceweekend in Saudi Arabië bij te wonen. De General Admission plekken zijn staan plekken. Deze tickets raden wij u voor dit evenement niet aan. De Central Grandstand grandstands zijn wat duurder maar vanaf hier ervaart u de races meer.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Lees meer Lees minder

F1 Saoedi-Arabië Tijden

Grand Prix van Saoedi-Arabië – Djedda
18 – 20 april 2025*
     
Sessie Dag Tijd (NL Tijd)
Vrije training 1 Donderdag 14:30 – 15:30
Vrije training 2 Donderdag 18:00 – 19:00
Vrije training 3 Vrijdag 14:30 – 15:30
Kwalificatie Vrijdag 18:00 – 19:00
Race Zaterdag 18:00 – 20:00

   * Data en tijden onder voorbehoud