Amber Lounge Jacht Hospitality – Formule 1 Monaco – Monte Carlo 2021Premium Yacht Race Experience - Beleef de GP van Monaco als een filmster!

20 - 23 mei 2021

 550 4.100 prijs per persoon

Hieronder schaft u VIP-kaarten aan om de F1 GP van Monaco 2021 te beleven vanaf een luxe jacht. Beschikbaar tijdens het GP-weekend van donderdag 20 mei t/m zondag 23 mei 2021. Uw weekend is naar wens in te richten: selecteer hieronder het gewenste VIP-arrangement en het aantal personen alvorens door te gaan. 

Wissen

Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Amber Lounge Jacht Hospitality Tickets 2021
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

Amber Lounge Jacht Hospitality – Formule 1 Monaco – Monte Carlo 2021

F1 Grand Prix van Monaco –Amber Lounge Jacht Hospitality – Beschikbaar tijdens het Grand Prix-weekend van donderdag 20 mei t/m zondag 23 mei 2021.

Wie Monaco zegt, ademt glitter, glamour, Monte Carlo, luxe jachten en Formule 1 in één adem uit. Dat is dan ook precies waar Amber Lounge voor staat. Race Experience biedt als officiële ticketagent van Amber Lounge een aantal unieke VIP-pakketten aan voor de F1 Grand Prix van Monaco 2021. Onder het genot van een  glaasje champagne, de vetste beats van een DJ en het bulderende geluid van F1-motoren, bekijkt u vanaf een luxe Amber Lounge jacht de 78ste Grand Prix van Monte Carlo.

Beleef een fantastische VIP-ervaring tijdens de F1 Grand Prix van Monaco. Als officiële agent van Amber Lounge bieden wij het volledige spectrum aan Amber Lounge Hospitality-producten voor de F1 in Monaco aan. Boekt u een Amber Lounge arrangement bij Race Experience? Dan profiteert u van de beste prijzen en adviezen, Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Niks staat u daarom in de weg om de F1 Grand Prix van Monaco 2021 als VIP bij te wonen met Race Experience.

F1 Yacht Viewing

De F1 Grand Prix van Monaco staat bekend om het zogeheten Yacht Viewing. Dit bijzondere fenomeen mag absoluut niet ontbreken in ons aanbod van VIP-arrangementen. U bekijkt de race, kwalificatie of vrij trainingen vanaf een luxe jacht, meestal voorzien van een open bar, verzorgde maaltijden of buffet en natuurlijk nog veel meer. Lees hieronder in detail wat u bij elk VIP-arrangement kunt verwachten.

Vanwege de ideale ligging van de jachten zult u de Formule 1-van heel dichtbij meemaken. Terwijl u van een heerlijk drankje geniet, ziet u de Formule 1-bolides langs scheuren over het krappe en kronkelende asfalt van Monaco. Race Experience is er zeker van dat u met deze VIP-kaarten een bijzondere race experience beleeft tijdens het 78ste Formule 1-spektakel in het Prinsdom Monaco.

Wij nodigen u graag uit om op deze pagina ons uitgebreide aanbod aan Amber Lounge Hospitality ticketpakketten aandachtig te bekijken. Heeft u nog vragen, neem dan gemakkelijk contact met ons op. Als officiële agent van Amber Lounge laten wij u graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden. Mogen wij u tijdens de F1 Grand Prix van Monaco verwelkomen met een glaasje bubbels op een jacht in de haven van het Prinsdom Monaco?

Let op: voor het bezoeken van alle “Yacht Viewing-arrangementen” dient u zelfstandig het jacht te kunnen betreden via een touwladder.

Een overzicht van de Amber Lounge Hospitality pakketten:

VIP Trackside Donderdag – Yacht Experience: Het ideale instappakket voor een unieke Formule 1-ervaring! Bekijk de vrije trainingen van de F1 Grand Prix van Monaco als VIP.

VIP Trackside  Zaterdag – Yacht Experience: Bekijk de kwalificatie vanaf een luxe Amber Lounge Jacht. Kom oog in oog te staan met uw F1-helden tijdens de handtekeningsessies.

All-Access Pass ZaterdagHet beste van dag en nacht! Bekijk de kwalificatie vanaf het Amber Lounge jacht en bezoek ’s nachts een van de meest exclusieve feesten in Monaco.

VIP Trackside Zondag – Yacht Experience: De 78ste F1 Grand Prix van Monaco meemaken met een glas champagne in de hand? Kom dichter bij de Formule 1 dan ooit te voren met dit luxe VIP-arrangement.

VIP Trackside Weekend – Yacht Experience: Een absolute aanrader! Twee dagen genieten van de heerlijkste dranken, gerechten en de aanwezigheid van diverse Formule 1-legendes tijdens het 78ste Grand Prix-weekend van Monaco.

VIP Trackside Weekend – Yacht & Terrace: Dé favoriet van Race Experience – combineer het beste van twee werelden (Surf & Turf) en geniet zowel van de luxe op het Amber Lounge Jacht als van de panoramische uitzichten vanaf het unieke Amber Lounge VIP-terras.

Vanaf nu ook te boeken: Amber Lounge Yacht Party! Dit unieke feest op het jacht is bij elk arrangement bij te boeken. Meer informatie over dit arrangement vindt u onderaan deze pagina.

Bij te boeken:

 • (Helikopter) Transfers van hotel / luchthaven naar Monaco (neem hiervoor contact met ons op);
 • Elk regulier entreeticket, handig wanneer u gedurende 1 dag gebruik maakt van de Amber Lounge Hospitality. Reguliere entreetickets zijn los boekbaar via de volgende pagina. Plaatst u op deze pagina een bestelling dan wordt u bij de volgende stap automatisch gevraagd entreekaarten toe te voegen voor deze GP. U bent niet verplicht dit af te nemen.

Uw garanties*:

 • Géén verborgen kosten;
 • Op uw boeking zijn de ANVR-reizigersvoorwaarden van toepassing;
 • Race Experience is officieel agent van Amber Lounge waardoor u gegarandeerd nooit teveel betaalt;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Veilig en goed voorbereid op reis;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant.

Prijzen zijn op basis van de huidige beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen en kennelijke typefouten.

* Dit aanbod valt niet onder de garantie van het GGTO. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van het GGTO. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.

VIP-TRACKSIDE DONDERDAG – YACHT EXPERIENCE (€ 550)

VIP-TRACKSIDE  DONDERDAG – YACHT EXPERIENCE

In samenwerking met Amber Lounge biedt Race Experience u een fantastisch instappakket voor een unieke VIP-ervaring. Ideaal als u op zaterdag en zondag plaatsneemt op een van de mooie tribunes in Monaco, maar tijdens de vrije trainingen uit wilt pakken.

Vanaf 10.30 uur bent u van harte welkom op het jacht, waar u de dag begint met een licht champagne ontbijt. Terwijl u geniet van uw ontbijt, hoort u langzamerhand de motoren van de Formule 1-wagens brullen vanuit de pitsstraat, de vrije trainingen staan namelijk vandaag op de planning.

Er valt vandaag genoeg te zien, verschillende raceklassen zullen starten aan hun raceweekend. In de straten van Monte Carlo is een goede training cruciaal. U kunt dus veel actie op de baan verwachten. Gedurende de dag geniet u van de open bar, een lunch buffet en de lekkerste deuntjes van de DJ. Op het Amber Lounge Jacht beleeft u de F1-actie als een filmster.

Dit unieke VIP-pakket is gedurende de donderdag inclusief het volgende:

 • Amber Lounge Jacht Free Practice Viewing op donderdag;
 • Luxe transfers (ter water) vanaf een van de opstappunten in Monaco;
 • Licht champagne ontbijt;
 • Buffet lunch;
 • De gehele dag gebruik van een open bar inclusief champagne en sterke dranken;
 • Live DJ.

Beleeft u de vrije trainingen dit jaar in een zeer bijzondere en fraaie omgeving? Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden. Download hieronder gemakkelijk uw brochure en vergeet deze niet af te drukken.

Amber Lounge VIP Trackside Donderdag

Praktische informatie

Datum: 20 mei 2021

Toegang tot jacht: 10.30 uur t/m 18.00 uur

Transfers: per boot vanaf opstaplocatie elders in Monaco. Tijden en locaties worden in het reisbescheiden met u gecommuniceerd.

VIP-TRACKSIDE ZATERDAG– YACHT EXPERIENCE (€ 1.000)

VIP-TRACKSIDE  ZATERDAG – YACHT EXPERIENCE

Bekijk op zaterdag de kwalificatie voor de F1 Grand Prix van Monaco aan boord van het luxe Amber Lounge Jacht. Het Amber Lounge Jacht biedt een ongeëvenaard uitzicht op het circuit vol krappe en kronkelende bochten. Dit Amber Lounge pakket onderscheidt zich door de aanwezigheid van diverse beroemdheden en bezoekjes van (oud) Formule 1-coureurs.

U begint de dag van de F1-kwalificatie met een heerlijk continentaal ontbijt aan boord van dit luxe jacht. Is er even geen actie op de baan? Dan geniet u van een lunchbuffet, een handtekeningensessie met Formule 1-coureurs en de lekkerste beats van de DJ, welke zorgt voor een ontspannen sfeer op het Amber Lounge Jacht.

De open bar maakt een bezoek aan de Amber Lounge Jacht compleet. En wat is er nou mooier dan de coureurs voorbij te zien racen op het limiet door de straten van Monte Carlo, terwijl u een glas champagne heft tezamen met gasten als Gareth Bale, Jennifer Lawrence en Johnny Depp.

Kiest u voor deze unieke manier om de kwalificatie te beleven? Dan staat het volgende op u en uw familie, vrienden of zakenrelaties te wachten:

 • Amber Lounge Jacht Qualifying Viewing op zaterdag;
 • Luxe transfers (ter water) vanaf een van de opstappunten in Monaco;
 • Handtekeningensessie met diverse Formule 1-coureurs;
 • Continentaal ontbijt;
 • Buffet lunch;
 • Afternoon Tea;
 • De gehele dag gebruik van een open bar inclusief champagne;
 • Live DJ.

Download en print hieronder gemakkelijk uw brochure:

Amber Lounge VIP Trackside Zaterdag

Praktische informatie

Datum: 21 mei 2021

Toegang tot jacht: 10.30 uur t/m 18.30 uur

Transfers: per boot vanaf opstaplocatie elders in Monaco. Tijden en locaties worden in het reisbescheiden met u gecommuniceerd.

VIP-TRACKSIDE ZATERDAG – ALL-ACCESS PASS (€ 1.450)

VIP-TRACKSIDE  ZATERDAG – ALL-ACCESS PASS

Bekijk de kwalificatie voor de F1 Grand Prix van Monaco aan boord van het luxe Amber Lounge Jacht en beleef een geweldige Formule 1-ervaring. Het jacht biedt een ongeëvenaard uitzicht op het circuit vol krappe en kronkelende bochten. Ontmoet diverse celebrities en Formule 1-legendes, kortom een dag om niet snel te vergeten.

Ook de nacht verloopt spectaculair. In de nacht van zaterdag op zondag geniet u van een geweldig feest in de Amber Lounge Club. Op u wacht een nacht vol entertainment en glamour! Veel Formule 1- celebrities hebben zich al laten zien op de altijd indrukwekkende Amber Lounge Parties. Wellicht drinkt u samen met voormalig F1-wereldkampioen Nico Rosberg een biertje of loopt u een feestende Esteban Ocon tegen het lijf.

Combineer het beste van dag en nacht en beleef de ultieme zaterdag in Monte Carlo. Dit gave All Access-ticketpakket is slecht gelimiteerd beschikbaar.

Kiest u voor deze unieke manier om de F1 Grand Prix van Monaco samen met Amber Lounge en Race Experience te beleven? Dan staat het volgende op u en uw familie, vrienden of zakenrelaties te wachten:

 • Amber Lounge Jacht Qualifying Viewing op zaterdag;
 • Luxe lokale transfers ter water;
 • Gourmet buffet lunch;
 • Afternoon Tea en versnaperingen;
 • Interview en handtekeningssessies met F1-coureurs;
 • Open bar op het jacht (incl. champagne);
 • Toegang tot de Amber Lounge Club: Classic Table pass op zaterdagavond inclusief dranken en champagne.

Download en print onze brochure voor meer informatie:

Amber Lounge All-Access Pass Zaterdag

Praktische informatie

Datum: 22 mei 2021

Toegang tot jacht: 10.30 uur t/m 18.30 uur

Toegang tot de club: 22.30 uur t/m 04.00 uur

Transfers: per boot vanaf opstaplocatie elders in Monaco. Tijden en locaties worden in het reisbescheiden met u gecommuniceerd.

VIP-TRACKSIDE ZONDAG – YACHT EXPERIENCE (€ 3.100)

VIP-TRACKSIDE  ZONDAG – YACHT EXPERIENCE

Zondag racedag! Beleef de 78ste F1 Grand Prix van Monaco op bijzondere wijze met een verblijf op het luxe Amber Lounge Jacht! Gelegen in de haven van Monte Carlo heeft u vanaf de jacht een fantastisch zicht op al de actie op de baan.

Wanneer u vandaag aan boord van de Amber Lounge jacht stapt, begint uw unieke Formule 1-ervaring. Samen met andere gasten van Amber Lounge, genodigden en celebrities begint u uw dag met een heerlijk ontbijt aan boord. Niks is te gek vandaag, zo wacht er ook een heerlijke lunch op u en maakt u vandaag ongelimiteerd gebruik van de open bar met de lekkerste champagne.

Onder het genot van een hapje, drankje en het gebrul van Formule 1-motoren ziet u Max Verstappen strijden om de overwinning. Tevens is dit VIP-pakket uitermate geschikt om uw netwerk uit te breiden in een heel ontspannen sfeer.

Het Amber Lounge Yacht-viewing pakket onderscheidt zich door de aanwezigheid van diverse beroemdheden, bezoekjes van (oud) Formule 1-coureurs en de VIP goodiebag met officiële Formule 1-merchandise.

Kiest u voor deze unieke manier om de F1 Grand Prix van Monaco te beleven? Dan staat het volgende op u en uw familie, vrienden of zakenrelaties te wachten:

 • Amber Lounge Jacht Race Viewing op zondag;
 • Luxe transfers (ter water) vanaf een van de opstappunten in Monaco;
 • Handtekeningensessie met diverse Formule 1-coureurs;
 • Continentaal ontbijt;
 • Buffet lunch;
 • Afternoon Tea;
 • De gehele dag gebruik van een open bar inclusief champagne;
 • Goodiebag met officiële Formule 1-merchandise;
 • Live DJ.

Download snel de brochure en kom meer te weten over dit unieke Amber Lounge arrangement:

Amber Lounge VIP Trackside Zondag

Praktische informatie

Datum: 22 mei 2021

Toegang tot jacht: 11.00 uur t/m 19.00 uur

Transfers: per boot vanaf opstaplocatie elders in Monaco. Tijden en locaties worden in het reisbescheiden met u gecommuniceerd.

VIP-TRACKSIDE WEEKEND – YACHT EXPERIENCE (€ 4.100)

VIP-TRACKSIDE WEEKEND – YACHT EXPERIENCE

Beleef de ultieme Jet Set-ervaring tijdens de F1 Grand Prix van Monaco 2021. Stap het gehele weekend aan boord van het luxe Amber Lounge Jacht en geniet van ongekende gastvrijheid en een ongeëvenaard uitzicht op de straten van Monte Carlo. Het VIP-TRACKSIDE WEEKEND-PAKKET staat garant voor spektakel op en naast de baan. Op deze manier geniet u de gehele dag van culinaire hoogstandjes, de aanwezigheid van celebrities & (oud) Formule 1-legendes en boven alles natuurlijk een unieke Formule 1 Monaco ervaring.

U bent van harte welkom op het Amber Lounge circuitjacht op zaterdag 22 en zondag 23 mei 2021. Met dit ticketpakket bekijkt u niet alleen de race, maar ook de kwalificatie vanaf dit unieke VIP-jacht. Tijdens uw verblijf op het jacht mag u het volgende verwachten:

 • Amber Lounge Jacht Race Viewing zaterdag en zondag;
 • Interviews met diverse F1-coureurs;
 • Handtekeningen sessies;
 • Luxe transfers (ter water) vanaf een van de opstappunten in Monaco;
 • Continentaal ontbijt;
 • Gourmet buffet lunch;
 • Afternoon Tea;
 • De gehele dag gebruik van een open bar inclusief champagne;
 • Unieke goodiebag met officiële merchandise;
 • Live DJ.

Kunt u ook niet wachten om onder het genot van een glaasje champagne en goed gezelschap te genieten van de 78ste Grand Prix van Monaco? Wilt u meer weten of alles op uw gemak nalezen? Download en print dan eenvoudig onze brochure via onderstaande link.

Amber Lounge VIP Trackside Weekend

Praktische informatie

Datum: 22 & 23 mei 2021

Toegang tot jacht: (Za) 10.30 uur t/m 18.30 uur & (Zo) 11.00 uur t/m 19.00 uur

Transfers: per boot vanaf opstaplocatie elders in Monaco. Tijden en locaties worden in het reisbescheiden met u gecommuniceerd.

VIP-TRACKSIDE  WEEKEND – YACHT & TERRACE PAKKET (€ 3.800)

VIP-TRACKSIDE  WEEKEND – YACHT & TERRACE PAKKET

Combineer het beste van Monaco! Bekijk op zaterdag de kwalificatie vanaf een luxe jacht, waar u van alle gemakken voorzien bent, en geniet op zondag van panoramische uitzichten vanaf een van de Amber Lounge terrassen. Op u wacht een weekend vol luxe, gastvrijheid en raceplezier.

Wanneer u aan boord stapt van het luxe Amber Lounge jacht begint uw unieke Formule 1-weekend pas echt! Op zaterdag beleeft u de Formule 1 van dichterbij dan ooit. U ziet de coureurs tijdens de kwalificatie of vrije training met hoge snelheden voorbij passeren. Ook kunt u uzelf vandaag opmaken voor de handtekeningssessies met verschillende Formule 1-coureurs – een van de hoogtepunten tijdens uw verblijf op het luxe Amber Lounge Jacht.

Op zondag tilt u uw Formule 1-ervaring letterlijk naar een nog hoger niveau! Gedurende de dag geniet u van panoramische uitzichten waardoor u extra veel kunt zien van de altijd indrukwekkende F1-race door de smalle straten van Monte Carlo.

Kiest u voor deze unieke manier om de F1 Grand Prix van Monaco samen met Amber Lounge en Race Experience te beleven? Dan staat het volgende op u en uw familie, vrienden of zakenrelaties te wachten:

 • Amber Lounge Jacht Qualifying Viewing op zaterdag;
 • Amber Lounge Terrace Race Viewing op zondag;
 • Luxe lokale transfers ter water op zaterdag;
 • Continentaal ontbijt en gourmet buffet lunch;
 • Afternoon Tea en versnaperingen;
 • Interview en handtekeningssessies met F1-coureurs (alleen op zaterdag);
 • Open bar inclusief champagne;
 • Live DJ  (alleen op zaterdag);
 • Amber Lounge Pass zaterdag (toegang afterparty).

Meer weten over dit exclusieve pakket? Download dan gemakkelijk en snel onderstaande brochure.

Amber Lounge Yacht & Terrace Weekend

Praktische informatie

Datum: 22 & 23 mei 2021

Toegang tot jacht: (Za) 11.30 uur t/m 19.00 uur

Toegang tot terras: (Zo) n.t.b.

Transfers: zaterdag per boot vanaf opstaplocatie elders in Monaco. Tijden en locaties worden in het reisbescheiden met u gecommuniceerd. Zondag zijn de transfers exclusief.

Belangrijk: dagindeling onder voorbehoud van wijzigingen. Op aanvraag, en indien beschikbaar, kunnen de dagen omgeruild worden.

AMBER LOUNGE YACHT PARTY - FRIDAY AFTERNOON (OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN, € 525)

AMBER LOUNGE YACHT PARTY– YACHT & TERRACE PAKKET

Een bezoekje aan de VIP-party van Amber Lounge is de beste manier om uw vrijdag in Monaco door te brengen. Geniet volop van entertainment in de vorm van een lokale DJ en de Amber Lounge Band. Maak gebruik van de open bar, onbeperkt champagne en alle complementaire hapjes. Er is geen betere manier om uw GP-weekend in te luiden!

Kiest u er voor om op vrijdag deze unieke ervaring te beleven? Dan kunt u het volgende verwachten:

 • Toegang tot het Amber Lounge jacht van 16.00 t/m 20.30;
 • Open bar met uitgebreid aanbod aan (sterke) dranken;
 • VIP Finger buffet;
 • Live entertainment.

Download gemakkelijk onze brochure en druk deze af, opdat u de informatie altijd bij de hand heeft.

Amber Lounge Friday Yacht Party

Praktische informatie

Datum: 21 mei 2021

Toegang tot jacht:  16.00 uur t/m 20.30 uur

Let op: Dit arrangement is optioneel bij te boeken. Wilt u alléén de Amber Lounge Yacht Party bestellen? Neem dan contact met ons op.

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.