Formule 1 Grand Prix reizen
Grand Prix® van Hongarije - Boedapest 2019

Grand Prix® van Hongarije - Boedapest 2019

Formule 1

Grand Prix® van Hongarije - Boedapest 2019

De Grand Prix van Hongarije – Boedapest maakt sinds 1986 deel uit van de Formule 1-kalender. De race wordt gehouden op de Hungaroring te Mogyorad nabij Boedapest. De 4,381 kilometer lange Hungaroring is bovendien gelegen in een vallei. Het biedt daarmee een geweldig uitzicht over een groot deel van de baan. Het circuit is erg smal en telt daarbij 14 uitdagende bochten. Daarnaast is het na Monaco de langzaamste baan van het Formule 1-kampioenschap. De Grand Prix van Hongarije – Boedapest is vooral een test voor het chassis. De Hungaroring kent een bijzonder record: het is sinds 2004 niet meer voorgekomen dat de winnaar van deze race ook het Formule 1-kampioenschap wint. Max wees gewaarschuwd: win deze race alsjeblieft niet!

Wist u dat Jos de enige Verstappen is die – tot op heden – op het podium heeft gestaan van de Grand Prix van Hongarije – Boedapest? Max komt bij zijn debuut in de 2015 editie van de Grand Prix van Hongarije nog heel dichtbij. De Limburger stuurt zijn Toro Rosso knap naar een vierde plek. Ondanks een drive through penalty en een hectische slotfase rijdt de Nederlander naar zijn beste eindresultaat tot dan toe. Zijn stuurmanskunst levert hem wereldwijd lof op en doet zijn ster verder rijzen.

Zou het Max Verstappen eindelijk lukken om de prestatie van zijn vader op de Hungaroring te evenaren of zelfs te verbeteren? Beleef de Grand Prix van Hongarije – Boedapest met een arrangement van Race Experience – dé F1 reisspecialist van Nederland!

Copyright © 2018 Race Experience
Hulp nodig? Bel gemakkelijk met ons op 050 205 78 01

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.