Camping arrangement – GP Hongarije – Formule 1 Hungaroring 2023Classic Race Experience – Inclusief een Race Experience Powerbank!

19 juli t/m 24 juli 2023

 320 800 Prijs per Combivoordeel product

Boek hier uw camping arrangement voor F1 Grand Prix van Hongarije –  2023. Verblijf nabij het circuit en mis niks van de Formule 1-actie. Entreeticket(s) voor de Grand Prix van Hongarije zijn optioneel bij te boeken. 

Camping Zengo en Gold gaan later in de verkoop.

Wissen
Ik wil een maatwerk arrangement

Inbegrepen bij deze reis:

 • Camping Arrangement met keuze uit diverse campings
 • Op basis van eigen vervoer
 • F1-tickets, -reizen en -experiences
 • Veilig en goed voorbereid op reis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Servicegericht en transparant

Camping arrangement – GP Hongarije – Formule 1 Hungaroring 2023

Camping GP Hongarije – Hungaroring 2023: Camping arrangement direct bij het circuit –  vanaf € 330 per plaats – Boekbaar vanaf 3 nachten tussen woensdag 19 juli t/m maandag 24 juli 2023

De Hungaroring is een circuit waar Max al jaren uitstekend scoort, toch liet de eerste overwinning op Hongaarse bodem op zich wachten tot 2022. Schreeuwt u tijdens het F1 seizoen 2023 Max naar de overwinning op dit prachtige circuit? Boek dan hier uw camping GP Hongarije arrangement direct bij het circuit op een beschikbare camping naar keuze.

Onze camping arrangementen zijn beschikbaar voor maximaal 4 personen per plek voor maximaal 5 nachten. Per arrangement is één camping plek inbegrepen, hierop is ruimte voor één auto met tent OF één auto met caravan OF één camper. Uiteraard kunt u ook met minder personen komen of een korter verblijf kiezen.

Let op dat het een tijdelijke evenement camping is, hierdoor zullen faciliteiten anders zijn dan u gewent bent op een camping. Douches en toiletten zijn tijdelijke containers met deze faciliteiten die doorlopend schoon gehouden worden. Verder zal er een tijdelijke eetgelegenheid aanwezig zijn, een bar en avond entertainment.

Reist u af met een andere samenstelling aan voertuigen of meer dan 4 personen? Dan dient u per 4 personen één arrangement te boeken. U dient hiervoor meerdere bestellingen te plaatsen via onze website. Reken dus eerst één arrangement af en herhaal dit voor elk arrangement dat u wilt boeken.

U kunt de camping arrangementen boeken door op de groene bestelbalk te klikken in uw scherm.  Selecteer eerst het gewenste camping arrangement alvorens door te gaan. U boekt één arrangement per keer. Entreeticket(s) voor de Formule 1 GP Hongarije kunt u bij de volgende stap eenvoudig (naar keuze en beschikbaarheid) bijboeken.

F1 Hongarije 2023 – Camping arrangementen:

 • Campingplek (max. 4 personen);
 • Maximaal één auto/motor met tent of één auto met caravan of één camper;
 • Alle campings beschikken over (tijdelijke) douches met warm water en toiletten;
 • Op Camping I en Camping II is stroom standaard inbegrepen. Voor de overige campings is stroom beschikbaar tegen meerprijs;
 • Op Camping I en Camping II is Toeristenbelasting is inbegrepen in de prijs. Voor de overige campings dient dit op locatie voldaan te worden (ca. € 2 p.p.p.d.);
 • Andere voorzieningen afhankelijk van type camping. Lees verder op deze pagina een uitgebreide omschrijving per camping.

F1 Hongarije 2023 – Bijzonderheden:

 • Voor kinderen (tot 14  jaar) is er geen korting van toepassing;
 • U kunt vanaf woensdag middag inchecken en dient maandag voor 10 uur de camping te verlaten.
 • Let wel, een F1-camping is o.b.v. comfort en voorzieningen nooit vergelijkbaar aan een reguliere camping

F1 Hongarije 2023 – Camping overzicht:

 • Voor ruime plekken nabij de Bronze tribune kiest u voor Camping I. De camping biedt tevens dinermogelijkheden aan ter plaatse. Stroom is op deze camping inclusief.
 • Ruime plekken vindt u ook op Camping II. Deze camping is gelegen nabij de Gouden en Zilveren tribunen en beschikt tevens over een campingwinkel ter plaatse;
 • Camping Gold is gelegen nabij de Gouden tribunes. eetgelegenheden zijn in de directe omgeving van de camping beschikbaar (nog niet beschikbaar);
 • Voor een wat rustigere familie camping kiest u voor Camping Zengo, nabij de Zilveren tribunes (nog niet beschikbaar);
 • Camping Aqua is ideaal te combineren is met een bezoek aan het Aquapark (excl.). De camping is gelegen aan de achterzijde van het circuit bij de Bronze Tribunes.

F1 Hongarije 2023 bij te boeken:

 • Entreeticket voor de F1 Hongarije 2021 naar keuze (middels pop-up scherm nadat u de bestelling plaatst);

F1 Hongarije 2023 uw garanties:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW;
 • Uw boeking valt onder de garantieregeling van de ANVR*;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant.

* Dit aanbod valt niet onder de garantieregeling van het STO. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van het STO. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden voor losse reisdiensten (paragraaf 3). Ook in het geval u, in combinatie met dit product, entreetickets afneemt, is er géén sprake van een gekoppeld reisarrangement zoals omschreven in paragraaf 2 van de ANVR-reizigersvoorwaarden. Beide reisdiensten worden immers door dezelfde leverancier gefaciliteerd, te weten: het circuit. Hierdoor is de bepaling, te vinden onder artikel 1.2.II van paragraaf 2, niet van toepassing.

Camping I

Hieronder vindt u de benodigde informatie voor Camping I. Let op, een F1-camping is o.b.v. comfort en voorzieningen nooit vergelijkbaar aan een reguliere camping. Zo zal er veel gebruik gemaakt worden van tijdelijke (sanitaire) voorzieningen. De camping is niet in het beheer van Race Experience B.V..

Camping I

Camping I is de grootse Formule 1-camping tijdens de Grand Prix van Hongarije. Omdat de oppervlakte van de camping enorm is, kan de grootte van een kampeerplaats soms meer zijn dan 50 m2. Houdt voor het gemak rekening met een plaatsgrootte van 40 m2. De camping is gelegen aan de westkant van het circuit, nabij de Bronze tribunes. Alle andere tribunes zijn echter op loopafstand bereikbaar.

De gehele camping is omheind met een hek en er is tevens een 24-uurs bewakingsdienst. Zo kunt u veilig overnachten. Ook is er het gehele weekend een arts ter plaatse aanwezig.

De camping beschikt over douches met warm en koud stromend water, toiletten, elektriciteitsaansluitingen en een enorm gebied dat perfect is voor vrijetijdsactiviteiten. De camping biedt maaltijden aan op basis van buffet op het terrein. In de directe omgeving zijn tevens vele restaurants gelegen, waar warme maaltijden gekocht kunnen worden.

‘S Avonds worden de meest populaire films van de afgelopen jaren vertoond – meestal in het Engels en Duits.

Stroom: inbegrepen.

Toeristenbelasting: inbegrepen.

Camping II

Hieronder vindt u de benodigde informatie voor Camping II. Let op, een F1-camping is o.b.v. comfort en voorzieningen nooit vergelijkbaar aan een reguliere camping. Zo zal er veel gebruik gemaakt worden van tijdelijke (sanitaire) voorzieningen. De camping is niet in het beheer van Race Experience B.V..

Camping II

Camping II is de ideale camping wanneer u tickets heeft voor de volgende tribunes: Super Gold, Gold 1-5 en Silver 3-4-6-7. De camping is gelegen aan de achterkant van de hoofdtribune, waardoor u snel op locatie bent.

Het betreft een behoorlijk grote camping, waardoor u mag rekenen op grote plaatsen. Houdt rekening met plaatsen tussen de 40 m2 en 50 M2. De gehele camping is omheind met een hek en er is tevens een 24-uurs bewakingsdienst. Zo kunt u veilig overnachten. Ook is er het gehele weekend een arts ter plaatse aanwezig.

De camping beschikt over douches met warm en koud stromend water, toiletten, elektriciteitsaansluitingen en een enorm gebied dat perfect is voor vrijetijdsactiviteiten. Verder is een winkel op het terrein met alle benodigdheden die de gasten nodig hebben voor hun dagelijkse behoeften zoals toiletartikelen en eten en drinken.

Stroom: inbegrepen

Toeristenbelasting: inbegrepen

Camping Aqua

Hieronder vindt u de benodigde informatie voor Camping Aqua. let op, Een F1-camping is o.b.v. comfort en voorzieningen nooit vergelijkbaar aan een reguliere camping. Zo zal er veel gebruik gemaakt worden van tijdelijke (sanitaire) voorzieningen. De camping is niet in het beheer van Race Experience B.V..

Camping Aqua

Deze tijdelijke camping is gelegen in het Aquapark naast het circuit. Toegang tot het Aquapark zelf is niet inbegrepen in de prijs. De locatie van de camping biedt wel de mogelijkheid om te overnachten op steenworp afstand van maar liefst 26 glijbanen.

De camping is gelegen aan de westkant van het circuit, nabij de Bronze tribunes. Alle andere tribunes zijn echter op loopafstand bereikbaar.

Het betreft een bewaakte camping en beschikt over douches met koud en warm water en toiletten. De camping is ook volledig uitgerust met elektriciteit. U kunt gebruik maken van enkele eetgelegenheden welke toebehoren tot het Aquapark.

Stroom: €18 p.n., te betalen op locatie.

Toeristenbelasting: ca. €2 p.p.p.n., te betalen op locatie.

Camping Gold (Panorama)

Deze Camping gaat op een later moment in de verkoop.

Hieronder vindt u de benodigde informatie voor Camping Gold. Let op, een F1-camping is o.b.v. comfort en voorzieningen nooit vergelijkbaar aan een reguliere camping. Zo zal er veel gebruik gemaakt worden van tijdelijke (sanitaire) voorzieningen. De camping is niet in het beheer van Race Experience B.V..

Deze camping ligt nabij poort 8, naast de tribunes Gold 1, 5 en Super Gold. Poort 8 zal ook open zijn tijdens de openbare pitwalk op donderdag, zo kunt u gemakkelijk gebruik maken van deze unieke gelegenheid.

De camping heeft douches met koud en warm water en toiletten. De camping volledig uitgerust met elektriciteit. De camping biedt een prachtig over de Hungaroring-vallei en is hierdoor er geliefd. De camping is beveiligd door Engels en Duitstalig personeel. In de nabije omgeving zijn diverse eetgelegenheden gelegen.

Stroom: TBC

Toeristenbelasting: TBC

Camping Zengo

Deze Camping gaat op een later moment in de verkoop.

Hieronder vindt u de benodigde informatie voor Camping Zengo. Let op, een F1-camping is o.b.v. comfort en voorzieningen nooit vergelijkbaar aan een reguliere camping. Zo zal er veel gebruik gemaakt worden van tijdelijke (sanitaire) voorzieningen. De camping is niet in het beheer van Race Experience B.V..

Deze camping nabij de tribunes Gold 3, Red Bull, Silver 2,3,4 en 5. Het is een ideale familiecamping wegens de rustige ligging.

De camping heeft douches met koud en warm water en toiletten. De camping volledig uitgerust met elektriciteit. Deze camping biedt tevens wasplekken aan met water aan om bijvoorbeeld de afwas te doen. De camping is beveiligd door Engels en Duitstalig personeel.

Stroom: TBC

Toeristenbelasting: TBC

Entreetickets

Entreetickets

Onze campingproducten kunnen worden geboekt met de gewenste entreekaarten mits deze nog beschikbaar zijn. Ook als u reeds in het bezit bent van een toegangskaartje, kunt u de campingproducten bestellen.

Ticket Tips

Handig om te weten:

 • Kinderen van 13 jaar of jonger krijgen sterk gereduceerde prijzen voor het evenement;
 • De meeste tickets die te koop zijn voor de 2023 Grand Prix van Hongarije zijn driedaagse entreetickets;
 • Tickets voor de racedag (alleen op zondag) zijn ook verkrijgbaar met een korting van ongeveer 10% op de driedaagse ticketprijs;
 • Alle tribunes op de Hungaroring hebben genummerde stoelen en zicht op een groot TV-scherm;
 • Parkeren op het circuit is gratis voor entreekaarthouders;
 • De duurste Super Gold-tribune (op het belangrijkste rechte stuk tegenover de pitsstraat) is de enige overdekte tribune op de Hungaroring. Als u geen zin heeft om drie dagen in de hete zon door te brengen, is dit uw tribune;
 • Het aanbod aan tribune hoppen is goed voor bezoekers die voor het eerst naar de Hungaroring gaan en die verschillende bochten op het circuit willen bekijken. Zes verschillende tribunes zijn opgenomen in het aanbod van 3-bochten tribunetickets voor 2023. De combinatiepakketten hebben hun naam en prijsstelling afgeleid van waar u plaatsneemt op racedag.

Wat is onze tribunekeus bij verschillende prijsniveaus?

Budget: de tribunes van Bronze 1 en 2 bieden een uitstekende beleving voor de kostprijs. Onze voorkeur gaat uit naar de uitzichten van Bronze 2, maar Bronze 1 is nog steeds een prima keuze. Wees er snel bij, want deze tribunes verkopen zeer snel uit.
Best Silver Grandstand? De zilveren tribunes zijn voornamelijk geclusterd op de heuvel rond de laatste bocht 14 (Silver 1-4 en Red Bull) en bieden een prachtig uitzicht. Silver 4 is het hoogst en is meestal als eerst uitverkocht. De Red Bull-tribune op de top van de bocht is ook populair, niet alleen onder Red Bull-fans overigens.
Beste Gold Grandstand? Goud 4, bij de ingang van bocht 1, is de beste van alle gouden tribunes, maar het is onbedekt. De enige tribune die bij de Hungaroring overdekt is en bescherming biedt tegen het weer, is Super Gold. Om deze reden alleen al het overwegen waard!

General Admission / Algemene Toegang

Net als de Red Bull Ring ligt de Hungaroring van nature genesteld in een dal. Dit betekent dat de Algemene toegangsgebieden rondom de baan uitstekende verhoogde zichtmogelijkheden bieden, vooral tussen bochten 9 en 14. Veel van de met gras begroeide staanplaatsengebieden bevinden zich op hoger gelegen grond achter de tribunes – met name bij de laatste bocht 14. Deze locatie staat bij ons in de top 3 van alle staanplaatsenzones op de hele F1-kalender. Ondanks dat de baan vrij ver is, heeft u een geweldig panoramisch zicht op grote delen van de baan inclusief het start-grid! Neem een ​​verrekijker mee zodat u de actie overal kunt blijven volgen. Voor relatief weinig geld voor driedaagse entreetickets (ongeveer 15% korting met vroegboekkorting) zijn dit enkele van de voordeligste en mooiste Algemene toegangskaarten op de huidige F1-kalender.

Heeft u hulp nodig met het bestellen? Bel gemakkelijk met de reisprofessionals van Race Experience op 050 – 205 78 01. Wij staan voor u klaar (tijdens kantooruren) om u van dienst te zijn. 

 

Praktische reisinformatie

Voor deze Formule 1-reisdienst is het belangrijk dat u uw paspoort of ID-kaart meeneemt. Met een Nederlands (of Europees) paspoort is in Hongarije uiteraard geen visum vereist.

Als u alleen reist met een minderjarige, is het vereist dat u de juiste formulieren downloadt en invult. Klik hier om meer informatie te lezen van de rijksoverheid over dit onderwerp. Race Experience kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het vergeten of niet correct invullen van de vereiste documenten.

Het is aan te raden om naar het circuit zonnebrandcrème en eventueel een paraplu mee te nemen voor de schaduw en mogelijk een plensbui. Heeft u staanplaatsen gekocht? Dan is een campingstoel en / of sprei aan te raden voor om op het gras te zitten. Foto’s maken is toegestaan zolang u niet het zicht van andere toeschouwers belemmert. Vergeet uw reservebatterij en geheugenkaart niet!

Indien Race Experience een entreeticket voor u regelt, is dat inclusief een lanyard of key-cord voor uw entreebewijs en oordopjes voor het geluidsoverlast.

Reviews

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
 • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.