F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

F1® Experiences
Tickets F1 Spa 2024

Officiële F1 tickets GP België 2024

Beleef de GP van België live met F1 Experiences en geniet van exclusieve VIP-voordelen op het circuit van Spa-Francorchamps. De officiële pakketten van F1 Experiences met tickets voor de F1 in Spa 2024 bieden de mooiste plaatsen op het circuit en een uniek kijkje achter de schermen van de Formule 1! Zo krijgt u ongekende toegang tot de pitsstraat en de illustere F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs behoren tot de mogelijkheden met deze unieke tickets voor de F1 in Spa. Bent u op zoek naar de ultieme VIP-beleving in de wereld van de Formule 1? Kies dan voor een pakket inclusief officiële Paddock Club ™ tickets.

Waarom boeken via Race Experience?

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht.

Starter pakket

Boek hier uw F1® Experiences Starter | Silver 3 ticketpakket voor de F1 GP van België – Spa 2024, inclusief 3-daagse entreeticket (Silver 3 Grandstand), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit van Spa en meer unieke F1 ervaringen!

Hero pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Hero | Gold 1 tickets voor de F1 in Spa-Francorchamps – GP van België 2024. Dit is inclusief 3-daagse entreeticket (Gold 1 tribune), F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke VIP activiteiten.

Bekijk ook onze andere Hero pakketten:

Champions Club

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club kaarten voor de F1 in Spa – GP België 2024. Champions Club VIP-pakketten (2 of 3-daags) zijn inclusief plaatsen met een fantastisch uitzicht, premium hospitality, meet-and-greets, een rondleiding achter de schermen. En nog veel meer unieke F1 activiteiten!

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club ™ tickets voor de F1 in Spa 2024. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock!

Bekijk ook onze andere Paddock Club™ pakketten:

Legend pakket 

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de GP van België. Als VIP-gast in de Paddock Club in Spa geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Hospitality pakket

Boek hier uw Gold 2 VIP lounge kaarten voor de F1 in België 2024. Beleef de race met maximaal comfort en geniet het hele weekend van een premium open bar met onder andere Ferrari Sparkling Wine. Bekijk de race vanuit de VIP Lounge en krijg exclusieve toegang tot het F2 & F3 Paddock.

Nieuws