F1® Experiences – Tickets F1 Spa 2023

Officiële F1 tickets GP België 2023

Beleef de GP van België live met F1 Experiences en geniet van exclusieve VIP-voordelen op het circuit van Spa-Francorchamps. De officiële pakketten van F1 Experiences met tickets voor de F1 in Spa 2023 bieden de mooiste plaatsen op het circuit en een uniek kijkje achter de schermen van de Formule 1! Zo krijgt u ongekende toegang tot de pitsstraat en de illustere F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs behoren tot de mogelijkheden met deze unieke tickets voor de F1 in Spa. Op zoek naar de ultieme VIP-beleving in de wereld van de Formule 1? Kies dan voor een pakket inclusief officiële Paddock Club ™ tickets. Hier vindt u een handige brochure met meer informatie over de verschillende ticketpakketten van F1® Experiences voor de GP van België 2023. Kies uw favoriete pakket hieronder en boek vandaag nog uw exclusieve tickets voor de F1 in Spa.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Starter pakket 

Boek hier uw F1® Experiences Starter ticketpakket voor de F1 GP van België – Spa 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Silver 3 Grandstand), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit van Spa en meer unieke F1 Experiences.

Trophy pakket

Boek hier uw F1® Experiences Trophy kaarten voor de F1 in Spa 2023 – GP van België, inclusief 3-daagse entreeticket (Gold 6 Grandstand), F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.

Hero pakket

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de F1 in Spa-Francorchamps – GP van België 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Gold 1 tribune), F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.

Premier pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met kaarten voor de Formule 1 in Spa GP van België. Dit pakket is inclusief een Paddock Club ticket (vrijdag), een ticket voor de Gold 4 Grandstand (za. & zo.), Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences. Binnenkort beschikbaar!

Champions Club 

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club kaarten voor de F1 in Spa – GP België 2023. Champions Club VIP-pakketten (2 of 3-daags) zijn inclusief plaatsen met een fantastisch uitzicht, premium hospitality, meet-and-greets, een rondleiding achter de schermen en nóg meer unieke F1 Experiences.

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in Spa 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock. Binnenkort beschikbaar!

Legend pakket 

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de GP van België. Als VIP-gast in de Paddock Club in Spa geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht! Binnenkort beschikbaar!

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.