F1® Experiences – Tickets F1 China 2021

Officiële tickets F1 China 2021

Beleef de Grand Prix van China van heel dichtbij met F1 Experiences en geniet van unieke VIP-voordelen op het spectaculaire Shanghai International Circuit. De officiële pakketten van F1 Experiences bevatten meer dan enkel F1 China tickets voor de mooiste plaatsen op het circuit. Ze bieden een bijzonder kijkje achter de schermen van de Formule 1! U krijgt ongekende toegang tot onder meer de pitsstraat en de fameuze F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs behoren tot de opties met deze exclusieve tickets voor de F1 in China 2021. Denkt u aan de ultieme VIP-beleving in de wereld van de Formule 1? Voor uzelf en/of uw relaties? Kies dan voor een pakket met officiële Paddock Club™ F1 China tickets en beleef het GP-weekend in stijl!

Hier vindt u een handige brochure met meer informatie over de diverse pakketten van F1® Experiences met tickets voor de F1 GP van China 2021. Kies uw favoriete pakket hieronder en reserveer vandaag nog uw unieke tickets voor de F1 GP van China 2021 in Shanghai!

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Starter pakket 

Boek hier uw F1® Experiences Starter pakket voor de F1 in China 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand H of K), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer exclusieve F1 Experiences.

Trophy pakket

Boek hier uw F1® Experiences Trophy pakket voor de Formule 1 in China 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand A Silver), exclusieve Pit Lane Walk, Paddock Club receptie, een begeleide tour over het circuit en meer unieke F1 Experiences.

Hero pakket

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de Grand Prix van China 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand A Platinum), Paddock Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.

Premier pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met tickets voor de GP van China 2021. Dit pakket is inclusief een Paddock Club ticket (vrijdag), een ticket voor de Grandstand A Platinum (za-zo), Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences.

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in China 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.

Legend pakket 

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de Formule 1 in China 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club te Shanghai geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Bijzonder en exclusief in elk opzicht!

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.