F1® Experiences – Tickets F1 China 2024
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

F1® Experiences – Tickets F1 China 2024

Officiële tickets F1 China 2024

Beleef de Grand Prix van China van heel dichtbij met F1 Experiences en geniet van unieke VIP-voordelen op het spectaculaire Shanghai International Circuit. De officiële pakketten van F1 Experiences bevatten meer dan enkel F1 China tickets voor de mooiste plaatsen op het circuit. Ze bieden een bijzonder kijkje achter de schermen van de Formule 1! U krijgt ongekende toegang tot onder meer de pitsstraat en de fameuze F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs behoren tot de opties met deze exclusieve tickets voor de F1 in China 2024. Denkt u aan de ultieme VIP-beleving in de wereld van de Formule 1? Voor uzelf en/of uw relaties? Kies dan voor een pakket met officiële Paddock Club™ F1 China tickets en beleef het GP-weekend in stijl!

Waarom uw F1-tickets bij Race Experience kopen? 

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant. Zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht.

Beschikbare tickets

Hier vindt u een handige brochure met meer informatie over de diverse pakketten van F1® Experiences met tickets voor de F1 GP van China 2024. Kies uw favoriete pakket hieronder en reserveer vandaag nog uw unieke tickets voor de F1 GP van China 2024 in Shanghai!

Starter pakket 

Binnenkort boekt u hier uw F1® Experiences Starter pakket voor de F1 in China 2024, inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand H of K), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer exclusieve F1 Experiences.

Trophy pakket

Binnenkort boekt u hier het F1® Experiences Trophy pakket voor de Formule 1 in China 2024. Dit is inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand A Silver), exclusieve Pit Lane Walk, Paddock Club receptie, een begeleide tour over het circuit en meer unieke F1 Experiences.

Hero pakket

Binnenkort boekt u hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de Grand Prix van China 2024. Dit is inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand A Platinum), Paddock Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.

Premier pakket

Binnenkort boekt u hier uw F1® Experiences Premier pakket met tickets voor de GP van China 2024. Dit pakket is inclusief een Paddock Club ticket (vrijdag), een ticket voor de Grandstand A Platinum (za-zo), Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences.

Paddock Club ™ 

Binnenkort bestelt u hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in China 2024. Als VIP-gast in de Paddock Club. Want dan geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service en de beste plaatsen op het circuit. Als kers op de taart krijgt u exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.

Legend pakket 

Binnenkort bestelt u hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de Formule 1 in China 2024. Als VIP-gast in de Paddock Club te Shanghai geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Bijzonder en exclusief in elk opzicht!

Nieuws