F1® Experiences – Tickets F1 Spanje 2023

Officiële pakketten met F1 Barcelona tickets 

Beleef een Formule 1 grand prix-weekend als nooit tevoren met unieke F1 Experiences pakketten met tickets voor de F1 in Barcelona 2023. De ticketpakketten van F1 Experiences bieden naast de mooiste zitplaatsen op het circuit ook een exclusief kijkje achter de schermen van de Formule 1! Bovendien behoren ook meet-and-greets met F1-coureurs, F1-teammanagers en andere insiders tot de mogelijkheden met deze unieke tickets voor de F1 in Barcelona 2023. Op zoek naar de ultieme VIP-beleving in de wereld van F1? Kies dan voor een pakket met officiële Paddock Club kaarten. Hier vindt u een handige brochure met meer informatie over de verschillende pakketten van F1® Experiences met F1 Barcelona 2023 tickets. Kies uw favoriete pakket hieronder en reserveer direct uw unieke Formule 1 ervaring bij de 2023 editie van de Grand Prix van Spanje op het Circuit de Barcelona-Catalunya!

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Starter pakket

Boek hier uw F1® Experiences Starter pakket met F1 Barcelona tickets, inclusief 3-daagse entree(Grandstand G), unieke Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer exclusieve F1 Experiences. Uitverkocht!

Trophy pakket

Boek hier uw F1® Experiences Trophy pakket met tickets voor de F1 in Barcelona 2023, inclusief 3-daagse entree (Grandstand L), exclusieve Pit Lane Walk, Paddock Club receptie, een rondrit over het circuit en meer unieke F1 Experiences. Uitverkocht!

Hero pakket

Boek hier uw F1® Experiences Hero pakket met tickets voor de F1 in Barcelona 2023, inclusief 3-daagse entree (Main Grandstand), Paddock Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences. Uitverkocht!

Premier pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met tickets voor GP van Spanje 2023. Dit pakket is inclusief een Paddock Club pas (vrijdag) en een ticket voor de Grandstand L (za-zo). Ook de Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences zijn inclusief. Uitverkocht!

Champions Club 

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de GP in Barcelona 2023. Dit VIP-pakket is inclusief Champions Club Suite en Grandstand G zitplaatsen. Ook Champions Club Hospitality, een rondleiding door de Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer bijzondere F1 Experiences zijn inbegrepen. Uitverkocht!

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club ™ tickets voor de F1 in Barcelona, Spanje 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten, dranken en een uitzonderlijke service. Ook profiteert u van de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock. Binnenkort beschikbaar!

Legend pakket 

Bestel hier uw Legend pakket van F1® Experiences met tickets voor de F1 in Barcelona 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de mooiste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht! Binnenkort beschikbaar!

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.