F1® Experiences – Tickets F1 Mexico 2023

Officiële tickets F1 GP Mexico 2023

Ga met ons mee naar de 2023 editie van de F1 in Mexico. Met de officiële ticketpakketten van F1 Experience beleeft u de F1 in Mexico 2023 van zeer dichtbij! Deze unieke pakketten bevatten veel unieke VIP-voordelen. Zo krijgt ongekende toegang tot de pitsstraat en rondleidingen door de fameuze F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs en F1-legendes behoren tot de mogelijkheden met deze bijzondere tickets voor de F1 GP in Mexico. Droomt u van de ultieme VIP-ervaring in de wereld van de Formule 1? Boek dan een pakket met officiële Paddock Club Mexico tickets!

Hier vindt u een handige brochure met meer informatie over de diverse ticketpakketten van F1® Experiences voor de F1 in Mexico. Kies uw favoriete pakket hieronder en reserveer direct uw exclusieve F1-tickets voor de Grand Prix van Mexico 2023!

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Tickets F1 GP Mexico 2023 – F1 Experiences pakketten

Starter pakket

Boek hier uw F1® Experiences Starter pakket voor de F1 in Mexico 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Foro Sol Norte), unieke Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer exclusieve F1 Experiences. Uitverkocht!

Trophy pakket

Boek hier uw F1® Experiences Trophy pakket voor de Formule 1 in Mexico 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Grada 11), exclusieve Pit Lane Walk, Paddock Club receptie, een begeleide tour over het circuit en meer unieke F1 Experiences. Uitverkocht!

Hero pakket

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de GP van Mexico 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand 4/5), Paddock Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.

Champions Club 

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de Grand Prix van Mexico 2023. Dit VIP-pakket is inclusief Champions Club Suite (2- of 3-daags) en Champions Club Hospitality. Ook krijgt u een rondleiding door de F1 Paddock en geniet u van een F1 Driver Appearance en nóg meer bijzondere F1 Experiences.

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club ™ tickets voor de F1 in Mexico 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten, dranken en een uitzonderlijke service. Ook profiteert u van de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock. Binnenkort beschikbaar!

Legend pakket 

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de Formule 1 in Mexico 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Bijzonder en exclusief in elk opzicht! Binnenkort beschikbaar!

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.