F1® Experiences <br/> Tickets F1 Mexico 2024
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

F1® Experiences
Tickets F1 Mexico 2024

Officiële tickets F1 GP Mexico 2024

Ga met ons mee naar de 2024 editie van de F1 in Mexico. Met de officiële ticketpakketten van F1 Experience beleeft u de F1 in Mexico 2024 van zeer dichtbij! Deze unieke pakketten bevatten veel unieke VIP-voordelen. Zo krijgt ongekende toegang tot de pitsstraat en rondleidingen door de fameuze F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs en F1-legendes behoren tot de mogelijkheden met deze bijzondere tickets voor de F1 GP in Mexico. Droomt u van de ultieme VIP-ervaring in de wereld van de Formule 1? Boek dan een pakket met officiële Paddock Club Mexico tickets!

Waarom uw F1-tickets bij Race Experience boeken?

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht.

Live pakket

Boek hier uw F1® Experiences Live | Foro Sol South tickets voor de Formule 1 in Mexico 2024, inclusief 3-daagse entreeticket (Foro Sol South). Dit pakket bevat verder o.a. het F1® Experiences Live-evenement, een Guided Track Tour,  een professionele foto met de authentieke World Championship Trophies en meer unieke belevenissen.

Bekijk ook onze andere Live pakketten:

Champions Club

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de Grand Prix van Mexico 2024. Dit VIP-pakket is inclusief Champions Club Suite (3-daags) en Champions Club Hospitality. Ook krijgt u een rondleiding door de F1 Paddock en geniet u van een F1 Driver Appearance en nóg meer bijzondere F1 activiteiten!

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club ™ tickets voor de F1 in Mexico 2024. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten, dranken en een uitzonderlijke service. Ook profiteert u van de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.

Bekijk ook onze andere Paddock Club™ pakketten: