F1® Experiences <br/> Tickets F1 Bahrein 2025
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

F1® Experiences
Tickets F1 Bahrein 2025

F1® Experiences VIP tickets GP Bahrein – Sakhir 2025

In 2025 wordt de Formule 1 race van de F1 Bahrein GP wederom op het Bahrein International Circuit gereden en u kunt aanwezig zijn met exclusieve VIP tickets van F1® Experiences! Zal Max Verstappen er net als in 2024 met de Grand Prix titel vandoor gaan? Of wordt het toch een andere coureur die de Grand Prix in Sakhir de baas blijft? Maak de uitslag van dichtbij mee door tickets voor een F1® Experiences te kopen. U beschikt niet alleen tickets voor de race, maar er zijn nog veel meer exclusieve extraatjes inbegrepen. Wat dacht u bijvoorbeeld van exclusieve Pitlane Walk of VIP-toegang tot de Champions Club of de (Red Bull Racing) Paddock Club? Welk pakket u ook kiest: er staat u een onvergetelijke formule 1-ervaring in Bahrein!

Waarom F1 Bahrein VIP tickets kopen bij Race Experience?

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant. Zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht.

F1® Experiences VIP tickets voor de Grand Prix in Sakhir in 2025

Binnen het aanbod van F1® Experiences vindt u meerdere pakketten. Onderling verschillen de pakketten in lengte, opties en prijs. Welk pakket u ook kiest: elk pakket is de moeite waard. Bekijk hieronder alvast welke pakketten we voor 2025 verwachten. Binnenkort kunt u de officiële tickets voor deze pakketten via onze website kopen.

Starter pakket

Boek hier het F1® Experiences Starter | Victory pakket voor de F1-race in Bahrein! Dit pakket is inclusief 3-daagse Victory Grandstand tickets, een exclusieve Pitlane Walk en een Guided Track Tour over het racecircuit van Sakhir. Daarnaast kunt u een Championship Trophy foto maken om deze speciale herinnering te vereeuwigen!

Hero pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Hero | Main tickets. Met dit pakket krijgt u alle voordelen van het starter pakket en nog veel meer! Dus in elk geval entree tot de Main Grand Stand, een exclusieve Pitlane Walk en een Guided Track Tour over het racecircuit. Daarnaast woont u een Paddock Club receptie bij waar een (oud) F1-coureur aanwezig zal zijn. Ook krijgt u F1 insider acces!

Bekijk ook onze andere Hero pakketten:

Champions Club

Bekijk hier het Champions Club pakket voor de F1 Grand Prix van Bahrein! Dit unieke arrangement behoort tot de Hospitality pakketten van F1® Experiences. Dat betekent dat u als VIP-gast toegang krijgt u toegang tot de Champions Club en van harte welkom bent in de Champions Club Hospitality-faciliteit. Bovendien krijgt u een rondleiding door de F1 Paddock van Sakhir, F1® Insider Appearances en meer bijzondere formule F1-ervaringen.

Paddock Club

Boek hier uw officiële tickets voor de Paddock Club en haal het meeste uit uw verblijf in Bahrein! U bent dan als VIP te gast in de Paddock Club™ van Bahrein, waar u onbeperkt kunt genieten van heerlijke gerechten en dranken. Daarnaast krijgt u de beste plaatsen op het circuit en krijgt u als eregast exclusieve toegang tot de pitstraat en Paddock Club™.

Bekijk ook onze andere Paddock Club™ pakketten:

Legend pakket

Boek hier uw Legend Paddock Club™ tickets, waarmee u het neusje van de zalm binnen de F1® Experiences krijgt. U beschikt tot zowel toegang tot de Paddock Club™ als tot de Paddock zelf. Naast de exclusieve Paddock Club Pitlane Walk, krijgt u een gehele dag toegang tot de Paddock en Podium Ceremony Acccess! Daar ervaart u van zeer dicht bij hoe de winnaar van de F1 in Bahrein zijn prijs in ontvangst zal nemen.