F1® Experiences – Tickets F1 Japan 2021

Officiële tickets F1 GP Japan 2021

Ga met ons mee naar de F1 in Suzuka voor de 2021 editie van Grand Prix van Japan. Met de officiële ticketpakketten van F1 Experience beleeft u de F1 in Japan 2021 van extreem dichtbij! Deze bijzondere pakketten bevatten veel unieke VIP-voordelen. Zo krijgt bijvoorbeeld ongekende toegang tot de pitstraat en rondleidingen door de illustere F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs en F1-legendes behoren tot de mogelijkheden met deze unieke tickets voor de F1 GP in Japan. Droomt u van de ultieme VIP-beleving in de wereld van F1? Boek dan een pakket met officiële Paddock Club ™ Japan F1-tickets!

Hier vindt u een handige brochure met meer informatie over de verschillende ticketpakketten van F1® Experiences. Kies uw favoriete pakket hieronder en reserveer direct uw exclusieve F1-tickets voor de Grand Prix van Japan 2021!

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Tickets F1 GP Japan – Suzuka 2021 – F1 Experiences pakketten Grand Prix van Japan

Starter pakket

Boek hier uw F1® Experiences Starter pakket voor de F1 in Japan 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Stand C), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer exclusieve F1 Experiences.

Trophy pakket

Boek hier uw F1® Experiences Trophy pakket voor de Grand Prix van Japan 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Stand B2), exclusieve Pit Lane Walk, Paddock Club receptie, een begeleide tour over het circuit en meer unieke F1 Experiences.

Hero pakket

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de Formule 1 GP van Japan 2021, inclusief 3-daagse entreeticket (Main Grandstand V2), Paddock Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.

Premier pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met tickets voor de F1 GP van Japan – Suzuka 2021. Dit pakket is inclusief een Paddock Club ticket (vrijdag), een ticket voor Stand B2 (za-zo), Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences.

Champions Club 

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club Suzuka tickets voor de Formule 1 in Japan 2021. Dit VIP-pakket is inclusief Champions Club Suite (2-daags), Champions Club Hospitality, een rondleiding door de F1 Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer bijzondere F1 Experiences.

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in Japan 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit van Suzuka én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.

Legend pakket 

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de Grand Prix van Japan 2021. Als VIP-gast in de Paddock Club op Suzuka geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Bijzonder en exclusief in elk opzicht!

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.