F1® Experiences – VIP kaarten F1 Zandvoort 2023

Dutch GP-tickets 2023

Bent u op zoek naar kaarten voor de Formule 1 in Zandvoort 2023? Lijkt het u leuk om de terugkeer van de F1 in Zandvoort geheel in stijl beleven? Goed nieuws! In samenwerking met F1® Experiences biedt Race Experience VIP-pakketten aan met tickets voor de Dutch GP in Zandvoort 2023. Ervaar de F1 in Zandvoort als nooit tevoren met ongekende toegang tot de pitstraat, rondleidingen door de illustere Paddock, teamgarages en het beroemde podium. Ook meet-and-greets met huidige- of oud-coureurs horen tot de mogelijkheden met deze F1 Zandvoort tickets. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor exclusieve F1 Paddock Club™ kaarten voor de F1 in Zandvoort 2023.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Kaarten F1 Zandvoort 2023 – Zitplaatsengids

Hier leest u meer over de verschillende tribunes en tickets voor de F1 Zandvoort 2023. Klik hier voor een visuele weergave van de zitplaatsengids. Kaarten voor de F1 in Zandvoort 2023 komen regelrecht van de Formule 1. Ieder pakket met kaarten voor de F1 Zandvoort heeft een uniek karakter met mooie zitplaatsen en verschillende exclusieve VIP-activiteiten op het circuit. Daarnaast profiteert u met deze kaarten voor de F1 in Zandvoort 2023 ook van exclusieve extraatjes van F1® Experiences.

F1 Zandvoort tickets – Hairpin Grandstand 1 & 2 (Bocht 10)

De nieuwe Hairpin Grandstand 1 & 2 bevindt zich aan de binnenkant van bocht 10 en biedt een uitstekend panoramisch uitzicht op het vernieuwde circuit van Zandvoort. Het Starter pakket met kaarten voor de F1 in Zandvoort is inclusief een zitplaats op de Hairpin Grandstand 1 & 2. Daarnaast bevat het dit ticketpakket een exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide rondrit over het circuit en meer… Klik hier om uw Starter pakket voor 2023 te bestellen.

F1 Zandvoort tickets – Arena Grandstand 1 (Hans Ernst Bocht)

Op de Arena Grandstand 1 heeft u een perfect uitzicht over bocht 11 en 12, oftewel de Hans Ernst Chicane. Doordat dit low-speed bochten zijn, kunt u de F1 auto’s van dichtbij waarnemen terwijl ze één van de meest uitdagende delen van circuit aanpakken. Een zitplaats op de Arena Grandstand 1 is inbegrepen bij de Trophy pakketten inclusief kaarten voor de Formule 1 in Zandvoort 2022.

F1 Zandvoort tickets – Pit Grandstand (Main Straight) 

De sfeer op het circuit van Zandvoort belooft, mede dankzij de Orange Army, ongekend te worden. Pit Grandstand is zeker één van de beste plekken om van de sfeer te genieten! Met uitzicht op de start- / finishlijn en de pitboxen heeft u een plaats op de eerste rang. Hier aanschouwt u de belangrijkste momenten van het weekend zoals de start, pitstops en de podiumceremonie na afloop van de race. Wat zou het geweldig zijn om Max Verstappen hier op de eerste plaats te zien! Verzeker uzelf van een Hero of Racer ticketpakket om de race vanaf de Pit Grandstand te bekijken en profiteer daarnaast van een groot aantal exclusieve trackside activities tijdens de Dutch GP 2023.

Dutch GP tickets – Champions Club (Arie Luyendijkbocht)

Beleef de terugkeer van de F1 op Zandvoort vanuit de zeer comfortabele Champions Club van F1® Experiences! Op zaterdag en zondag  geniet u premium hospitality en een eersteklas uitzicht op het circuit. De Champions Club bevindt zich boven de nu al legendarische Arie Luyendijkbocht. Naast het perfecte zicht op deze vernieuwde kombocht heeft u een panoramisch uitzicht over de Hans Ernst Chicane en het rechte stuk naar de startfinish. Bekijk het spektakel vanaf het buitenterras of mis niks van de race binnenshuis met een groot scherm. Dit alles terwijl u onbeperkt geniet van heerlijke gerechten, snacks en een open bar waar ze de lekkerste dranken serveren. Exclusieve voordelen van Champions Club kaarten voor de F1 Zandvoort 2023 zijn onder meer een rondleiding door de F1 Paddock en een gastoptreden door een huidige- of oud Formule 1-coureur. Verzeker nu uw Champions Club F1 Zandvoort tickets voor de Dutch GP 2023!

Dutch GP tickets – Paddock Club ™ (Main Straight)

Ga voor de ultieme VIP-behandeling  en beleef de Dutch GP 2023 in de Formule 1 Paddock Club ™! Paddock Club kaarten voor F1 in Zandvoort 2023 geven u toegang tot de enige plek met uitzicht op zowel de baan als de pitstraat. U staat slechts een paar meter boven de teamgarages waardoor u een uniek uitzicht heeft op alle pitstops van bovenaf. Bovendien ervaart u de wereldberoemde hospitality van de F1 Paddock Club. Hier geniet u van overheerlijke gerechten met de mooiste wijnen en ongelimiteerde dranken. De absolute hoofdprijs van paddock tickets voor F1 in Zandvoort 2023 is de ongeëvenaarde toegang die u krijgt tot het kloppende hart van de Formule 1. VIP-voordelen zijn onder meer de dagelijkse wandelingen over de pitlane, rondritten over het circuit en optredens van F1-coureurs in de Paddock Club.

Paddock Club kaarten voor de F1 Zandvoort 2023 zijn te verkrijgen in de volgende officiële ticketpakketten van F1® Experiences: de Paddock Club ticketpakket (2- of 3- daagse toegang) en Legend ticketpakket (2- of 3-daagse toegang plus toegang tot de F1-Paddock en het podium). Binnenkort beschikbaar!

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.