F1® Experiences – Tickets F1 Austin 2023
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

F1® Experiences – Tickets F1 Austin 2023

Officiële tickets F1 Amerika – Austin 2023

Beleef de Grand Prix van Verenigde Staten van extreem dichtbij met F1 Experiences en geniet van exclusieve VIP-voordelen op het Circuit of the Americas in Austin, Texas. De officiële pakketten van F1 Experiences bevatten meer dan alleen F1 Amerika tickets voor de mooiste plaatsen op het circuit. Ze bieden een uniek kijkje achter de schermen van de Formule 1! U krijgt ongeëvenaarde toegang tot onder andere de pitsstraat en de beroemde F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs behoren tot de mogelijkheden met deze unieke tickets voor de F1 in Amerika 2023. Bent u benieuwd naar de ultieme VIP-beleving in de wereld van de Formule 1? Kies dan voor een pakket inclusief officiële Paddock Club™ Austin F1-tickets en beleef het GP-weekend in stijl! Kies uw favoriete pakket hieronder en boek vandaag nog uw exclusieve tickets voor de F1 GP van Amerika 2023 in Austin, Texas!

Waarom uw F1 Amerika – Austin tickets bij Race Experience kopen?

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht.

Starter pakket 

Bekijk hier het F1® Experiences Starter pakket voor de F1 in Amerika 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Turn 4 tribune), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer exclusieve F1 Experiences. Uitverkocht!

Racer pakket 

Bestel hier uw F1® Experiences Racer pakket voor de Formule 1 in Amerika 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Turn 4 tribune), een BBQ met het team van Haas en meer exclusieve extraatjes van F1 Experiences. Uitverkocht!

Trophy pakket

Boek hier uw F1® Experiences Trophy pakket voor de Grand Prix van Amerika 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Bocht 1 of 15), exclusieve Pit Lane Walk, Champions Club receptie, een begeleide tour over het circuit en meer unieke F1 Experiences.

Hero pakket

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de F1 in Austin 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Main Grandstand), Champions Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences. Uitverkocht!

Premier pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met tickets voor de Formule 1 in Austin 2023. Dit pakket is inclusief een Paddock Club ticket (vrijdag) en een ticket voor de Main Grandstand Trackside E/W (za-zo). Ook de Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences zijn inclusief! Uitverkocht.

Champions Club 

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club Austin tickets voor de F1 in Amerika 2023. U kunt kiezen tussen de Main Grandstand of Champions Club Suite (3-daags), beide opties met Champions Club Hospitality. Verder bevat het pakket een rondleiding door de F1 Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer bijzondere F1 Experiences.

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in Austin 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club Austin geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock. Uitverkocht!

Legend pakket 

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de Formule 1 in Amerika 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club te Austin geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht! Uitverkocht.

Nieuws