F1® Experiences – Tickets F1 Monaco 2022

Officiële tickets F1 GP Monaco 2022

Beleef de Grand Prix van Monaco live met F1® Experiences en geniet van exclusieve VIP-voordelen op het historische stratencircuit. De officiële pakketten van F1® Experiences voor de GP van Monaco 2022 bevatten unieke tickets voor de mooiste plaatsen op het circuit en een exclusief kijkje achter de schermen van de Formule 1! Zo krijgt u bijvoorbeeld ongeëvenaarde toegang tot de pitsstraat en de fameuze F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs en F1-legendes behoren tot de mogelijkheden met deze bijzondere pakketten met tickets voor de F1 in Monaco 2022. Gaat u voor de ultieme VIP experience in de wereld van de Formule 1? Kies dan voor een pakket inclusief officiële Paddock Club ™ Monaco tickets en beleef de F1 geheel in stijl!

Hier vindt u een handige brochure met meer informatie over de verschillende ticketpakketten van F1® Experiences voor de Grand Prix van Monaco 2022. Selecteer uw favoriete pakket hieronder en reserveer vandaag nog uw exclusieve tickets voor de F1 in Monaco!

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Starter pakket 

Bekijk hier het F1® Experiences Starter pakket met tickets voor de F1 in Monaco 2022, inclusief 3-daagse entreeticket (Upper Grandstand L), F1-Driver Appearance aan boord van een Trackside Yacht en nog meer exclusieve F1 Experiences.

Trophy pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Trophy pakket voor de Formule 1 in Monaco 2022, inclusief 2-daagse entreeticket (Upper Grandstand T), 1-daagse ticket voor de Trackside Yacht Sirocco, F1-Driver Appearance, VIP-receptie en nog meer exclusieve F1 Experiences.

Hero pakket

Bestel hier het F1® Experiences Hero pakket voor de GP van Monaco 2022, inclusief 2-daagse entreeticket (Upper Grandstand K), 1-daagse ticket voor de Trackside Yacht Sirocco, F1-Driver Appearances, VIP-receptie en nog meer exclusieve F1 Experiences.

Racer pakket

Bekijk hier het F1® Experiences Racer pakket voor de F1 in Monaco 2022, inclusief entreeticket voor de Gransdstand V Silver (1,2 of 3-daags), VIP-hospitality, F1-Driver Appearance en nog meer exclusieve F1 Experiences.

Champions Club (Single-Venue)

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de F1 in Monaco 2022. Champions Club VIP-pakketten zijn inclusief plaatsen met een fantastisch uitzicht, premium hospitality en diverse VIP-activiteiten afhankelijk van het gekozen pakket.

Champions Club (Multi-Venue)

Bekijk hier het F1® Experiences Multi-Venue Champions Club F1-tickets voor de GP van Monaco 2022. Champions Club VIP-pakketten zijn inclusief plaatsen met een fantastisch uitzicht, premium hospitality en diverse VIP-activiteiten afhankelijk van het gekozen pakket.

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club ™ tickets voor F1 in Monaco 2022. Als VIP-gast in de Paddock Club te Monaco geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, fantastische plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.

Legend pakket 

Bestel hier uw Legend pakket van F1® Experiences met tickets voor de F1 GP van Monaco 2022. Als VIP-gast in de Paddock Club te Monaco geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken. Tevens geniet u van de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Copyright © 2022 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.