F1® Experiences – Tickets F1 Silverstone 2023
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

F1® Experiences – Tickets F1 Silverstone 2023

Officiële tickets Silverstone F1 – Grand Prix van Engeland 2023

Ga met ons mee naar de Formule 1 in Silverstone voor de 2023 editie van Grand Prix van Engeland. Met de officiële ticketpakketten van F1 Experience beleeft u de F1 in Silverstone 2023 van extreem dichtbij! Deze unieke pakketten bevatten een tal van exclusieve VIP-voordelen. Zo krijgt u ongekende toegang tot de pitstraat en rondleidingen door de illustere F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs behoren tot de mogelijkheden met deze unieke tickets voor de F1 in Silverstone. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor officiële Paddock Club ™ tickets voor de ultieme VIP-beleving.

Waarom uw tickets bij Race Experience kopen?

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Tickets F1 Silverstone 2023 – F1 Experiences pakketten Grand Prix van Engeland

Hier vindt u een mooie brochure met meer informatie over de verschillende ticketpakketten van F1® Experiences. Kies uw favoriete pakket hieronder en boek direct uw exclusieve tickets voor de F1 in Silverstone voor een onvergetelijke ervaring tijdens de Grand Prix van Engeland 2023!

Starter pakket

Boek hier uw F1® Experiences Starter pakket voor de Grand Prix van Engeland – F1 Silverstone 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Farm Curve), een exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit van Silverstone. Uitverkocht!

Trophy pakket

Boek hier uw F1® Experiences Trophy tickets voor de grand prix in Silverstone – Engeland, inclusief 3-daagse entreeticket (Becketts), F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences. Uitverkocht!

Hero pakket

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de Formule 1 in Silverstone – Engeland 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (International Pits Straight), Paddock Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke VIP-activiteiten. Uitverkocht!

Premier pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met kaarten voor de Formule 1 in Silverstone 2023. Dit pakket is inclusief een Paddock Club ticket (vrijdag), een ticket voor de International Pits Straight (za & zo), Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences tijdens de Grand Prix van Engeland. Uitverkocht!

Champions Club 

Bestel hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de grand prix in Silverstone 2023. Dit VIP-pakket is inclusief toegang tot de Champions Club op zaterdag en zondag, premium hospitality, een rondleiding door de F1 Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer unieke F1 Experiences. Uitverkocht!

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de Formule 1 in Silverstone 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock. Uitverkocht!

Legend pakket 

Bestel hier uw Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de F1 in Engeland – Silverstone 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht! Dit pakket is nog beschikbaar.

Nieuws