F1® Experiences – Tickets F1 Oostenrijk 2023
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

F1® Experiences – Tickets F1 Oostenrijk 2023

Officiële pakketten met F1 Oostenrijk tickets 

Beleef het Oranjefeest tijdens de Grand Prix van Oostenrijk in stijl en geniet van exclusieve VIP-voordelen met de officiële ticketpakketten van F1 Experiences. Deze pakketten met F1 Oostenrijk tickets bieden naast de mooiste plekken op het circuit ook een exclusief kijkje achter de schermen van de F1! Bovendien behoren ook meet-and-greets met F1-coureurs, F1-teammanagers en andere insiders tot de mogelijkheden met deze bijzondere VIP tickets voor de F1 in Oostenrijk 2023. Altijd al eens bij het team van Max Verstappen in de Paddock Club willen staan? Kies dan voor officiële Red Bull Racing Paddock Club tickets voor de F1 in Oostenrijk.

Waarom Race Experience?

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. Bekijk alle pakketten hieronder en reserveer vandaag nog uw exclusieve toegangskaarten voor de 2023 editie van de Grand Prix van Oostenrijk! Welk pakket u ook kiest, u bent verzekerd van een buitengewoon exclusieve ervaring tijdens het Oranjefestijn op de Red Bull Ring in Spielberg.

Starter pakket

Boek hier uw F1® Experiences Starter pakket met tickets voor de F1 in Oostenrijk 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Red Bull Grandstand F, G, H of I ), unieke Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer exclusieve F1 Experiences. Uitverkocht!

Trophy pakket

Boek hier uw F1® Experiences Trophy pakket voor de GP van Oostenrijk 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Red Bull Grandstand B), exclusieve Pit Lane Walk, Paddock Club receptie, een rondrit over het circuit en meer unieke F1 Experiences. Uitverkocht!

Hero pakket

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de F1 in Oostenrijk 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Main Grandstand), Paddock Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences. Uitverkocht!

Premier pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met tickets voor Grand Prix van Oostenrijk 2023. Dit pakket is inclusief een Paddock Club pas (vrijdag), een ticket voor de Red Bull Grandstand B (za-zo), Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences. Uitverkocht!

Champions Club 

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de F1 in Oostenrijk 2023. Dit VIP-pakket is inclusief Champions Club Suite (2-daags) en Champions Club Hospitality. Daarnaast zijn een rondleiding door de F1 Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer bijzondere F1 Experiences zijn inbegrepen.

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club kaarten voor de Formule 1 in Oostenrijk 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten, dranken en uitzonderlijke service. Bovendien pro de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock. Binnenkort beschikbaar!

Red Bull Racing Paddock Club 

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club tickets voor de F1 in Oostenrijk 2023. Als VIP-gast in de Red Bull Paddock Suite geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, exclusieve toegang tot het team van Max Verstappen én van unieke VIP-activiteiten op de Red Bull Ring! Binnenkort beschikbaar!

Legend pakket 

Bestel hier uw Legend pakket van F1® Experiences met tickets voor de F1 in Oostenrijk 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club in Spielberg geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken. Tevens beschikt u over beste plaatsen op het circuit en heeft u ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht! Binnenkort beschikbaar!

Nieuws