F1® Experiences – Tickets F1 Imola 2023

Beleef de terugkeer van de F1 in Imola in stijl en geniet van exclusieve VIP-voordelen in de Paddock Club. De officiële pakketten van F1 Experiences met tickets voor de F1 in Imola bieden veel meer dan alleen de mooiste plekken op het circuit. Zo geniet bijvoorbeeld van premium hospitality en unieke VIP-activiteiten op het circuit. Zelfs meet-and-greets met F1-coureurs behoren tot de mogelijkheden met deze bijzondere VIP tickets voor de F1 in Imola 2023. Wenst u tijdens de GP in Imola als VIP-gast aanwezig te zijn bij het team van Max Verstappen? Kies dan voor officiële Aston Martin Red Bull Racing Paddock Club tickets. Bekijk de verschillende pakketten hieronder en reserveer vandaag nog uw unieke toegangskaarten voor de F1 in Imola 2023! Welk pakket u ook kiest, u bent verzekerd van een buitengewoon exclusieve F1-ervaring tijdens de bijzondere Grand Prix van Emilia-Romagna in Imola.

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Paddock Club ™ 

Boek hier uw Paddock Club ™ tickets voor de F1 in Imola 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen én van unieke VIP-activiteiten op het circuit Autodromo Enzo e Dino Ferrari. Klik hier voor een korte sfeerimpressie.

Red Bull Racing Paddock Club 

Bestel hier uw Red Bull Racing Paddock Club ™ kaarten voor de F1 in Imola 2023. Als VIP-gast in de Red Bull Paddock Suite geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, exclusieve toegang tot het team van Max én van unieke VIP-activiteiten op het circuit.

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.