Grand Prix® van Monaco - Monte Carlo 2021

Grand Prix® van Monaco - Monte Carlo 2021

Formule 1 Monaco

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant

Grand Prix® van Monaco - Monte Carlo 2021

Formule 1 Monaco 2021: F1-tickets, F1-reizen en VIP-pakketten

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan F1-tickets, F1 Experiences en Formule 1-reisdiensten voor de GP van Monaco 2021. Bij Race Experience profiteert u van de mooiste F1 Monaco tickets, eersteklas hotels en de soepelste transfers. Zo krijgt u ook in 2021 het meeste waar voor uw geld tijdens uw Formule 1-avontuur tijdens de GP van Monaco!

F1-tickets Formule 1 GP Monaco 2021

Hierboven vindt u het aanbod aan F1-tickets voor de Formule 1 in Monaco. Wanneer u op de bovenste producttegel klikt komt u op de pagina met F1 Monaco tickets voor het 2021 Formule 1-seizoen. Naast het huidige aanbod aan tickets voor de F1 in Monaco vindt u hier aanvullende informatie over de verschillende soorten tickets en tribunes. Ook vindt u meer informatie over leeftijden, TV-schermen, uitzicht en andere handige tips voor het aanschaffen van uw F1-tickets voor de Formule 1 in Monaco. Lijkt het u leuk om tijdens de F1 in Monaco te beschikken over exclusievere tickets, of deel te nemen aan VIP-activiteiten op het circuit in Monte-Carlo? Bekijk dan ons aanbod aan officiële F1 Experiences pakketten met bijzondere tickets voor de Formule 1 in Monaco 2021!

F1 GP van Monaco: Een korte terugblik

De Grand Prix van Monaco – Monte Carlo wordt verreden op het Circuit de Monaco. Het is een van de kortste banen van het Formule 1-kampioenschap, maar wel een met een lange geschiedenis. De GP van Monaco staat voor het eerst in 1950 op de kalender en maakt sinds 1955 onafgebroken deel uit van het kampioenschap.

Het stratencircuit staat bekend om de zero marge voor fouten, het vele schakelen (meer dan 60 keer in het 3.337 meter tellende rondje) en het lef dat nodig is om op de limiet te rijden. Max Verstappen ondervindt dit aan den lijve tijdens de Formule 1 in Monaco 2016 als hij 3 keer crasht in evenveel dagen.

Vraag alle Formule 1-coureurs welke Grand Prix zij het liefst willen winnen en het antwoord is vrijwel unaniem: de GP van Monaco! De charme, het prestige en de glamour vormen een onweerstaanbare combinatie voor vele coureurs.

F1 GP van Monaco: Een uitdagend circuit… ook voor Max

In 2017 rijdt Max voor het eerst in zijn carrière de GP van Monaco uit met P5 als eindresultaat. Een ongelukkige bandenstrategie, waarbij zijn team de undercut probeert op Valtteri Bottas, levert hem deze vijfde plek op. Zijn teamgenoot Daniel Ricciardo daarentegen rijdt wel langer door op zijn eerste setje banden. Hij presteert het om hiermee zowel Max als Valtteri voorbij te gaan. Max is op zijn zachts gezegd niet tevreden over de gekozen strategie. Herinnert u zich de radioboodschap van Max als hij zijn onvrede uit tijdens deze editie van de F1 in Monaco?

In 2018 editie van de Formule 1 in Monaco maakt Max een stuurfoutje in de laatste vrije training met grote gevolgen. Het chassis is dusdanig beschadigd dat de monteurs de auto niet op tijd klaar hebben voor de start van de kwalificatie. Max start de race van achteren en na een imposante inhaalrace eindigt hij op P9 in de punten. Tijdens de 2019 editie van de F1 Monaco rijdt Max een goede kwalificatie, maar mist zijn RB15 de broodnodige neerwaartse druk om het de Mercedes lastig te maken. Verstappen vertrekt tijdens de GP van Monaco van P3. Max zou op P2 eindigen ware het niet dat hij een 5s penalty overhoudt aan een botsing met Bottas in de pitsstraat. Hierdoor wordt P2 uiteindelijk omgezet in P4. De 2020-editie is vanwege COVID helaas komen te vervallen.

Copyright © 2021 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.