F1® Experiences <br/> Tickets F1 Qatar 2024
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

F1® Experiences
Tickets F1 Qatar 2024

Officiële F1® Experiences tickets Qatar – Losail 2024

Bezoek de F1 Qatar race van 2024 met officiële F1® Experiences tickets voor de Grand Prix van Qatar – Losail 2024! Als echte fan krijgt u de kans om dit racespektakel van heel dichtbij mee te maken. Met één van de luxe pakketten van F1® Experiences zit u in het hart van de actie. Bovendien geniet u van allerlei VIP-voordelen, waaronder exclusieve belevenissen zoals rondleidingen en toegang tot bepaalde clubs. Ook meet-and-greets met F1-coureurs zijn mogelijk met deze ticket pakketten voor de F1 in Qatar.

Waarom F1 Qatar tickets kopen bij Race Experience?

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant. Zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. Kies uw favoriete pakket hieronder en boek vandaag nog uw exclusieve tickets voor de F1 Losail van Qatar in 2024.

Starter pakket

Bekijk hier het F1® Experiences Starter | Turn 16 pakket voor de F1 GP van Qatar 2024, inclusief 3-daagse entreeticket (Turn 16 Grandstand). Ook een exclusieve Pit Lane Walk en een begeleide tour over de Losail International Circuit zijn inclusief.

Hero pakket

Boek hier uw F1® Experiences Hero | Turn 2 tickets voor de Grand Prix van Qatar, inclusief 3-daagse entreeticket (Turn 2 Grandstand), Paddock Club receptie met een (oud) F1-coureur, Inside F1, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke VIP belevingen.

Champions Club

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de Formule 1 in Qatar 2024. Dit VIP-pakket is inclusief Champions Club toegang (3-daags), Champions Club Hospitality, een rondleiding door de F1 Paddock, F1 Insider Appearance en nóg meer bijzondere activiteiten.

Paddock Club™

Bekijk hier het Paddock Club™ pakket voor de F1 in Qatar 2024! Ga voor de crème de la crème met deze exclusieve tickets! U bent dan een VIP te gast in de Paddock Club™, waar u onbeperkt kunt genieten van heerlijke gerechten en dranken. Daarnaast krijgt u de beste plaatsen op het circuit van Losail en krijgt u als VIP-gast exclusieve toegang tot de pitstraat en Paddock Club.

Bekijk ook onze andere Paddock Club™ pakketten:

Leggend pakket

Bestel hier uw Legend pakket van F1® Experiences met tickets voor de F1 in Qatar 2024. Als VIP-gast in de Paddock Club in Losail geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken. Tevens beschikt u over beste plaatsen op het circuit en mag u een hele dag op eigen gelegenheid als ware VIP op uw gemak rondstruinen door de paddock tussen F1-coureurs, teamleden, journalisten en andere beroemdheden.