Grand Prix® van Spanje - Barcelona 2025
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

Grand Prix® van Spanje - Barcelona 2025

FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2025

F1 GP Tickets Barcelona | 23 JUNI 2025 | Formule 1 GP Spanje

Ontdek op deze pagina ons uitgebreide aanbod aan F1 Barcelona 2025 tickets naar de GP van Spanje. Ook vindt u hier handige circuitinformatie en reistips voor uw bezoek aan de Formule 1 in Spanje.

Gaat u voor losse F1-tickets of een mooie F1 pakketreist? Wat u ook kiest: Race Experience biedt u de beste kwaliteit. Van uitstekende tickets, tot eersteklas hotels en naadloze transfers. Dus boek uw Barcelona F1-tickets bij Race Experience. Dan reist u met een gerust hart naar Spanje voor de Grand Prix van 2025!

F1 GP Barcelona Tickets 2025

Hierboven vindt u het aanbod aan F1 GP Barcelona-tickets. Via “Losse Tickets” klikt, komt u op de pagina met F1 GP Barcelona-tickets voor het seizoen 2025. Naast de tickets voor de F1 GP Barcelona, vindt u hier aanvullende informatie. Bijvoorbeeld over de verschillende soorten F1-tickets en tribunes. Ook leest u hier over leeftijden, tv-schermen, uitzicht en andere handige tickettips.

Exclusieve F1® Experiences

Lijkt het u leuk om tijdens de F1 GP in Barcelona exclusievere tickets te hebben? Of zou u graag deelnemen aan VIP-activiteiten op het circuit? Bekijk dan ons aanbod aan F1 Experiences-pakketten met unieke tickets voor de F1 GP in Barcelona 2025! De F1 Experiences-pakketten garanderen een bijzondere ervaring tijdens uw F1-reis naar Spanje.

Circuit Gids Circuit de Catalunya, Barcelona – GP van Spanje 2025

Ontdek onze handige F1 Circuit Gids over het Circuit de Catalunya te Barcelona. Deze gratis gids bevat uitgebreide informatie, bijvoorbeeld over:

  • Hoe u het circuit het beste kunt bereiken.

  • Wat de openingstijden zijn.

  • Welke eet- en drinkgelegenheden er zijn.

  • Beschikbare faciliteiten op en rondom het circuit.

  • Wat u beter wel en niet meeneemt op een racedag.

  • Overige toegangscriteria.

Download nu de Circuit de Catalunya Circuit Gids! Dan bereidt u zich voor op een onvergetelijk F1-weekend met Race Experience.

Navigeer Barcelona tijdens het Formule 1-weekend: Een Handige Gids!

Ontdek Barcelona tijdens het spannende Formule 1-weekend van 2025. Om u op weg te helpen, bieden we een gratis bestemmingengids voor Barcelona aan. In deze gids staan alle hoogtepunten op een rij. Van lokale cuisine tot culturele hoogtepunten: met de informatie in onze gids haalt u het meeste uit uw F1-reis! Samen met Race Experience gaat u goed voorbereid op reis naar de Barcelona F1 GP! We wensen u een onvergetelijke ervaring in deze bruisende stad tijdens het F1-weekend.

F1-reizen GP Spanje 2025

Race Experience biedt ook in 2025 weer compleet verzorgde F1-reizen naar Spanje. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw Formule 1-pakketreis naar Barcelona? Geen enkel probleem! Onze reisprofessionals zijn servicegericht, deskundig en transparant. Elk pakketdetail wordt zorgvuldig voor u uitgezocht.

Garanties voor uw F1-reis

Dankzij ons lidmaatschap bij de ANVR, STO en het Calamiteitenfonds bent u goed beschermd bij het boeken van uw F1-reis naar Spanje. Zo kunt u in onzekere tijden uw F1-reizen naar Spanje en andere bestemmingen zorgeloos boeken bij Race Experience!

Lees meer over de garanties die we u bieden op deze pagina: Garantieregeling Race Experience.

F1 GP van Spanje – Barcelona: een kort overzicht

Sinds 1991 is de F1 GP van Spanje – Barcelona op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Het circuit is een uitstekende test gebleken voor mens en machine. Het 4655 meter lange circuit telt 16 bochten. Het kenmerkt zich door een lang recht stuk, een mix van hoge en lage snelheidsbochten en een ruw wegdek. Hierdoor is het circuit erg zwaar voor de banden. Daarnaast vereist de voortdurend veranderende windrichting de maximale concentratie van de coureurs.

Grand Prix® van Spanje - Barcelona 2025
Spanje

Circuit de Barcelona-Catalunya

Official reseller

Het circuit

Aftellen tot de start van de Grand Prix®

F1-weekend Barcelona GP-Tijden

Grand Prix van Spanje – Barcelona 2025
30 mei – 01 juni 2025
     
Sessie Dag Tijdstip (NL tijd)
Training 1 Vrijdag 13:30 – 14:30
Training 2 Vrijdag 17:00 – 18:00
Training 3 Zaterdag 12:30 – 13:30
Kwalificatie Zaterdag 16:00 – 17:00
Race Zondag 15:00 – 17:00

 

Informatie aanvragen