F1® Experiences – Tickets F1 Monza 2023
F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant

F1® Experiences – Tickets F1 Monza 2023

Officiële tickets GP Italië – F1 Monza 2023

Beleef de Grand Prix van Italië live met F1 Experiences en geniet van exclusieve VIP-voordelen op het circuit van Monza. De officiële pakketten van F1 Experiences voor de GP van Italië 2023 bevatten Monza F1-tickets voor de mooiste plaatsen op het circuit en een uniek kijkje achter de schermen van de Formule 1! U krijgt werkelijk ongeëvenaarde toegang tot bijvoorbeeld de pitsstraat en de beroemde F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs en F1-legendes behoren tot de mogelijkheden met deze bijzondere tickets voor de F1 GP in Monza 2023. Droomt u van de ultieme VIP-beleving in de wereld van de Formule 1? Kies dan voor een pakket inclusief officiële Monza Paddock Club ™ tickets en beleef de F1 geheel in stijl!

Waarom uw F1 Italië tickets boeken via Race Experience?

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht.

F1 Monza 2023 ticket pakketten

Hier vindt u een handige brochure met meer informatie over de verschillende ticketpakketten van F1® Experiences voor de GP van Italië 2023. Kies uw favoriete pakket hieronder en boek vandaag nog uw exclusieve tickets voor de F1 GP van Italië in Monza!

Starter pakket 

Bekijk hier het F1® Experiences Starter pakket voor de F1 in Monza 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Uscita Ascari C tribune). Ook een exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over het circuit en meer exclusieve F1 Experiences zijn inclusief. Uitverkocht!

Trophy pakket

Boek hier het F1® Experiences Trophy pakket voor de Formule 1 in Monza 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Parabolica tribune). Dit pakket bevat verder o.a. een Pit Lane Walk, Paddock Club receptie, een begeleide tour en meer unieke F1 Experiences.

Hero pakket

Bekijk hier het F1® Experiences Hero pakket met F1-tickets voor de GP van Italië 2023, inclusief 3-daagse entreeticket (Centrale Grandstand), Paddock Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences. Uitverkocht!

Premier pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met tickets voor de F1 in Monza 2023. Dit pakket is inclusief een Paddock Club ticket (vrijdag) en een ticket voor de Parabolica tribune (za-zo). Verder zijn ook de Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences inclusief. Uitverkocht!

Champions Club 

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de Formule 1 in Italië 2023. Dit VIP-pakket is inclusief mooie tribuneplaatsen (3-daags), Champions Club Hospitality op zaterdag en zondag, een rondleiding door de F1 Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer bijzondere F1 Experiences. Binnenkort beschikbaar!

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club ™ Monza kaarten voor de Formule 1 in Italië. Als VIP-gast in de Paddock Club van Monza geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock. Binnenkort beschikbaar!

Legend pakket 

Bekijk hier het Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de F1 GP van Italië 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club te Monza geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht! Binnenkort beschikbaar!

Nieuws