F1® Experiences – Tickets F1 Hongarije 2022

Officiële F1 tickets GP Hongarije 2022

Beleef de Formule 1 in Hongarije live met F1 Experiences en geniet van exclusieve VIP-voordelen op de Hungaroring. De officiële ticketpakketten van F1 Experiences voor de GP van Hongarije 2022 bieden de mooiste plaatsen op het circuit en een uniek kijkje achter de schermen van de F1! Zo krijgt u ongekende toegang tot de pitsstraat en de illustere F1-paddock. Ook meet-and-greets met F1-coureurs behoren tot de mogelijkheden met deze unieke tickets voor de F1 in Hongarije 2022. Op zoek naar de ultieme VIP-beleving in de wereld van F1? Kies dan voor een pakket inclusief officiële Paddock Club ™ tickets. Hier vindt u een handige brochure met meer informatie over de verschillende ticketpakketten van F1® Experiences voor de GP van Hongarije 2022. Kies uw favoriete pakket hieronder en boek vandaag nog uw exclusieve tickets voor de F1 GP van Hongarije 2022!

Bij Race Experience profiteert u naast de beste prijzen en adviezen, ook van Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Heeft u aanvullende wensen? Onze reisprofessionals zijn deskundig, servicegericht en transparant: zo wordt elk pakketdetail zorgvuldig voor u uitgezocht. 

Starter pakket 

Bekijk hier het F1® Experiences Starter pakket voor de F1 GP van Hongarije in Boedapest  inclusief 3-daagse entreeticket (Silver 3 Grandstand). Ook een exclusieve Pit Lane Walk en een begeleide tour over de Hungaroring zijn inclusief.

Trophy pakket

Hier vindt u het F1® Experiences Trophy pakket voor de Formule 1 GP van Hongarije 2022 in Boedapest, inclusief 3-daagse entreeticket (Silver 1, Silver 5 en Gold 4), exclusieve Pit Lane Walk, een begeleide tour over de Hungaroring en meer unieke F1 Experiences.

Hero pakket

Boek hier uw F1® Experiences Hero F1-tickets voor de GP van Hongarije, inclusief 3-daagse entreeticket (Super Gold Grandstand ), Paddock Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.

Premier pakket

Bestel hier uw F1® Experiences Premier pakket met Hungaroring tickets voor de GP van Hongarije 2022. Dit pakket is inclusief een Paddock Club ticket (vrijdag), een ticket voor de Super Gold Grandstand (za-zo), Pit Lane Walks, een rondleiding door de paddock en nog veel meer unieke F1 Experiences.

Champions Club 

Boek hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de F1 in Hongarije 2022. Dit VIP-pakket is inclusief toegang tot de Champions Club op zaterdag en zondag, premium hospitality, een rondleiding door de F1 Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer bijzondere F1 Experiences.

Paddock Club ™ 

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de Formule 1 in Hongarije 2022. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, uitzonderlijke service, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.

Legend pakket 

Bekijk hier het Legend ticketpakket van F1® Experiences voor de F1 GP in Hongarije 2022. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken. Daarnaast profiteert u van de beste plaatsen op het circuit en van ongeëvenaarde VIP-toegang tot de pitsstraat en paddock. Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

Copyright © 2022 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.