F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Monaco 2024 – Grandstand K | Friday Yacht Access

F1 Monaco 2024 – Grandstand K | Friday Yacht Access

Premium Yacht Race Experience - Beleef de GP van Monaco als een filmster!

Inbegrepen bij deze reis:

  • Jacht Hospitality (vrijdag)
  • Grandstand K (zaterdag / zondag)
Grand Prix® van Monaco - Monte Carlo 2024
Monaco

Circuit de Monaco

23 - 26 mei

Hieronder schaft u VIP-kaarten aan om de F1 GP van Monaco 2024 te beleven vanaf een luxe jacht. Beschikbaar tijdens het GP-weekend van Monaco in 2024

 2.600
prijs per persoon

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

F1 Grand Prix van Monaco – Jacht Hospitality – Beschikbaar tijdens het Grand Prix-weekend 2024

De Grand Prix van Monaco ademt glitter, glamour, Monte Carlo, luxe jachten en Formule 1. Race Experience biedt als officiële ticketagent een aantal unieke VIP-pakketten aan voor de F1 Grand Prix van Monaco 2024. Onder het genot van een  glaasje champagne, het bulderende geluid van F1-motoren, bekijkt u vanaf een luxe jacht de Grand Prix van Monte Carlo 2024.

Beleef een fantastische VIP-ervaring tijdens de F1 Grand Prix van Monaco. Wij bieden het volledige spectrum aan  Hospitality-producten voor de F1 in Monaco aan. Boekt u een arrangement bij Race Experience? Dan profiteert u van de beste prijzen en adviezen, Nederlandstalige klantenservice en uitstekende voor- en nazorg. Niks staat u daarom in de weg om de F1 Grand Prix van Monaco 2024 als VIP bij te wonen met Race Experience.

F1 Yacht Viewing

De F1 Grand Prix van Monaco staat bekend om het zogeheten Yacht Viewing. Dit bijzondere fenomeen mag absoluut niet ontbreken in ons aanbod van VIP-arrangementen. U bekijkt de actie op vrijdag vanaf een luxe jacht, meestal voorzien van een open bar, verzorgde maaltijden of buffet en natuurlijk nog veel meer. Lees hieronder in detail wat u bij elk VIP-arrangement kunt verwachten.

Vanwege de ideale ligging van de jachten zult u de Formule 1-van heel dichtbij meemaken. Terwijl u van een heerlijk drankje geniet, ziet u de Formule 1-bolides langs scheuren over het krappe en kronkelende asfalt van Monaco. Race Experience is er zeker van dat u met deze VIP-kaarten een bijzondere race experience beleeft tijdens het Formule 1-spektakel in het Prinsdom Monaco.

Heeft u nog vragen, neem dan gemakkelijk contact met ons op. Als officiële agent laten wij u graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden. Mogen wij u tijdens de F1 Grand Prix van Monaco verwelkomen met een glaasje bubbels op een jacht in de haven van het Prinsdom Monaco?

Let op: voor het bezoeken van alle “Yacht Viewing-arrangementen” dient u zelfstandig het jacht te kunnen betreden via een touwladder.

Hoogtepunten van dit Terrace Hospitality ticketpakket*:

  • (Vrijdag) Race Ticket Premium ligplaats in Zone 1, Gedeeltelijk Overdekt – Horeca – Jacht;
  • 2-daagse Grandstand K ticket (za – zo) – tribune die zich uitstrekt tussen bochten 12 en 13 (Tabac) met uitzicht op de haven;
  • Ervaring aan boord van het F1 Experiences-exclusieve jacht, Sirocco, dat de perfecte mix biedt van uitzicht op de baan vanuit de jachthaven van Monaco en VIP-gastvrijheid;
  • Luister naar een huidige of legendarische coureur die vertelt over hun leven in de Formule 1®.

Uw garanties**:

  • Géén verborgen kosten;
  • Op uw boeking zijn de