F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Emilia Romagna 2024 – Hero ticketpakket F1® Experiences

F1 Emilia Romagna 2024 – Hero ticketpakket F1® Experiences

Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

Inbegrepen bij deze reis:

 • Grandstand Acque - Minerali (3-daags)
 • Unieke VIP-activiteiten op donderdag en vrijdag
Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix 2024
Italië (Imola)

Autodromo Enzo e Dino Ferrari

16 - 19 mei

Boek hier uw F1® Experiences Hero F1-tickets voor de GP van Emilia Romagna 2024, inclusief 3-daagse entreeticket (Grandstand Acque – Minerali), F1® Inside Receptie met een F1-coureur, een Pit Lane Walk en nóg meer unieke F1 Experiences.

 1.775
p.p.

Beschrijving

F1® Experiences Hero ticketpakket Formule 1 GP Emilia Romagna 2024

Bent u op zoek naar unieke tickets voor de F1 in Imola? F1-tickets die u exclusieve toegang bieden achter de schermen? Dan is dit Hero pakket van F1® Experiences voor de GP in Emilia Romagna 2024 een mooie optie voor u! Hero tickets voor de F1 in Emilia Romagna bieden u naast fantastische zitplaatsen ook exclusieve VIP-voordelen. Ervaar de Formule 1 live en verzeker uzelf van een unieke belevenis tijdens de GP van Emilia Romagna.

F1-tickets Emilia Romagna 2024 – Hero Pakket – Wat kunt u verwachten?

Net als met het Starter pakket en het Trophy pakket voor de GP in Emilia Romagna 2024, kunt u op donderdag deelnemen aan fantastische activiteiten op het circuit. Zo maakt u een rondrit over het circuit, ziet u de F1-teams aan het werk tijdens een Pit Lane Walk en kunt u op de foto met de authentieke World Championship Trophy. Daarnaast geniet u met het Hero pakket voor de GP van Emilia Romagna 2024 van nog meer VIP-voordelen.

Op vrijdag bent u als VIP-gast aanwezig bij de Inside F1® Receptie waar u naast enkele drankjes geniet van de aanwezigheid van een huidig- of oud F1-coureur! Naast deze unieke activiteiten ervaart u van vrijdag t/m zondag de Formule 1 live in Imola vanaf de Grandstand Acque – Minerali.

Inbegrepen bij dit Hero ticketpakket van F1® Experiences zijn een driedaagse entreeticket voor de Grandstand Acque – Minerali en de vele unieke activiteiten op donderdag én vrijdag. Verder profiteert u ook van exclusieve extraatjes van F1® Experiences. Liever een laagdrempeliger of juist een uitgebreider ticketpakket? Laat u inspireren en klik hier voor het overzicht van de pakketten met F1-tickets voor de GP in Emilia Romagna 2024.

U kunt dit F1® Experiences pakket met F1-tickets voor de GP in Emilia Romagna 2024 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket*:

 • Driedaagse F1-ticket Emilia Romagna (Grandstand Acque – Minerali);
 • Exclusieve Pit Lane Walk op donderdag;
 • Een begeleide ronde over het circuit op de drivers’ parade truck;
 • Professionele foto met de authentieke World Championship Trophies;
 • Inside F1®: Receptie in aanwezigheid van een (oud) F1-coureur.

F1-tickets Emilia Romagna 2024 – uw garanties**:

 • Géén verborgen kosten;
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice;

* Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.