F1-tickets, -reizen en -experiences
Veilig en goed voorbereid op reis
Persoonlijk en deskundig advies
Servicegericht en transparant
F1 Spanje 2024 – Hero Main Grandstand ticketpakket F1® Experiences

F1 Spanje 2024 – Hero Main Grandstand ticketpakket F1® Experiences

Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

Inbegrepen bij deze reis:

 • Main Grandstand (3 daags)
 • Unieke VIP-activiteiten op donderdag en vrijdag
Grand Prix® van Spanje - Barcelona 2024
Spanje

Circuit de Barcelona-Catalunya

Official reseller
20- 23 juni 2024

Boek hier uw F1® Experiences Hero tickets voor de F1 in Spanje 2024, inclusief 3-daagse entreeticket (Main Grandstand), Paddock Club receptie met een F1-coureur, F1 insider acces en nóg meer unieke F1 Experiences.

 1.800
p.p.

Dit product is op dit moment niet beschikbaar. U kunt zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief van dit product en wordt op de hoogte gehouden zodra dit product beschikbaar komt.

Beschrijving

F1® Experiences Hero kaarten F1 Spanje 2024

Bent u nog op zoek naar kaarten voor de F1 in Spanje 2024? Lijkt het u daarnaast leuk om exclusieve toegang te krijgen tot het circuit van Barcelona? Dan is dit Hero</em ticketpakket van F1® Experiences voor de Grand Prix van Spanje een mooie optie voor u! Naast tribuneplaatsen met een fraai uitzicht, geniet u met het Hero pakket van veel bijzondere VIP-voordelen. Beleef de GP van extreem dichtbij en verzeker uzelf van een weekend vol plezier met deze unieke kaarten voor de F1 in Spanje 2024!

Hero pakket met kaarten F1 Spanje 2024 – Wat kunt u verwachten?

Net als met het Starter pakket, kunt u op donderdag deelnemen aan diverse leuke activiteiten. U maakt een open busrit over het circuit, ziet u de F1-teams aan het werk tijdens een Pit Lane Walk en kunt u op de foto met de authentieke World Championship Trophy. Daarnaast geniet u met het Heropakket van nog meer VIP-voordelen.

Op vrijdag bent u als VIP-gast aanwezig bij de Inside F1® Receptie waar u naast enkele drankjes geniet van de aanwezigheid van een huidig- of oud F1-coureur! Na al deze unieke belevenissen geniet u van vrijdag t/m zondag vanaf de Main Grandstand (start-finish) van de 2024 editie van de Grand Prix van Spanje!

Inbegrepen bij het Hero ticketpakket van F1® Experiences zijn een driedaagse entreekaart voor de Main Grandstand en de exclusieve F1-activiteiten op donderdag én vrijdag. Verder profiteert u van diverse leuke extraatjes. Wenst u een laagdrempeliger of een exclusiever ticketpakket? Laat u inspireren en klik hier voor alle pakketten met kaarten voor de F1 in Spanje 2024.

U kunt dit F1® Experiences pakket met kaarten voor de F1 in Spanje 2024 bestellen door het product aan uw winkelwagen toe te voegen te klikken. Selecteer eerst het aantal personen alvorens door te gaan.

Hoogtepunten van dit F1® Experiences ticketpakket*:

 • Driedaagse entreekaart F1 Spanje 2024 (Main Grandstand);
 • Een rondrit over het circuit op de drivers’ parade truck;
 • Exclusieve Pit Lane Walk;
 • Professionele foto met de authentieke World Championship Trophies;
 • Inside F1®: Receptie in aanwezigheid van een (oud) F1-coureur.

Hero kaarten F1 Spanje 2024 – uw garanties*:

 • Géén verborgen kosten;
 • Gespreid betalen (neem contact op voor de mogelijkheden);
 • Getoonde prijs is inclusief BTW, (toeristen)belastingen en toeslagen;
 • Getoonde prijs is inclusief service- en administratiekosten;
 • Veilig en vertrouwd boeken via een beveiligde website;
 • Persoonlijk en deskundig advies;
 • Servicegericht en transparant;
 • Nederlandstalige klantenservice;

* Programmering en Experiences kunnen worden gewijzigd op basis van lokale gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen op het moment van het evenement.

** Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Indien u onverhoopt niet kunt afreizen en uw reis wilt annuleren, gelden de gebruikelijke ANVR Reizigersvoorwaarden.