Grand Prix® van Engeland - Silverstone 2023

Grand Prix® van Engeland - Silverstone 2023

Formule 1 Silverstone - FORMULA 1 ARAMCO BRITISH GRAND PRIX 2023

  • F1-tickets, -reizen en -experiences
  • Veilig en goed voorbereid op reis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Servicegericht en transparant
07 - 09 juli 2023

Tickets Grand Prix van Engeland - F1 Silverstone 2023

Bestel hier uw officiële Formule 1-tickets voor de Grand Prix Engeland - Silverstone.
Vanaf:  1.795 Bekijk tickets
07 - 09 juli 2023
Ultieme race-ervaring – Geniet van de ultieme VIP-ervaring in de Alfa Romeo F1 Team Stake Paddock Suite!

F1 Silverstone 2023 – MoneyGram Haas F1® Paddock Club™ Hospitality

Bestel hier uw MoneyGram Haas F1® Paddock Suite Paddock Club™-tickets voor de F1 British Grand Prix - Silverstone 2023. Terwijl u geniet van een heerlijk F1-weekend op Silverstone, komt u dichter bij de MoneyGram Haas F1® dan ooit tevoren. Laat je verwennen met heerlijke gerechten, drankjes en unieke VIP-activiteiten.
Vanaf:  9.400 Bekijk dit aanbod
Seizoen 2023
Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F2 en F3

F2 & F3 Showcase – FORMULA 1 Grand Prix – Hospitality en Tribune tickets

Bestel hier uw F2/F3 Showcase Hospitality tickets voor een GP naar keuze tijdens het Formule 1-seizoen 2023. Terwijl u geniet van een prachtig F1-weekend komt u dichterbijde opstapklasses naar de Formule 1. Leer direct van de coureurs en team verantwoordelijken hoe het is om te presteren in een competitieve race wereld. Vanaf de beste Tribunes geniet u ook elke dag van de Formule 1 actie. Selecteer uw bestemming en zie wat is inbegrepen. Neem voor vragen contact op met onze reisspecialisten.
Vanaf:  2.680 Bekijk dit aanbod
06 juli - 10 juli 2023
Premium Race Experience – Geniet van VIP hospitality & Innertrack toegang

F1 Silverstone 2023 – Hospitality – Innertrack

Kies hier uw Hospitality pakket voor de Grand Prix van Engeland - Silverstone 2023. Voor elke doelgroep een passende Hospitality locaties variërend in luxe en zichtkwaliteit. Bij de meeste Hospitality pakketten heeft u ook een Tribune met zicht oplopend tot wel 6 bochten. Verzeker u nu van de beste toegang en kies uw Hospitality pakket.
Vanaf:  2.945 Bekijk dit aanbod
07 - 09 juli 2023
Premium Race Experience – Geniet van VIP hospitality in de Champions Club

F1 Silverstone 2023 – F1® Experiences Champions Club

Bestel hier uw F1® Experiences Champions Club tickets voor de grand prix in Silverstone 2023. Dit VIP-pakket is inclusief toegang tot de Champions Club op vrijdag t/m zondag, premium hospitality, een rondleiding door het Paddock, F1 Driver Appearance en nóg meer unieke F1 Experiences. 
Vanaf:  3.460   Bekijk dit aanbod
06 - 09 juli 2023
Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

F1 Silverstone 2023 – ® Experiences Live | Hamilton Straight B

Boek hier uw F1® Experiences Hamilton Straight B pakket voor de GP van Groot-Brittannië, inclusief 3-daagse entreeticket (Main Grandstand), exclusieve F1® Experiences Receptie, een rondrit over het circuit en meer unieke F1 Experiences. 
Vanaf:  2.240   Bekijk dit aanbod
06 - 09 juli 2023
Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

F1 Silverstone 2023 – F1® Experiences Live | Becketts

Boek hier uw F1® Experiences Trophy pakket voor de GP van Groot Brittannië, inclusief 3-daagse entreeticket (Turn 12 & 13 Grandstand), exclusieve F1® Experiences Receptie, een rondrit over het circuit en meer unieke F1 Experiences. 
Vanaf:  1.860   Bekijk dit aanbod
06 - 09 juli 2023
Premium Race Experience – Exclusieve toegang achter de schermen van F1

F1 Silverstone 2023 – ® Experiences Live | Stowe C

Boek hier uw F1® Experiences Trophy pakket voor de GP van Groot Brittannië, inclusief 3-daagse entreeticket Stowe C (Bocht 15), exclusieve F1® Experiences Receptie, een rondrit over het circuit en meer unieke F1 Experiences.   
Vanaf:  1.660   Bekijk dit aanbod
06 juli - 10 juli 2023
Classic Race Experience – Verblijf 4 sterren in hartje Leicester!

Hotelovernachtingen – Grand Prix Engeland – F1 Silverstone 2023

Boek hier uw hotelovernachtingen voor de F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone 2023, inclusief 4-sterren verblijf met ontbijt in hartje Leicester. Entreeticket & Circuit transfers zijn optioneel bij te boeken. Deze F1-reisservice is op basis van eigen vervoer.
Vanaf:  425   Bekijk dit aanbod
07 - 10 juli 2023
Vierdaagse Race Experience – Verblijf 4 sterren in hartje Leicester! - Nu actie tarief met € 100 korting!

Vierdaagse vliegreis – Formule 1 Groot-Brittannië – Silverstone 2023

Dit is de vierdaagse vliegreis naar de Grand Prix van Groot-Brittannië - Silverstone 2023 inclusief vluchten, 4-sterren verblijf met ontbijt, alle lokale transfers. Entreeticket(s) zijn optioneel en eenvoudig bij te boeken.  Tijdelijk actietarief met € 100 korting! Voor groepen neem contact op met onze reisspecialisten
Vanaf:  799   Bekijk dit aanbod
06 juli - 10 juli 2023
Classic Race Experience - Nu tijdelijk met € 200 actie korting per persoon

Vijfdaagse vliegreis – Grand Prix Engeland – F1 Silverstone 2023

Onze vijfdaagse vliegreis naar de F1 Grand Prix van Engeland - Silverstone 2023 is inclusief retourvluchten met KLM, gunstige  vluchtschema's, slimme transfers en 4 overnachtingen in ons uitstekend gelegen 4-sterren verblijf met ontbijt. Voor groepen neem contact op met onze reisspecialisten
Vanaf:  995   Bekijk dit aanbod
07 juli - 09 juli 2023
Ultimate Race Experience – Buitengewoon en exclusief in elk opzicht!

F1 Silverstone 2023 – Paddock Club ™ – F1® Experiences

Bestel hier uw Paddock Club ™ kaarten voor de Formule 1 in Silverstone 2023. Als VIP-gast in de Paddock Club geniet u het hele weekend onbeperkt van heerlijke gerechten en dranken, de beste plaatsen op het circuit én van exclusieve toegang tot de pitsstraat en paddock.  
Vanaf:  6.260 Bekijk dit aanbod

Grand Prix® van Engeland - Silverstone 2023

Formule 1 Silverstone 2023: F1-tickets, reizen en experiences

Hier vindt u ons aanbod F1-tickets en Formule 1-reizen naar de 2023 Grand Prix van Engeland in Silverstone. Bij Race Experience profiteert u van de beste F1 Silverstone tickets, eersteklas hotels en de soepelste transfers. Zo haalt u het meeste uit uw Formule 1-reis naar Silverstone.

*De exacte data zijn nog onder voorbehoud van de officiële FIA 2023 race-kalender.

Tickets Silverstone F1

Bovenaan deze pagina vindt u het actuele aanbod aan tickets voor de F1 in Silverstone 2023. Klik hiervoor op de bovenste producttegel. Hier vindt u onder andere meer informatie over de verschillende soorten F1 Silverstone tickets en tribunes. Ook vindt u meer informatie over F1-tickets voor kinderen, tv-schermen, uitzicht en andere tips voor het aanschaffen van uw tickets voor de F1 in Silverstone. Bent u op zoek naar exclusievere tickets voor de grand prix in Silverstone? Lijkt het u daarbij leuk om een kijkje achter de schermen te nemen op het circuit? Bekijk dan eens de F1 Experiences pakketten met unieke Silverstone F1-tickets.

Formule 1-reizen Silverstone, Engeland 2023

Naast experiences en reguliere tickets voor de F1 in Silverstone 2023, biedt Race Experiences tevens een compleet verzorgde Formule 1-reis naar Engeland. Ook voor maatwerk- of groepsreizen naar de F1 in Silverstone kunt u bij ons terecht. De reisprofessionals van Race Experience zijn deskundig, servicegericht en transparant: elk pakketdetail wordt met zorg voor u uitgezocht.

Vanwege ons lidmaatschap bij het STO, Calamiteitenfonds en de ANVR bent u goed beschermd bij het boeken van uw reis naar de F1 in Silverstone. Mocht de Grand Prix van Engeland (bijvoorbeeld vanwege het coronavirus) uitgesteld of zonder publiek verreden worden, dan zullen wij de F1 Silverstone reis kosteloos voor u annuleren. Ook indien het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken op oranje of rood komt te staan voor deze bestemming in de periode dat de Formule 1-reis naar Engeland plaatsvindt, zullen wij overgaan tot kosteloos annuleren van uw pakketreis. In beide gevallen betekent dit dat u uw reissom retour ontvangt óf in kunt zetten als tegoed bij een nieuw arrangement of een van de andere Formule 1-reizen op onze website. Zo kunt u in tijden van onzekerheid uw F1-reis naar Silverstone en andere bestemmingen zorgeloos boeken bij Race Experience!

Grand Prix van Engeland – Een korte terugblik

De Formule 1 Grand Prix van Engeland – Silverstone vindt plaats op het historische Silverstone Circuit. De baan staat tijdens het (officiële) eerste F1-kampioenschap van 1950 op de kalender. Het is daarmee een van de vier circuits van de huidige kalender die er toen ook al bij waren. De andere circuits zijn Spa, Monza en Monaco. Het Silverstone circuit meet 5.891 meter en telt 18 bochten. In bocht Stowe kun je de meeste inhaalacties verwachten tijdens de Formule 1 in Silverstone. Ook tijdens de F1 Silverstone 2023 kunt u hier veel wiel-aan-wiel actie verwachten. Daarnaast staat de F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone bovendien vooral bekend om de bochtencombinatie Maggotts, Becketts & Chapel. Een traktatie voor de Formule 1-coureurs als zij met hoge snelheid door de aaneengeschakelde S-bochten scheuren.

Deze snelle bochtencombinatie vormt de achtergrond van een geniale inhaalactie van Max Verstappen op Nico Rosberg tijdens de Grand Prix van Engeland 2016. Op een nat circuit, en voor P2, zet Max zijn bolide naast die van Nico. Laatstgenoemde maakt een klein stuurfoutje bij het ingaan van Maggots. Max neemt vakkundig de tweede plek over. Uiteindelijk droogt tijdens deze editie van de F1 in Silverstone de baan op in het voordeel van de snellere Mercedes. Het kost Nico vervolgens veel pijn en moeite om de Nederlander voorbij te gaan. Ongeoorloofd advies over de boordradio zorgt ervoor dat de Duitser na de finishvlag een tijdstraf van 10s ontvangt. Max komt op slechts 1.3s achter Nico binnen. Max wordt zodoende alsnog gepromoveerd tot een welverdiende tweede plek tijdens de 2016 editie van de Formule 1 in Silverstone. Tot 2020 zijn beste resultaat tijdens de F1 op het Silverstone circuit..

F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone 2020

In 2020 worden maar liefst twee Formule 1 Grand Prixs verreden op het Silverstone circuit. Vanwege de wereldwijde COVID-uitbraak ziet de F1-kalender er dit jaar compleet anders uit met back-to-back F1-races op Silverstone. Tijdens de eerste editie, de Grand Prix van Engeland 2020, komt de RB16 van Max Verstappen flink te kort ten opzichte van de twee Mercedessen. Door een lekke band van Bottas vlak voor het einde kan Max profiteren en toch een tweede plaats binnen slepen. Vlak achter Lewis Hamilton die ook een lekke band kreeg in de laatste ronde, maar daar nog wel de eindstreep mee wist te halen.

F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone 2020: Deel 2

Een week later tijdens de tweede race in Silverstone – officieel de 70th Anniversary Grand Prix genoemd – verloopt de race net even anders. Vanwege het warmere weer en de zachtere banden vergeleken met de week ervoor, worden de teams gedwongen om hun strategie te heroverwegen. Max Verstappen, die als enige van de top 10 op de harde compound startte, kende een magistrale race. Zelden wordt Mercedes in het turbohybride-tijdperk verslagen door Red Bull op pure snelheid, maar dit keer wel! De Nederlander zorgt met een sensationele rit voor de overwinning tijdens deze speciale editie van de Formule 1 op Silverstone. “I am not just sitting behind like a grandma,” zei Max toen het team hem opriep om zijn banden te sparen in plaats van de twee Mercedessen op te jagen. Zijn beslissing om dat verzoek te negeren en hard te vechten, legt de basis voor zijn negende carrièreoverwinning.

Wij hopen op net zo’n spectaculaire race tijdens de F1 in Silverstone 2023.

F1 Grand Prix van Engeland – Silverstone 2019

In 2019 kent Max een uitstekende race tijdens de F1 in Silverstone waar de Limburger strijdt om P2 met beide Ferrari’s (Leclerc en Vettel) en Bottas (Mercedes). Leclerc geeft veel weerstand, mede omdat Max de Monegask twee weken eerder in Spielberg rijles had gegeven. Dankzij kordaat optreden van de Red Bull Racing-pitscrew wordt Max van Leclerc verlost door snel te reageren op een virtuele safety car. Max begint snelle rondetijden te noteren en nadert Vettel op P3 die net als Bottas op P2 niet gestopt was onder de virtuele safety car. Max gaat de Duitser voorbij, maar Vettel verremt zich bij de volgende bocht en schept de Limburger. Wonder boven wonder kan Max zijn weg vervolgen om op P5 binnen te komen tijdens deze editie van de Formule 1 op Silverstone.

Copyright © 2023 Race Experience

Andere wensen? Vraag het ons!

Arrangement: {{ currentProduct }}
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wensen
Wilt u uw contactgegevens goed controleren, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.
  • Uw aanvraag is succesvol verstuurd. We nemen spoedig contact met u op.