Zijn er eet- en drinkgelegenheden op de camping?

Op de meeste campings zijn basic eet- en drinkgelegenheden, maar verwacht hier niet teveel van. Ook bepalen de campings zelf hun aanbod, daar heeft Race Experience geen invloed op.

De Oranje Camping heeft in verhouding een vrij uitgebreid catering aanbod. In de ochtend wordt er een ontbijtbuffet geserveerd van 08:30 tot 10:30. Dit bestaat uit o.a. roerei, broodje, beleg, zoetigheden en Nederlands koffie, thee melk, koud water en fruitsap.

Er is op en rondom het circuit ook bijna de hele dag genoeg eten en drinken te vinden. Uiteraard kunt u ook uw eigen eten en drinken meenemen naar de campings. Het is toegestaan om uw eigen alcohol mee te nemen, maar wij raden af glazen flessen mee te nemen. Veel campings staan glazen verpakkingen namelijk toe. In plaats daarvan kunt u blikken alcohol meenemen.

Vraag niet beantwoord?

Zoek verder

Ideal logo Paypal Logo Mastercard Logo Visa Logo
ANVR STO Calamiteitenfonds
© Copyright Race Experience 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen

Race Experience BV werkt direct met Lokale partners/promotors en is geautoriseerd wederverkoper voor event tickets. Daarom zijn we op geen elke manier verbonden met bedrijven die verbonden zijn aan de Formule 1. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX en alle gerelateerde merken en/of trademarks van Formula One Licensing.